Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vinniekliennie

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Vinniekliennie op wo jan 15, 2014 12:42 am

vinniekliennie

avatar
Silver
Silver
 

Basis
Naam: Raymo

Leeftijd: 24

Geslacht: Man

Afkomst:

Familie: Ouders, geen zussen of broers

Geboorteplaats: City

Soort: Mens

Innerlijk:

Karakter:
Raymo is een echte levensgenieter. Hoewel hij soms best wel maf en wat gek kan doen. Maar hij heeft voor iedereen respect. Hij wilt gewoon dat iedereen zijn eigen leven kan lieden zoals jij het wilt. Hoewel hij ook wel serieuze kan zijn zal je hem vaker gewoon lol zien maken met vrienden of gewoon nieuwe mensen zien ontmoeten. Raymo heeft al behoorlijke wat van de werelden gezien en staat altijd klaar om iemand in nood te helpen. Zelf hij veel verstand van kamperen en wapens aangezien hij bij een speciale politie eenheid heeft gewerkt. Tijdens zijn reis rond de wereld heeft hij flink wat aan zijn wat illegale hobby gedaan staartraces. Verder heeft hij nog een motto sommige regels zijn er om gebroken te worden.


Relaties: Single

Sterke lichamelijke punten:
Heeft een gespierd bovenlichaam door elke week wel krachttraining te doen, hij is sterk en het gespierde lichaam ziet er goed verzorgd uit.

Sterke geestelijke punten:
Door zijn ervaringen in de wereld kan hij de meestal mensen wel goed inschatten en weet hij wel wanneer iemand te vertrouwen is en wanner niet. Hij staat altijd klaar om iemand te helpen.

Zwakke lichamelijke punten:
Hij is niet al te lening en snel. Kan niet goed tegen alcohol

Zwakke geestelijke punten:

Soms kan hij wat te sociaal zijn waardoor hij vaak de verkeerde mensen ontmoet of gewoon in de problemen komt. Dit gebeurt vaak als je te veel alcohol heeft gedronken.

Eigenaardigheden:
Hij kan soms wat raar overkomen en sommige mensen vinden dat hij een beetje een rare kijk op de wereld heeft.Uiterlijk:
Lengte: 1.84
 

Bouw van het lichaam:
Raymo is slank maar heeft een stevig gebouw lichaam. Hoewel hij geen bodybuilder is kan je duidelijke zijn spieren zijn.

Haar: licht bruin

Ogen: Blauw

Opvallendheden:


Door zijn reis en door de verschillende banen die hij had heeft hij redelijk veel kennis over auto’s survival technieken en wapens en explosieven. Raymo sleutel ook graag aan zijn Mitsubishi. Hij heeft altijd muziek op staan bij zo beetje alles wat hij doet.

Verleden:
Raymo heeft niet erg een boeiend verleden. Het enige slechte aan zijn leven was zijn vader die volgens Raymo veel te serieus was en nooit kon lachen. Zijn ouders waren erg rijk hoewel Raymo zicht daar nooit wat van aantrok. Zijn vader wou graag dat hij het familie bedrijf over nam maar Raymo had totaal andere plannen en had geen zijn om de traditie voort te zetten. En veel te veel regels had. Raymo was het echt zat toen hij 17 werd en pakte toen zijn spullen en is toen op reis gegaan. Om te gaan doen wat hij altijd al wilde natuurlijke bleef hij tot zijn 19 in de buurt van zijn school om zijn opleiding af te maken maar toen die klaar was is hij met een goede vriend op een wereld reis gegaan van ongeveer 4 jaar. Het was de tijd van zijn leven. Raymo heeft veel van de wereld gezien en verschillende banen gehad. Ook heeft hij een jaar bij een speciaal politie eenheid gewerkt samen met zijn beste maat. Maar nou hij weer terug is wil hij het wat rustige aan gaan doen.

2 Re: Vinniekliennie op do jan 16, 2014 11:17 pm

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
heb je nog iets van een plaatje of? Smile
Hij is in ieder geval goedgekeurd.3 Re: Vinniekliennie op zo feb 16, 2014 6:38 am

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver
Ik moet toch wel even kwijt dat ik echt enorm nieuwsgierig ben naar wat staartraces nou precies zijn :p

Tijdens zijn reis rond de wereld heeft hij flink wat aan zijn wat illegale hobby gedaan staartraces.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum