Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Palliata Lux/Light

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Palliata Lux/Light op di jul 10, 2012 3:12 am

Palliata Lux

avatar
Newbie
Newbie

VROUWELIJKE JOINS


ALGEMEEN
Naam:
Mortem Praeter
Titel/bijnaam: Deaths Helper/Helper van de Dood
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: Onbekend
Ras: Mortem is in principe menselijk, maar wel onsterfelijk.
Wonende: Ultimate City
Orde: Paradisa

UITERLIJK
Lengte:
Mortem is 1.73.
Gewicht: 61 KG
Ogen: Onheilspellend grijs, als de kleur van stille donderwolken waar elk moment een onweersbui uit los kan barsten.
Huidskleur: Blank
Haarkleur: Haar haren zijn donkerbruin en lijken bijna zwart van kleur.
Kapsel: Mortem heeft lang, sluik donkerbruin haar die haar gezicht met een duistere aanblik omlijsten. Ze heeft één witte pluk in haar verder donkerbruine haren.
Attributen: Mortem haar dierbaarste bezit is een hanger in de vorm van een zandloper waar vrijwel al haar krachten uit voortvloeien. Ze kan met behulp van een aanraking de zandloper groter maken om haar krachten te gebruiken. Zonder de zandloper kan ze haar taak bijna niet meer uitvoeren en de voornaamste reden dat ze hem dus om haar hals draagt, is om hem nooit uit het oog te verliezen. Mortem gebruikt de zandloper. De zandloper laat haar toe personen te kiezen die zullen sterven en op welke manier ze zullen sterven. Al haar krachten zijn om de Dood te helpen bij zijn taken.

INNERLIJK
Karakter:
Mortem heeft een kalm karakter. Het is haar bedoeling zich niet te snel te laten opjutten door mensen of andere wezens, want ze heeft de vervelende neiging teveel te zeggen als zij zich aan mensen irriteert. Ze wil nog wel eens gebruik maken van haar magie op deze momenten en dit wordt officieel niet door haar meester goedgekeurd. Daarom probeert ze conflicten zo goed mogelijk uit de weg te gaan. Het gebeurt haar natuurlijk wel eens dat ze zichzelf niet weet te beheersen en dat kan sommige wezens heel nadelig komen te staan, maar over het algemeen probeert ze zich kalm te houden. Ze  spreekt hierdoor heel beheerst en ze spreekt meestal als ze deed in haar vroege levensjaren, inmiddels is haar manier van spreken dus vrij verouderd. Het is soms bijna te beleefd van toon en buiten dat lijkt ze bijna geen emotie in haar woorden te leggen, wat opnieuw een voorbeeld is van de beheersing die ze in stand probeert te houden. Ze gaat het contact met anderen vaak uit de weg, als het niet degenen zijn die hun tijd hebben gehad, maar ook met deze personen heeft ze weinig contact. Ze heeft een goede concentratie, omdat ze zich altijd moet concentreren op de doodsoorzaak van een persoon voordat ze hun dood met een aanraking kan bezegelen.


ALGEMEEN
Naam:
Lotis Anthos
Roepnaam: Lotis
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: Ze is net als de Lotusbloesem al enkele honderden jaren oud, de stam is dik en sterk, de ringen zijn inmiddels ontelbaar.
Status: Sterfelijk, ondanks hun elementaire krachten zijn Dryaden niet onsterfelijk, zodra de boom waarmee ze in verbinding staat wordt vernietigd of sterft, sterft de Dryade ook.
Ras: Dryade
Kracht: Dryaden straffen sterflijken wanneer ze takken breken, of als ze schade aan haar boom aanrichten.
Wonende: Zij leeft in de boom waarmee zij in verbinding staat, om zo zijn natuur te kunnen blijven beschermen. Haar boom betreft een prachtige Lotusbloesem in het centrum van de stad en wordt door inwoner en bezoeker bewonderd. Haar bloesems kunnen echter beter niet geplukt worden, aangezien ook dit als schade aan haar boom wordt gezien. Om deze reden staat er op enkele meters van de boom een omheining, al is deze op eigen risico te overkomen.
Orde: Paradisa

UITERLIJK
Lengte:
Lotis is klein van stuk en niet langer dan één meter negenenvijftig.
Gewicht: Door haar lengte weegt ze niet veel, ze heeft voor haar lengte een goed gewicht en is niet te dik of te dun te noemen. Ze is 50 KG.
Ogen: Haar ogen zijn donkerbruin van kleur, als het schors van een boom.
Huidskleur: Ze heeft een lichte tint, al neigt haar huiskleur toch het meest naar blank. Ze heeft lichte sproeten in haar gezicht.
Haarkleur:  Ze heeft bruin haar, dat lichter dan haar ogen is, maar nog altijd schorskleurig lijkt.
Kapsel: Haar haren groeien onbedwingbaar als de wortels van een boom, ze doet ook geen moeite om het te bedwingen, omdat ze net als het snoeien van takken ziet. Daarom draagt ze haar haren vaak los en inmiddels komen die al voorbij haar heupen, al heeft ze hier en daar kortere plukken.

INNERLIJK
Karakter:
Dryaden zijn over het algemeen geen slechte wezens. Ze zijn beschermers van de natuur, hun natuur, alleen hun doordraven hierin is een feit. Ze zijn genadeloos wanneer men haar boom schaadt, maar als dat in hun aard zit, kun je hen dat dan kwalijk nemen? Lotis is net als haar soortgenoten. Ze is een open jongedame, een prachtige jonge vrouw en een lust voor velen ogen, maar ook intelligenter dan ze laat blijken. Haar eeuwige glimlach heeft voor vele jongemannen een onprettige nasmaak, want hoe naïef ze ook met deze glimlach lijkt, stom is ze zeker niet. Ze is zelfs een heel verstandig, mede door de jaren die ze al op aarde leeft, maar delen van haar verstand zit ook gewoon in haar aard. Ze weet zich prima te handelen in deze ‘harde’ wereld en met haar glimlach is ze zelfs behoorlijk sluw. Toch blijft ze een wezen van het goede. Ze is beschermster van de natuur en zo vergevingsgezind als ze is om kleine dingen, zo genadeloos is ze als je haar boom schaad. Mensenhanden die aan haar boom zitten worden gestraft, zoals in haar instructies staat, zoals in haar aard is geprent, want uiteindelijk is de boom deel van haar en zij deel van de boom. Ze is avontuurlijk, maar probeert zich toch zo min mogelijk op de hals te halen, om zo ook haar boom te sparen. Men zou haar nog het best kunnen vergelijken met de vlinders die door de zoete geur naar haar boom worden getrokken, vrolijk en luchtig. Vrij, maar toch gebonden.

Biografie: Lotis is al zolang ze weet beschermen van de Lotusbloesem in Ultimate City. Haar geschiedenis bestaat uit het beschermen van de boom, al begint ze sinds enkele jaren vaker uit haar boom te treden om te doen wat ze de mensen altijd heeft zien doen. Toch heeft ze nog altijd de kenmerken van een boom en gedraagt ze zich hier nog vaak naar. Echt menselijk is ze dus lang niet altijd.Laatst aangepast door Palliata Lux op vr jul 26, 2013 7:42 am; in totaal 4 keer bewerkt

2 Re: Palliata Lux/Light op di jul 10, 2012 3:48 am

Palliata Lux

avatar
Newbie
Newbie

MANNELIJKE JOINS


ALGEMEEN
Naam:
Pire Mentius
Roepnaam: Pire
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: Onbekend, maar in zijn uiterlijk - afgezien van hoorns en bokkenpoten - lijkt hij rond de twintig jaar.
Status: Onsterfelijk
Ras: Faun
Wonende: Ultimate Woods
Orde: Paradisa

UITERLIJK
Lengte:
1.83
Gewicht: 78 KG
Ogen: Lichtbruin
Huidskleur: Lichtgetint
Haarkleur: Bruin
Kapsel: Zijn haren hebben een lichte krul, maar krijgen buiten af en toe een paar harkerige vingers hier doorheen weinig verzorging. Zijn krullen vallen hierdoor nonchalant langs zijn gezicht, al hebben enkele plukken de opmerkelijke gewoonte in zijn gezicht te blijven hangen. Hij heeft hier en daar een krullerige pluk voor zijn ogen en vlak langs zijn gezicht hangen, maar over het algemeen gaat zijn aandacht hier niet echt naar uit.

INNERLIJK
Karakter:
Pire heeft buiten de gebruikelijke kenmerken voor een Faun, een aantal Satyr kenmerken, die in zijn ras bespottelijk zijn te noemen. Hij heeft bijvoorbeeld niet de beheersing van de meeste Faunen en is juist een vrolijk en iet wat ondeugend boswezen. Hij staat met een lach en een dromerige blik in zijn ogen, in het leven en staat veelal om zijn fluitspel bekend, al weten degenen die het horen niet dat het van hem afkomstig is. Zijn muziek is echter al vaak gehoord in de bossen, alsof je in het sprookjesbos loopt en de muziek uit één of andere toverpaddenstoel komt, maar in de bossen van Ultimate Fantasy zijn het geen kabouters met toverpaddenstoelen, maar is hij degene die reizigers en wandelaars van muziek voorziet. Ondanks zijn vrolijke en openhartige aard komt hij niet vaak uit zijn huis, dat ergens diep in het bos is, waar maar weinig mensen komen en voor degenen die er wel komen, is zijn huis onvindbaar. Waar Faunen vaak de bosgoden zijn, is hij de god van onze Ultimate Woods, al is hij vrij luchtig over deze functie. Nu moet je niet vermoeden dat hij helemaal niets met zijn functie doet, want een beschermer blijft hij in hart en nieren, hij is alleen af en toe wat afwachtend naar zijn taken. Uiteindelijk is hij wel een harde werker, maar dat uiteindelijk is dan wel een beetje spijtig. Hij is een vrij dromerig persoon en niet altijd even oplettend, al is hij wel snel herstellend tegenover zijn fouten. Verdere kleine Satyr kenmerken die hij heeft, is dat hij niet de meest heldere persoon is. Hij vergeet vaak na te denken en handelt -wel met de goede bedoelingen- vaak naar instinct. Pire droomt over een vrije wereld en heeft zich om deze reden bij de Paradisa aangesloten.

Biografie: Pire heeft vanaf zijn geboorte veel moeten leren, om zo een goede hoeder over zijn bos te kunnen zijn. Heel veel van zijn leven genieten deed hij dus niet, hij leerde en was in zijn vroege, jonge jaren een beleefde jongen. Onder het oppervlak groeiden zijn opstandige, minder beheerste kenmerken en toen dit bekend werd, was het -natuurlijk- een schande. Kort vergat iedereen dat hij ondanks dat een Faun bleef en keerden ze hem de rug toe, maar met de belangen van het woud in gedachten keerden zij zich weer tot hem en leerden hem tot hij zijn bos kon hoeden. Hij is nog altijd lerende, maar al jaren zonder de bemoeienissen van andere Faunen. In hun ogen is hij geen echte ras Faun, maar zonder andere beschermer van de Ultimate Woods hebben ze weinig keuze. Ergens in Pire brand de angst dat ze hem zullen vervangen, maar hij is nog bij enkele Faunen geliefd, die het dapper voor hem opnemen, met de karaktereigenschappen die wel puur aan hem zijn als argumenten.Laatst aangepast door Palliata Lux op vr jul 26, 2013 7:42 am; in totaal 2 keer bewerkt

3 Re: Palliata Lux/Light op di jul 09, 2013 11:08 am

Palliata Lux

avatar
Newbie
Newbie


Work In Progress... New Join

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum