Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Palliata Nox/Dark

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Palliata Nox/Dark op ma jul 16, 2012 7:30 am

Palliata Nox

avatar
Bronze
Bronze

VROUWELIJKE JOINS


Naam: Avira Cheveyo
Roepnaam: Avira
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: Onbekend
Status: Onsterfelijk
Ras: Lamia, de Lamia is een vrouwelijke demon. Ze is verwant aan de sirenen en zeemeerminnen, maar heeft ook kenmerken van een vampier of succubus. Ze lijkt op de Romeinse Lemures (Larvae). De Lamia verleidt graag jongemannen en drinkt vervolgens hun bloed. Ook doodt en verslindt ze kinderen. Ze zou een van de snelste wezens ter wereld zijn en elke prooi in kunnen halen. Ze is intelligent en doodt door list, met haar zoete stem lokt ze reizigers naar zich toe. Aan zee, aan de rand van de woestijn, vermaakt de Lamia zich met het doden van schipbreukelingen.
Wonende: Ze woont officieel in het centrum van Ultimate City, maar is vaker te vinden Outside-Town.
Orde: Illuminatie

Uiterlijk: De Lamia wordt afgebeeld in twee gedaanten. De minst voorkomende vorm bestaat uit het bovenlijf van een vrouw en het achterlijf van een slang. De meest voorkomende vorm is die van een vrouwenbovenlijf met berenklauwen, geitenpoten als benen, een achterlijf van een draak uitlopend in een paardenstaart. Ze kon haar ogen uitnemen en weer terug stoppen. De Lamia kan echter buiten haar ware gedaante, de gedaante van een beeldschone vrouw aannemen. In deze gedaante verleidt ze haar slachtoffers en pas wanneer het voor hen te laat is, zien ze haar ware aard. Avira heeft van de twee gedaanten, de eerste en minst voorkomende vorm. Haar schubben zijn klein en zijn licht, bijna azuurblauw van kleur.
Ogen: Ze heeft donkerblauwe ogen, die gemakkelijk voor zwart te nemen zijn. In haar eigenlijke gedaante heeft ze ook daadwerkelijk zwarte ogen, maar de blauwe tint is erin gemaakt om haar een menselijkere aanblik te geven.
Huidskleur: Ze heeft een blanke huidskleur. Op de ruggen van haar handen en onder haar schouders heeft ze azuurblauw getekende tekens staan, die bij haar eerste gedaante horen. Ze verdwijnen echter niet wanneer ze naar haar menselijke gedaante verandert.
Haarkleur: Haar haren zijn lang en blond van kleur.
Kapsel: Ze draagt haar haren vaak los, waardoor ze net boven haar heupen blijven. Van boven heeft ze een lichte slag, terwijl het van onderen licht lijken te krullen.

Karakter: Avira is zoals elke andere Lamia sluw en listig. Ze in intelligent en heeft de kennis over hoe zij haar krachten moet gebruiken. Ze is niet te vertrouwen, want waar zij op het eerste gezicht een beheerste, schuchtere jonge vrouw lijkt, ziet men na haar spel haar ware gezicht. Ze lijkt als een roos op te bloeien onder de aandacht van jongemannen of in het gezelschap van jonge kinderen, lijkt zorgzaam en liefdevol. Ze lijkt een fijne verzorgster of hartstochtelijke minnaar. Ze is een perfecte acteur, de ster in haar spel, waarmee zij de werkelijke doelen die ze voor ogen heeft, verbergt. Haar blauwe ogen lijken de onschuld zelve en pas wanneer ze haar spel heeft gespeeld, ziet men haar ware aard. Het monster dat zij werkelijk is, met haar slangachtige lichaam en duivelse aanblik. Haar ware motieven neemt men mee in zijn graf.
Biografie: De eerste Lamia was een mooie vrouw die door de god Zeus bemind werd, en hem veel kinderen schonk. Maar de jaloerse echtgenote van Zeus, Hera, bracht de Lamia tot waanzin die maakte dat ze zowel haar kinderen van Zeus als alle andere kinderen die nadien haar pad kruisten vermoordde. Deze geschiedenis leeft in elke andere Lamia voort en leeft zo ook in Avira’s herinneringen. Hoewel het niet haar eigen geschiedenis is, heeft ze er elke mogelijke gedachte aan en zelfs de minste bloedverwant van Zeus kan zijn leven gedag kussen. Veel verwanten aan Zeus bestaan echter niet meer en dat doen ze al jaren niet, want ook deze verwanten kennen de geschiedenis, hun angst. Jongemannen verleiden en van hun bloed drinken is door de tijd uit puur vermaak ontstaan.Laatst aangepast door Palliata Nox op wo jul 03, 2013 1:43 am; in totaal 1 keer bewerkt

2 Re: Palliata Nox/Dark op wo jul 03, 2013 1:41 am

Palliata Nox

avatar
Bronze
Bronze

Morana/Mortem Obtusa, circusartiest.

Artiestennaam: Haar artiestennaam Mortem Obtusa komt van het Latijn en betekent ook wel ‘dood’ en ‘gevoelloos’.
Act: Morana, ook wel Mortem Obtusa heeft als één van de zeldzame een eigen optreden, dit met de reden dat zij elke centimeter ruimte nodig heeft en ook geen van de circusartiesten haar act zou kunnen nadoen. Wanneer zij haar act uitvoert, lijkt haar podium nog het meest op een speeltuin, is het niet dat de weerzinwekkende en angstaanjagende elementen het een bitter Saw tintje geven. Ze rent tussen draaimolens, trapezes en koorden, waarin ze de meest rare capriolen uithaalt. Wat de wat weerzinwekkende elementen dan zijn? Daarvoor hoef je alleen maar aan de meest gevaarlijke elementen te denken, van roestige spijkers, vlijmscherpe bladen tot messen en vuren. Het mooiste van dit gekkenhuis? Het lijkt haar niets te doen en dat is precies waarom ze de enige in haar soort is. Haar lichaam lijkt haar geen pijnprikkels door te geven en kan haar tot bloedens toe laten doorgaan. Het is verschrikkelijk, weerzinwekkend, maar zeker een publiekstrekker. Ze treed één keer per week op, omdat ze anders niet genoeg tijd heeft om te herstellen, ook vergen haar voorstelling teveel voorbereiding om vaker herhaald te worden.

Karakter: Morana heeft een uitvoerige en uitdagende persoonlijkheid en hoeft niet eerst uit haar schulp te komen wil ze eens goed gek doen. Het probleem? Morana haar gek gaat vaak iets te ver en ze maakt dan ook geregeld fouten. Ja, het kan gebeuren dat ze je verwond als ze in één van haar levendige buien is, al is ze over het algemeen vaak levendig. Toch kan ze heel koud en afstandelijk doen. Morana is totaal niet vergevingsgezind en ze kan dan wel honderd fouten maken, bega je er één naar haar dan kun je het schudden. Je hoeft dan echt niet meer op vriendelijkheid van haar te rekenen, want de waarheid is, ze kan best vriendelijk zijn. Ze kan heus eens in de zoveel tijd vriendelijk doen naar anderen, maar vermeid dit over het algemeen. Ze heeft hier en daar wat sadistische trekken, maar die zijn over het algemeen niet ernstig. Ze is avontuurlijk en onderneemt graag actie, wat ze voor die actie ook moet doen. Ze zit er dan ook niet mee om op de verleidende toer te gaan en dit maakt haar buiten het circusleven ook een goede aanwinst in de prostitutie die hierachter wel eens wil plaatsvinden.
Sterke punten: Morana is spanning, wat over het algemeen als aantrekkelijk en dus als sterk punt wordt gezien.
Zwakke punten: Morana is slecht in contacten onderhouden, vaak omdat haar leefstijl niet door iedereen gewaardeerd wordt, laat staan wordt aangekund. Ze kent geen oprechte gevoelens als liefde of genegenheid, wat ook weer een reden is dat ze vaak kil en koud doet.
Relaties: Morana doet niet aan vriendschap of liefde, simpelweg omdat ze met de emoties die hier bij horen niet goed kan omgaan. De personen waarmee ze omgaat zijn vaak voor haar vermaak en laat ze al snel weer zitten.
Hobby’s: Morana geniet meestal van anderen en de manier waarop ze die kan gebruiken, ook gebruikt ze haar tijd vaak om aan haar optredens te werken.
Haat: Morana houdt niet van emoties als liefde en genegenheid, omdat ze hier niet mee om kan gaan.

Lengte/bouw: Morana is klein, maar slank.
Huid: Haar huid is blank en bruint maar weinig, misschien een lichte, goudachtige glans, maar donkerder dan dat wordt het niet.
Haar: Morana heeft korte, bruine haren. Vaak heeft ze de haren naar achteren, zodat ze als een soort stekels naar achteren wijzen.
Ogen: Morana’s ogen zijn donkerblauw, maar lijken bijna zwart van kleur. Ze zijn verder niet bijzonder en misschien zelfs eentonig in kleur.
Kleding: Morana draagt buiten haar kostuum vaak donkere, korte kleding. Haar kleding heeft vaak een uitdagend tintje en soms lijkt het alsof ze voor haar part naakt rondloopt.
Speciale kenmerken: Morana’s artiestennaam staat op de binnenkant van haar arm. Ze heeft van de optredens als Mortem Obtusa ook lichte, speldenknop-achtige puntjes boven en onder haar lippen, deze puntjes zijn overigens ook nog her en der op haar lichaam te vinden.
Kostuum: Haar kostuum valt nog het best te vergelijken met iets uit de piraterij. Ze draagt altijd een grijze top, dat aan de bovenkant lijkt gescheurd, hierboven draagt ze een gestreept, bordeauxrood korset dat aan de bovenkant een strook wit kant heeft zitten. Aan de binnenkant van het korset, zitten aan de bovenkant stroken woudgroene stof, die als een ruit naar haar bovenarmen lopen, waar ze aan vast zitten geknoopt, wel zo los dat ze haar niet in de weg gaan zitten. Ze draagt een lange, bordeauxrode handschoen aan haar rechterarm, waarvan de vingertoppen zijn afgeknipt.
Hieronder draagt ze een azuurblauw geruite rok, die van voren kort en tot net voorbij haar heupen is en van achteren tot haar enkels valt. Ze kan de rok naar haar middel opknopen wanneer nodig. Ook is het mogelijk deze uit te doen, aangezien hieronder een broekje in dezelfde kleur draagt. Hier weer onder draagt ze bordeauxrode, gestreepte kousen, die overigens op dezelfde manier als het korset zijn gestreept en haar voeten zitten in bruine schoenen. Bij aanvang van haar optredens draagt ze vaak een hoge, zwarte hoed.
Haar gezicht is grotendeels als de welbekende clownspoppen geschminkt en is wit, met bloedrode cirkels op haar wangen. Haar lippen zijn echter net als het gezicht wit en lijken vaak op elkaar genaaid, maar met genoeg ruimte om haar te kunnen laten gieren en brullen. Haar ogen zijn als zwarte gaten opgemaakt en dit alles geeft haar een vrij doodse uitstraling. Soms naait ze van de voren in haar huid, maar vaker nog haalt ze deze gruweldaad tijdens haar optredens uit, dan met wat weerzinwekkende toeters en bellen.

3 Re: Palliata Nox/Dark op wo jul 03, 2013 9:13 am

M0nstahr

avatar
Admin
Admin
Welkom terug, leuke characters... Accepted, zoals je waarschijnlijk wel weet Winkhttp://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com

4 Re: Palliata Nox/Dark op wo jul 03, 2013 9:48 am

Palliata Nox

avatar
Bronze
Bronze

Fréderick Bael, circusarties.

Ras: Demon
Demon Form:


Áedán Eleazar Iosephus

Naam: Eleazar meaing  "my God has helped" en nee, de ironie is hem niet ontgaan.
Roepnaam: Eleazar, Lazar
Ras: Dark AngelLaatst aangepast door Palliata Nox op vr jul 05, 2013 1:31 am; in totaal 1 keer bewerkt

5 Re: Palliata Nox/Dark op vr jul 05, 2013 1:28 am

Palliata Nox

avatar
Bronze
Bronze

Human Form:
Naam: Eunice Ligeia
Roepnaam: Eunice [Uitspraak: YOO-nis]
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: Onbekend
Status: Onsterflijk
Ras: Ziener
Wonende: Underworld
Orde: Illuminatie

Bijzonder: Eunice kan niet zien, in haar eigen vorm is dat te zien aan de kleur van haar irissen die bleekwit lijken en in haar menselijk vorm zijn haar ogen vrijwel altijd gesloten.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum