Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Lisa´s Joins

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Lisa´s Joins op do aug 09, 2012 4:58 am

XlisaX

avatar
Plastic
Plastic
MalenoliaNaam:: Malenolia
Leeftijd:301
Over Malenolia: Malenolia heeft een goed gevoel voor mensen. Zij is graag op avontuur en is eigenlijk een levensgenieter. Zij is een sterke jonge elf.

Krachten: Tijd tot stilstand brengen, voorspellende dromen, vechtkunst.
Geslacht:Vrouwelijk
Valt op:Mannen
Wapens: Zwaard
Verhaal:Malenolia is als klein meisje een dame van hof geweest. op een dag werden haar ouders vermoord en werd ze van hof weggebracht en bij een jong echtpaar verstopt. Deze lieten haar tien gelukkige jaren opgroeien tussen andere kinderen op haar leeftijd. Ze had een mooi leven, totdat op een dag ook haar nieuwe ouders op dezelfde manier vermoord werden. Malenolia weet niets van haar echte ouders, van hun vroegere stand van adel en wat er gebeurd was, maar het kwam haar raar voor dat haar pleegouders haar altijd waarschuwden voor bepaalde dingen. Nu haar pleegouders ook dood waren, is ze op zoek gegaan om de moordenaar te vinden en de waarheid weer op te laten komen en meer over zichzelf te weten te komen.

KyonaNaam:: Kyona
Leeftijd:16
Over Kyona: Kyona is een engel zonder vleugels. ze is lief, rustig, weet niets over haar verleden en niets wetend op de mensenwereld geland.

Krachten: Licht maken, mensen met een ademteug doden, mensen met een kus op de mond het leven schenken. Snel denken in een paar seconden.

Geslacht:Vrouwelijk
Valt op:Mannen
Wapens:geen
Verhaal:Kyona is als een engel zonder vleugel op de aarde terecht gekomen. Ze is een verloren engel en zoekt naar de verlossing om weer naar de hemel in te gaan of als mens op de aarde te kunnen leven, maar ze weet niets van haar verleden, hoe ze daar beland is, wat ze is, wat ze kan. Ze woont nergens en kent ook niemand. Ze is een schuw persoon en laat dingen op zich afkomen met 1000x bedacht te hebben wat er kan gebeuren in een fractie van een seconde. Ze probeert om erachter te komen wie ze is en wat ze kan doen om terug te komen, waarheen? weet ze niet.

OffeliaNaam:: Offelia van Halligen
Leeftijd: 18
Over Offelia:Offelia is breekbaar, maar om bepaalde mensen
te kunnen beschermen, zou ze zoveel moed bijeen rapen om hen te beschermen. Ze is een dappere krijgster, maar nog erg jong.

Krachten:Vechten, charme, teleporteren
Geslacht:Vrouwelijk
Valt op:Maurits (ze ziet hem wel zitten, maar is bang iets te doen en wijkt vaak van het thema af als erover gepraat wordt of iets over gevoelens in het gesprek komt)
Wapens:Zwaard
Verhaal:Offelia is een klein weeskind en is opgegroeid in de middeleeuwen. Ze heeft daar veel moeilijke tijden gehad. Als heel klein meisje, moest ze toezien hoe haar familie vermoord werd door de zwarte ridders. Ze zwoor zichzelf dat ze daar op een dag wraak aan zou nemen en heel haar leven zich daarop zou concentreren. Op een hele mooie ochtend was er in de straten van het kleine dorpje gejubel en gedrang. Offelia liep door de menigte om te kijken wat er was. vier zwarte ridders te paard stonden midden op de markt van het kleine dorp en riepen om aandacht. Ze hadden een stuk papier in de handen waar een meisje op was afgebeeld. Offelia, ze zochten haar. De mensen wisten wie ze was, maar waren bang voor de zwarte ridders en wanneer een van hen haar spotte, wilde zij wegrennen, maar zo ver kwam ze niet. De ridders omsingelden haar en wilden haar midden op de markt neer spiesen met hun spits glanzende zwaarden. Een kleine jongen, misschien een jaar of twee ouder, kwam tussen de lange benen door gerend nam haar bij de hand en trok haar vliegensvlug uit de ronde van de zwarte ridders, hij liep met haar een steegje in, verstopte zich daar met haar achter een muurtje en wachtte tot het donker was, dan vluchtten ze met z'n tweeën de grote bossen van Catalanie in. Ze zijn nooit meer terug gegaan naar het dorp. De jonge en Offelia zijn de allerbeste vrienden geworden en leerden elkaar alles wat ze konden of wisten. Nu is zij 18 en de jongen van toen, Maurits is nu 20. Zij zijn nu beste vrienden en niet meer uit elkaar te halen.

MauritsNaam:: Maurits
Leeftijd:20
Over Maurits:Een grote goed uitziende jonge man. Sterk gebouwd en dapper in beeld. Hij doet er alles voor om Offelia te beschermen. Hij is alles wat ze heeft, net als een broer, of zelfs meer.

Krachten:Vechtkunst
Geslacht:Mannelijk
Valt op:Offelia (in het geheim)
Wapens:Kristallen Venus zwaard.
Verhaal:Maurits is door zijn ouders alleen gelaten. Hij moest als weeskind in de middeleeuwen door de gassen van een klein dorpje vlak voor de bossen van Catalanie opgroeien. Hij kon alle trucs om mensen voor de gek te houden, gokken, geld te verdienen, stelen, maar hij wilde de mensen nooit iets kwaads doen. Hij vocht zijn leven graag. Iedere dag ging hij de grote velden in en vocht daar tegen een van de meelzakken die op een van de oude boerderijen rond hing. Op een dag was er groot geroezemoes op de markt van het kleine dorpje. Hij hoorde een stem, panisch, beangstigend. Een klein meisje dat op de grond gebukt lag en huilde. Hij kon haar daar niet laten liggen. Ze zou voor alle ogen vermoord worden en dat zou hij dan niet kunnen verdragen. Hij had al een aantal dagen het meisje op zijn ogen en wilde haar leren kennen, beschermen en samen met haar groot worden om niet alleen te zijn. Hij nam al zijn moed bij elkaar, zijn dolk in de handen en rende door de benen van de grote mensen. Dan zag Maurits het kleine meisje op de grond liggen, nam haar bij haar hand en trok haar overeind. snel vluchtte hij tussen de menigte weer weg een van zijn verstop plaatsen in. Daar schuilden zij tot het nacht was, dan deden ze grote lakens om zich heen en liepen dan in een stuk door naar de grote bossen in.
Daar had Maurits een hut gebauwd waar hij dan eerst haar even wilde verzorgen, iets te eten geven en haar laten uitslapen. De rust had ze nodig. Nu is hij 20 en het jonge meisje, Offelia, zijn beste vriendin.

JoselyneNaam:: Joselyne
Leeftijd: Weet niemand
Over Joselyne: Ze weet niet hoe oud ze is, ze telt haar jaren niet en leeft ook niet onder mensen. Ze verafschuwd de meeste mensen. Ze is een jonge dame, elegant, op een speciale manier. Ze loopt sluipend over de grond, door de bossen, net als een wolf.

Krachten: geen
Geslacht: Vrouwelijk
Valt op: Onbekend
Wapens: Sabel
Verhaal: Joselyne is van kinds af aan bij een horde wolven op gegroeid, ze leeft als hun, ze loopt als hun en ze gedraagt zich ook als een van hun. Af en toe gaat ze als er markt is het plein op, steelt hier en daar iets te eten en neemt het mee naar haar hol. Ze is niet graag onder de mensen en ziet het voor om snel weer weg te kunnen. Ze is snel en een erg goede klimmer.


StephanieNaam:: Stephanie
Leeftijd: 21
Over Stephanie: Ze is een jonge dame, blauwe haren, witte huid, donker rode lippen. Stil. Alleen. Ze is gemeen en arrogant, maar wanneer haar mensen iets betekenen of een bepaalde manier hebben die haar dan begint te irriteren, begint ze die persoon interessant te vinden.
Krachten: geen
Geslacht: vrouwelijk
Valt op: mannen
Wapens: Geen
Verhaal: Stephanie leeft sinds bijna 10 jaar op het kerkhof. Haar moeder werd hier begraven. Het is een lang verhaal, maar het is geen leuk begin. Haar vader heeft op de trouwdag van zich Stephanies moeder, een moord begaan. Hij vermoorde zijn eigen vrouw in de tuin onder de oude wilg. er was een hartje in gekrast op de 8e verjaardag van Stephanie. "Martin, Natalie en Stephanie" Hij vluchtte nadat hij alle sporen had laten verdwijnen, maar hij vergat dat zijn dochter het had gezien. Stephanie had niet de moed om naar de politie te gaan. Ze verstopte zich op het kerkhof en na de begrafenis van haar moeder, leunde zij zich tegen haar graf aan en huilde. stilletjes en alleen. zonder enig contact tot de wereld voor het kerkhof leefde zij daar al die jaren. Ze kon beter opschieten met de doden als met de levenden. Het leek voor haar alsof zij met haar praatten. Ze luisterden naar haar en wanneer ze iets vertelde kreeg ze steeds bepaalde gedachten alsof ze antwoord kreeg, door een windvlaag of een vogeltje dat zijn liedje zong. Stephanie vertrouwde de mensen niet meer, ze wilde niet meer dat de mensen aan haar dachten. Ze werd als vermist verklaard en tien jaar later, als dood. Nu is ze 21 en leeft nog steeds op het kerkhof. Ze heeft zich aan de omgeving aangepast. Komt nooit uit haar verstop overdag, en leeft 's nachts.

AlniaNaam: Alnia
Leeftijd: 20

Over Alnia: Alnia is gewoon ooit eens in een dorpje op komen dagen. Ze weet niet waar ze vandaan kwam en heeft zich dan als burger in dat dorp gemeld.

Krachten: geen
Geslacht: vrouwelijk
Valt op: Mannen
Wapens: Pijl en boog, charme.

Verhaal: Alnia is een jonge meid. streeft gewoon in het rond en zoekt een nieuwe uitdaging na de ander. Niets wetend of er gevaar is of niet, gaat ze er te makkelijk me om. Dat was al een voorbeeld wat bij haar kon gebeuren. Ze had steeds de neiging in de problemen te raken, zonder dat ze er eigenlijk over nadacht. Zonder plan loopt ze door haar leven en bedenkt dingen gewoon zo uit het nieuws die ze dan wil gaan doen.

http://lisabrandt.hyves.net

2 Re: Lisa´s Joins op di aug 21, 2012 6:21 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
Prima Lisa!
Bedankt voor alles aan te passen Very HappyTerug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum