Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Monique's Join

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Monique's Join op wo jan 08, 2014 12:51 pm

MoniqueMN

avatar
Gold
Gold


Naam: Simbad "Mae'r gath" (Of ook wel "De Kat")
Titel/bijnaam: Sim, De Oranje Kater

Leeftijd: 24 jaar

Geslacht: Mannelijk

Afkomst: Brittisch

Familie: Waarschijnlijk meneer en mevrouw Mae'r gath, maar hij heeft zijn ouders nooit gekend. Hij weet ook niet of ze nog leven. De enige familie die hij nu een soort van heeft, is de familie Fillings, daar woont hij al een paar jaar als hun huisdier. Hun weten ook niets van zijn krachten en denken dat hij een normale kat is.

Geboorteplaats: Londen, waardoor hij wel eens met een britisch accent kan praten.

Soort: Faunaat, dat is een persoon met magische krachten die zonder enkel probleem in een bepaald dier kan veranderen.

Innerlijk:
Karakter: Zorgzaam, koppig, stil, kalm, kan lief zijn en zelfs soms een beetje romantisch.

Relaties: Geen

Sterke lichamelijke punten: Heeft een gespierd bovenlichaam door elke week wel krachttraining te doen, hij is sterk en het gespierde lichaam ziet er gewoon goed verzorgd en mannelijk uit.

Sterke geestelijke punten: Kan emoties goed verdringen, laten we zeggen, een muur om zijn hart waardoor hij niet makkelijk mensen in laat. Ook al is het zijn sterkste punt (vind hij zelf) is het ook zijn zwakste.

Zwakke lichamelijke punten: Zijn oren zijn ontzettend gevoelig waardoor een draai om zijn oren extra pijn doet, maar waardoor een adem of een kusje daar er voor kan zorgen dat zijn nek haren overeind gaan staan.

Zwakke geestelijke punten: Emoties verdringen die daardoor alleen maar opstapelen, iets wat uiteindelijk een puinhoop kan worden.

Eigenaardigheden: Kan heel gefascineerd zijn door lichtjes die rond vliegen, door een bolletje wol of door een veertje. Het liefst wil hij er dan achter aan rennen, maar deze neiging probeert hij zo veel mogelijk te onderdrukken. Ook heeft hij een angst voor honden, zelfs als hij een mens is, moet hij niks van die beesten hebben.


Uiterlijk:
Lengte: 1,90m

Bouw van het lichaam: Slank en een gespierd bovenlichaam.

Haar: Donker bruin met een tint van oranje erin, zeker als de zon erop schijnt.

Ogen: Lichte bruine ogen, bijna richting geel (als kat heeft hij gele ogen)

Opvallendheden: Heeft katten oren als hij een mens is, vroeger was dat meteen het eerste wat mensen zagen, maar door de lange, warige haarbos die hij tegenwoordig is, vallen ze minder op en zie je ze eigenlijk alleen van dichtbij.


Soort: Hij is een Faunaat of ook wel een persoon met magische krachten die zonder problemen in een kat kan veranderen, een schattige kleine versie maar ook in een grote, gemene kat (ongeveer te grootte van een tijger)
Kracht: Hij kan magische krachten gebruiken en kan communiceren met dieren.

Wapens: Heeft een samoerai zwaard die hij zo nu en dan om zijn heup heeft hangen. Hij kan het zwaard op commando tevoorschijn laten komen en het laten verdwijnen.

Extra:Verleden: Hij heeft zijn ouders nooit gekend en kan zich ook echt niet meer herinneren wat er zijn eerste levensjaren is gebeurd. Hij weet alleen dat hij vanaf al heel klein in kat zijn kon veranderen. Hij heeft toen hij jong was ook jaren als kat geleefd omdat hij eigenlijk altijd gewendt is geweest is om zo te leven.

Hij heeft ook wel eens als mens geleefd, toen hij rond de leeftijd 10 jaar was, maar als je alleen op straat leeft, met verrotte kleren die je ergens uit de vuilniszak heb gehaald dan word je gepest. Sowieso heeft hij altijd zijn katten oren als hij in een mens veranderd, waardoor hij altijd opvalt.

Sinds zijn 20ste, dus is nu 4 jaar, woont hij bij de familie Fillings. Zijn eigenaares is de dochter van de familie genaamd; Eva. Eva weet niet dat hij eigenlijk een mens is, maar verteld hem altijd al haar zorgen/problemen waardoor het voelt alsof ze allebei de beste vrienden van elkaar zijn. Ze is sinds kort verhuist naar Ultimate City en ze heeft Simbad met haar meegenomen.Laatst aangepast door MoniqueMN op wo jan 22, 2014 1:22 am; in totaal 5 keer bewerkt

http://moontjuhh.myminicity.com

2 Re: Monique's Join op do jan 09, 2014 10:32 pm

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
oeeh wanna meet him ^^3 Re: Monique's Join op vr jan 10, 2014 1:04 am

MoniqueMN

avatar
Gold
Gold
Ok, de informatie is nu geupdated, dus hij is nu klaar. Dus als die geaccepteerd is? Kan je gezellig met hem meeten WinkLaatst aangepast door MoniqueMN op vr jan 10, 2014 3:31 am; in totaal 2 keer bewerkt

http://moontjuhh.myminicity.com

4 Re: Monique's Join op vr jan 10, 2014 1:44 am

MoniqueMN

avatar
Gold
Gold

Basis
Naam: Eva Fillings

Leeftijd: 20 jaar

Geslacht: Vrouw


Afkomst:
Familie: Moeder, Anastacia Stayton, stiefvader Richard Stayton. En haar echte vader Erik Fillings.

Haar moeder was zwanger van Eva toen ze een tijdje uit ging met Erik, haar biologische vader. Maar ondanks dat Erik haar ten huwelijk vroeg, wijste ze hem af. Eva's moeder is een prachtige vrouw, maar heeft geld altijd belangrijker gevonden dan liefde, waardoor zij met de rijke Richard Stayton is getrouwd, en de echte vader van Eva met een gebroken hart achterliet. Gelukkig zijn hij en Eva altijd erg close met elkaar geweest.

Geboorteplaats: San Diego

Soort: Mens

Innerlijk:
Karakter: aardig, sociaal, geduldig, vriendelijk meisje dat altijd om andere kan lachen als ze grappen maken of gezellig met haar aan het kletsen zijn. Ze is de gene waar altijd iedereen mee wil praten en mensen vrienden willen zijn.

Haar karakter is niet te voorspellen als ze intiem met iemand word, het kan variëren van extreem koppig zijn en overal over discussiëren tot juist helemaal in zichzelf getrokken zijn.

Relaties: Geen, ze is van mening dat ze daar geen tijd voor heeft.

Sterke lichamelijke punten: Is ondanks dat ze tenger is, aan verdedigingssport gedaan waardoor ze sterker is dan ze lijkt en zich redelijk kan verdedigen.

Sterke geestelijke punten: Ze weet wanneer iets slecht voor haar is, en dan kan ze daar zich heel makkelijk voor afsluiten. Zij is niemand die makkelijk over gehaald kan worden als ze zich er niet mee eens is.

Zwakke lichamelijke punten: kan soms zwakke benen/knieën hebben waardoor ze wel eens struikelt, (ze is sowieso nogal onhandig) of als ze heel erg bang is door haar knieën zakt.

Zwakke geestelijke punten: heeft een verleden dat ervoor zorgt dat ze fases heeft en ze erg onzeker en zwak is. En blijkt altijd op de verkeerde jongens te vallen.

Eigenaardigheden: Onbekend


Uiterlijk:
Lengte: 1,70

Bouw van het lichaam: Is tenger en slank, heeft een zandloper figuur waar de meeste vrouwen een moord voor zouden doen. Maar zelf vind ze zichzelf helemaal niet zo bijzonder.

Haar: Lange blonde haren met een beetje slag erin.

Ogen: sprekende blauwe ogen die bijna van kleur lijken te veranderen als ze haar emoties verraden.

Opvallendheden: Zijn er niet, ze lijkt heel normaal en het gelukkigste meisje van de wereld, maar of dat ook zo is?


Kracht:
Kracht: Geen

Verleden: Heeft in San diego, bij haar vader gewoon en een paar jaar bij haar moeder in Florida voordat ze weer terug verhuisde naar haar vader. Haar moeder is met meerdere mannen getrouwd geweest en is nu gelukkig getrouwd met de 4de man, de rijke Richard Stayton.

Eva heeft een kantoorbaan als secretaresse bij een reclamebureau aangenomen in Ultimate City, iets wat eerst niet goed werd gekeurd door haar moeder. Haar echte vader snapt er niks van maar haar moeder is de laatste tijd erg beschermend. Eva weet wel waarom waardoor ze heeft besloten met haar beste vriend Carl samen te gaan wonen in een groot, duur appartement, wat betaald word door haar rijke stiefvader, iets wat ze echt moest aannemen zodat haar moeder het allemaal goedkeurde.Laatst aangepast door MoniqueMN op wo jan 22, 2014 12:53 am; in totaal 1 keer bewerkt

http://moontjuhh.myminicity.com

5 Re: Monique's Join op vr jan 10, 2014 2:27 am

MoniqueMN

avatar
Gold
Gold

Basis
Naam: Carl Christians

Leeftijd: 22 jaar

Geslacht: Mannelijk

Geaardheid: Bi-seksueel


Afkomst:
Familie: Eva is zijn enige familie. Hij ziet haar als zijn zusje.

Geboorteplaats: Onbekend.

Soort: Mens


Innerlijk:
Karakter: Hij is vriendelijk, speels, houdt van plezier maken, slim, beschermend en charmant. Hij is een man waardoor mensen hun hoofd omkeren om hem nogmaals even te kunnen te bekijken.

Relaties: Meerdere.

Sterke lichamelijke punten:

Sterke geestelijke punten:

Zwakke lichamelijke punten:

Zwakke geestelijke punten:

Eigenaardigheden:


Uiterlijk:
Lengte: 1,80

Bouw van het lichaam: Lang, slank en lichtelijk gespierd.

Haar: Blonde lokken die altijd wild zitten, maar het staat hem erg goed.

Ogen: Helder groen

Opvallendheden:


Kracht:
Kracht:

Extra kracht:

Wapens:

Extra:

http://moontjuhh.myminicity.com

6 Re: Monique's Join op vr jan 10, 2014 6:44 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
Jij hebt geen goedkeuring nodig WinkGesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum