Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

New Place, New start

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 New Place, New start op vr jan 10, 2014 3:16 am

MoniqueMN

avatar
Gold
Gold
Eindelijk was het zover, Eva was in Ultimate city aangekomen, de stad waar ze vanaf vandaag zou gaan wonen. Ze zat in een taxi die haar naar het adres van haar nieuwe appartement zou brengen terwijl zij door het raam naar buiten keek, ze was benieuwd wat ze hier allemaal zou leren. Ze pakte haar telefoon en belde haar beste vriend Carl, die tevens vanaf vandaag haar huisgenoot zou zijn. De telefoon ging een paar keer over voordat Carl op nam. Ze vertelde hem dat ze onderweg was en ze kon de blijdschap in zijn stem horen toen hij zei dat hij beneden haar op zou wachten. Hij hing op en Eva deed haar telefoon terug in haar jaszak terwijl ze weer naar buiten keek.

Carl was een week eerder dan haar vertrokken, zodat hij alle spullen kon regelen en ervoor kon zorgen dat het appartement bewoonbaar was. Nou zou er aan het appartement niet veel gedaan hoeven worden, het was in een luxe appartementencomplex op de bovenste verdieping waardoor je het ook een penthouse kon noemen. Ze was het er in het begin niet mee eens geweest, maar haar moeder en stiefvader stonden erop dat ze daar ging wonen, het was veilig en ze kenden daar een paar mensen die dan een oogje in het zeil konden houden.

Ze zuchtte zachtjes, 'verhuis je bijna naar de andere kant van de wereld, houden je ouders je nog in de gaten' dacht ze terwijl ze lichtjes haar hoofd schudde, haar moeder was erg beschermend geworden waardoor zelfs haar telefoon en creditcard wel eens getraceerd werd om te kijken wat ze allemaal aan het doen was. Terwijl ze in gedachten was gezonken stopte de taxi bij het adres waar ze moest zijn. Ze stapte uit en werd al voordat ze deur van de taxi dicht kon doen, geknuffeld door Carl, een echte berenknuffel waarna hij haar optilde en rond draaide waardoor ze moest lachen. Nadat hij haar had neergezet, duwde hij met zijn hand de taxideur dicht en zijn andere arm haakte in haar arm. We liep met onze armen in elkaar gehaakt lachend en pratend het appartementencomplex in waar Carl mij meteen alles liet zien.

Nadat Eva alles gezien had van het appartement, had ze besloten om buiten even wat te gaan wandelen om tot rust te komen en om ook te zien waar ze volgende week zou beginnen met werken. Ze had een zwarte winterjas aan met een riem bij haar middel waardoor de jas haar zandloper figuur goed liet uitkomen, een strakke, blauwe spijkerbroek aan met zwarte enkellaarsjes eronder. Eenmaal buiten ademde ze een volle teug buitenlucht op met een glimlach op haar gezicht, 'dit kon nog wel eens een hele leuke stad zijn' dacht ze blij terwijl ze het trapje afliep dat bij de voordeur van het appartementencomplex zat. Het was ondertussen al 16:00 en ze liep een beetje rond door de straten. Ze kwam uiteindelijk bij winkels, waar ze door de ramen even heen keek wat ze allemaal verkochten. Het waren allemaal knusse, kleine winkels, iets wat ze eigenlijk niet kende, want waar zij eerst woonde waren altijd alleen grote winkels. Ze liep verder, op zoek naar het gebouw waar ze zou gaan werken, het moest hier ergens in de buurt zijn, of niet? Ze keek even om zich heen en had eigenlijk helemaal geen idee waar ze nu was, ze wist niet eens meer van welke kant ze was gekomen. 'Carl gaat me echt uitlachen als ik hem bel dat ik verdwaald ben.. Ik ga hem mooi niet bellen.' dacht ze koppig terwijl  ze verder begon te lopen. Tijdens het lopen pakte ze vastberaden haar mobiel en probeerde op google maps te vinden waar ze ongeveer zat.

http://moontjuhh.myminicity.com

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum