Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Sebastians join

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Sebastians join op do sep 13, 2012 8:21 am

Dauntless

avatar
Plastic
Plastic


Voornaam: Sebastian Uriël
Achternaam: Thompson
Titel/bijnaam: Sommige noemen hem Bastian al heeft hij niet zoveel vrienden omdat hij nogal geïsoleerd woont.
Vader en moeder: Heeft hij nooit gekend zoals gewoon is voor de opvoeding van een kelpie.
Woont in: Een groot meer diep verscholen in het bos. Naast dat meer staat een grote treurwilg waar hij een grote boomhut in heeft gebouwd waar hij soms ook wel wat tijd doorbrengt en zijn spullen bewaart.
Geboortedatum: 21 januari
Ras/soort: Kelpie: Dat is een soort waterwezen dat vaak verward wordt met een zeemeermin. Maar dat is hij dus niet. Boven water kan hij elke gedaante aannemen die hij wil, maar wanneer hij in aanraking komt neemt hij zijn ware gedaante aan die veel wegheeft van een zeemeerman, maar dan met vlijmscherpe tanden en klauwen, die heeft hij natuurlijk nodig om mensen,dieren of andere wezens te verscheuren die op zijn menu staan. De meeste kelpies lokken hun prooi tot aan het water, waar ze ze verdrinken en opeten.
Sterrenbeeld: steenbok
Lengte: Doordat hij van gedaante kan veranderen kiest hij vaak zelf zijn lengte. Al is het altijd wel rond de meter tachtig ook onder water is hij 1m 83 lang.
Gewicht: Ook dag beslist hij door zijn gave maar in zijn kelpie gedaante is dat iets rond de 65 kg
Lichaamsbouw: Boven water is de keuze weer aan hem, maar onder water heeft hij een erg gestroomlijnd lichaam en natuurlijk een lange groen-achtige vissenstaart die blauwer is aan het einde. Ook tussen zijn handen zitten vinnen en natuurlijk zijn er nog zijn klauwen en tanden.
Kleur ogen: felgeel, boven water heeft hij weer de keuze.
Haar kleur: Zijn haar is erg lang en groen, het heeft iets weg van zeewier. Boven water past hij het natuurlijk wel aan.

Krachten en specialiteiten: Van gedaante veranderen, onder water ademen, elektriciteit besturen.
Zwaktes: Wanneer hij boven water in een kelpie verandert is dat niet echt in zijn voordeel, zich voortbewegen is dan nogal moeilijk met een staart. Ook kunnen kelpies niet tegen maanstenen en elk voorwerp dat ervan gemaakt is.
Geaardheid: hetero
Persoonlijkheid: Sebastian is een erg schuwe en teruggetrokken persoon. Hij vertrouwt niet snel mensen en denkt altijd na voor hij iets doet. Net zoals zijn gedaante kan hij zijn karakter aanpassen en verschuilt hij vaak zijn echte gevoelens achter een soort masker, net zoals hij zijn echte uiterlijk verschuilt. Hij kan zich soms stoer en moedig voordoen, maar is eigenlijk een erg onzeker iemand. Hij bemoeit zich ook niet zo graag met andermans zaken en kan niet makkelijk kiezen, dat waren dan ook zijn redenen om zich bij de neutrals aan te sluiten. Natuurlijk zou hij zich nog bij een andere groep kunnen gaan aansluiten als hij de juiste argumenten voorgeschoteld krijgt. Hij is erg stil en houdt zich meestal op de achtergrond, net zoals de meeste kelpies valt hij niet graag op, vandaar ook het transformen. Al zal hij zich natuurlijk wel verzetten als je hem aanvalt. Toch is hij eerder een laffe wegloper die zich liever isoleert van de gevaarlijke buitenwereld dan er echt een rol in te spelen.
Hobby’s: zwemmen, kan ook goed overweg met kruiden
Houdt van: De natuur, water, alleen zijn
Houdt niet van: Drukte, maanstenen, Overhaaste beslissingen moeten nemen.
Relaties: Hij heeft zeg maar last van bindingsangst en leeft in afzondering een relatie beginnen is erg moeilijk voor hem en hij zal nooit de eerste stap zetten.
Vrienden: Die heeft hij niet echt doordat hij alleen leeft en zowat iedereen wantrouwt, maar wanneer hij met iemand bevriend is zal hij die persoon diep in zijn hart koesteren en altijd beschermen.
Vijanden: Doordat hij niet veel contact heeft met de buitenwereld heeft hij niet veel vrienden maar gelukkig werkt dat ook omgekeerd en heeft hij ook niet veel vijanden.
Eigendommen: Hij heeft een gouden armband van zijn vader die hij altijd draagt en een dolk ingelegd met saffieren.
Huisdier:Hij heeft een zwaluw genaamd Feder en is ook best goed bevriend geraakt met een lynx genaamd Astra
Orde: Natural

Verleden: Over zijn verleden valt niet veel te zeggen. Zoals bij alle kelpies lieten zijn ouders hem achter bij een meer toen hij nog heel erg jong was, hij werd al snel zelfstandig en had een fijn leven tot hij over de oorlog hoorde. Hij had atijd in het bos gewoond waar hem nooit iets overkomen was en hij amper andere wezens gezien had. Door de oorlog associeerde hij hen dus sowieso al een beetje met iets slecht.

(Ruimte voor een afbeelding)

2 Re: Sebastians join op do sep 13, 2012 9:50 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
goedgekeurd.
Je hoort bij Neutral wat inhoudt dat je niet mee doet met de verhaallijnen en de strijd tussen licht en duister. Je personage's mogen goed of slecht zijn maar horen niet bij een orde. Als je een personage hebt van het licht mag die alleen antwoorden bij Paradisa, hemelspoort 1. Je kan namelijk niet hogerop komen of meer dingen verdienen naarmate je meer post met je personage of bepaalde dingen doet.

Graag ook aanmelden bij de groep Neutral zodat de leden kunnen zien waar jij 'bijhoort'.

tip 1:
Kijk bij meetings of er mensen zijn die graag een gesprek met je willen of kijk welke gesprekken nog openstaan.

Zijn er nog onduidelijkheden dan horen wij het graag en nog veel plezier op Ultimate Fantasy.3 Re: Sebastians join op zo sep 30, 2012 2:49 am

MoniqueMN

avatar
Gold
Gold
Haha, cool 21 januari, dat is mijn verjaardag!!! Razz
waterman.

http://moontjuhh.myminicity.com

4 Re: Sebastians join op zo sep 30, 2012 5:51 am

Dauntless

avatar
Plastic
Plastic
haha lol de verjaardag maakte voor mij niets uit dus koos ik maar iets random

5 Re: Sebastians join op zo sep 30, 2012 6:33 am

MoniqueMN

avatar
Gold
Gold

Ik kies ook altijd een random verjaardags datum.
Maar vind het wel grappig dat het mijn verjaardag datum is Razz hihi

http://moontjuhh.myminicity.com

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum