Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Roseline's join

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Roseline's join op za apr 28, 2012 7:30 am

Roseline.

avatar
Newbie
Newbie


Naam: Inori
Geboortedatum: Unkown
leeftijd: onsterfelijk
Ras/soort: Half vampire
Geslacht: Female
kracht: snelheid en kracht van vampier
Uiterlijk: (zie afbeelding)
Persoonlijkheid: Inori is een meisje dat heel sociaal kan zijn, maar op sommige momenten ook asociaal, het hangt er vanaf in welke stemming dat ze is. Ze kan op sommige momenten hard uit de hoek komen en is ook helemaal niet bang om haarzelf te verdedigen. Op sommige dingen kan ze oppeens onverwacht kwaad worden en heeft daarom een opvliegerig karaktertrek waardoor ze soms helemaal onnodig kwaad word.

Verleden: Inori haar moeder is mens en haar vader is een vampier. Ze is verwerkt zoals een normaal kind maar heeft de kracht van haar vader. Doordat ze half mens is hebben de vampiers het op haar gemunt, daardoor hadden haar ouders het druk om haar iedere dag te beschermen. daardoor kon ze niet zoals een gewoon kind naar school gaan en kreeg ze thuis les van haar ouders. Op een dag was Inori nogal kwaad en vooral onvoorzichtig waardoor ze zonder bescherming wegliep van huis. De vampiers hadden dat gezien en kwamen met een hele groep op haar af. Ze vluchtte en haar ouders waren net optijd, maar er waren er teveel waardoor ze al snel aan het verliezen waren en werden zo uiteindelijk gevangen genomen, Inori moest toe kijken hoe haar ouders werden gemarteld en uiteindelijk vermoord. Gelukkig waren die vampiers op de een of andere manier afgeleid waardoor ze kon ontsnappen en vluchte weg. Dus sinds haar 11de zwerfde ze wat rond, ze kan veel langer dan een normale vampier zonder bloed daarom kan ze zich met gemak tussen de mensen mengen en verdwijnenen in het niets. Toen ontdekte ze Diablo als verstoten welp en heeft het dier sindsdien verzorgt.
Woont in: nowhere
Huisdier: Diablo the jaguar
Houd van: dingen ontdekken, en nog andere...
Houd niet van: Mensen die denken dat ze boven iedereen staan, maar ook mensen die te opdringerig zijn.
Zwakheden: haar opvliegerig temperament zie ze als een zwakheidNaam: Diablo
leeftijd: unkown
persoonlijkheid: hij mag niemand, en is een soort beschermer van Inori, waardoor hij niet snel iemand vertrouwd, komt ook doordat hij het verleden van Inori kent. Als iemand kwaads van plan is heeft hij geen schrik om dat te elemineren. Vaak is hij te vinden bij haar zo niet dat in is hij ergens in haar buurt maar gewoon weg niet te zien.

2 Re: Roseline's join op zo apr 29, 2012 2:12 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
Goedgekeurd!

Welkom bij Ultimate Fantasy.
Wij hopen dat je hier een leuke tijd zult hebben!
Zijn er nog onduidelijkheden dan kun je het altijd vragen Smile

Tip:
Kijk bij meetings voor openstaande ontmoetingen waar je op kunt reageren.Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum