Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Palliata Neutral

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Palliata Neutral op ma jul 09, 2012 10:00 pm

Phantasia

avatar
Gold
Gold

MANNELIJKE JOINSALGEMEEN
Naam: Merrit Crispin
Roepnaam: Ray
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: Onbekend
Status: Onsterfelijk
Ras: Engel

UITERLIJK
Lengte: 1.86
Gewicht: 81 KG
Ogen: Zijn linkeroog is bruin en zijn rechteroog lijkt bijna blauw van kleur. In zijn engelenvorm wordt zijn bruine oog bloedrood van kleur en het blauwe oog wordt bijna wit.
Huidskleur: Zijn huid is licht getint.
Haarkleur: Zijn haren zijn donkerbruin, maar lijken bijna zwart van kleur.
Attributen Hij heeft zowel aan zijn rechterhand als aan zijn linkerhand een ring. De ringen zijn bijna identiek aan elkaar, maar er is één groot verschil. De ene ring heeft een azuurblauwe kleur steen, die helder lijkt te stralen wanneer het 'goede' in hem de overhand heeft. De andere ring heeft een bloedrode ring, die fel lijkt op te lichten wanneer het 'slechte' in hem overheerst.

INNERLIJK
Karakter: De jongeman is anders, natuurlijk, een ieder is bijzonder op zijn manier. Iedereen heeft zo zijn eigenaardigheden. Niets lijkt echter op hoe hij anders is, de enige in zijn soort. Een uniek exemplaar. Zowel een duistere als een lichte geest, gevangen is één lichaam. Zowel duistere als lichte magie, opgehoopt in één lichaam. De personen die zijn 'lichte' ik kennen, zullen verrast zijn wanneer de duisternis in hem de overhand heeft. Zullen hem niet herkennen, simpelweg omdat de persoonlijkheden gebonden aan de zijden verschillend zijn. Niet te vergelijken. Het puurste duister en zuiverste licht heersen te samen over zijn lichaam. Zelden vreedzaam, nee, beide zijden proberen steeds opnieuw hun kans te grijpen. Proberen alleenheerser te worden over zijn lichaam. Soms weten de zijden in zijn lichaam een balans te vinden, een balans als yin en yang. Zelf heeft de jongeman hier geen grip op. Hij kan slechts toekijken hoe het duister en licht elkaar steeds weer overtroeven. Het enige wat hij kan doen is toegeven aan de oorlog binnenin hem.

Biografie: Een verschil bij zijn geboorte al duidelijk. Zijn ogen die de strijd in hem als snel verraadden. De reden waarom zij hem verstootten en hem als vuil behandelden. Hij was vuil in de ogen van andere engelen. Zijn bloed niet zuiver zoals dat van een engel behoorde te zijn. Dat liet hem wegvluchten van de hemelen om zijn geluk elders te zoeken.


ALGEMEEN
Naam:
Mace Wyght
Roepnaam: Mace
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 19
Status: Sterfelijk
Ras: Menselijk
Orde: Neutraal

UITERLIJK
Lengte:
1.79
Gewicht: 73 KG
Ogen: Zijn ogen zijn lichtgrijs van kleur.
Huidskleur: Blank
Haarkleur: Donkerblauw
Kleding: Simpel is waarschijnlijk het enige woord waarmee zijn kledingstijl valt te beschrijven. Een simpele spijkerbroek met hieronder vertrouwde, versleten gympen. Hierboven een shirt met daarover een vest en anders wel een sweater.
Attributen: Sinds het overlijden van zijn moeder draagt hij de hanger die zij hem heeft nagelaten. Een sleutel, die velen aan een oude dagboeksleutel zal doen denken. De hanger draagt hij meestal aan een zwart leren bandje onder zijn shirt.

INNERLIJK
Karakter:
Bij de weinige personen die hem wel eens hebben ontmoet, staat hij bekend als een zwijgzaam persoon. Hij spreekt alleen wanneer nodig en zelfs dan is dit niet veel. Hij is in zichzelf gekeerd en graag alleen. Toch betekend dit alles niet dat hij helemaal geen gezelschap om hem heen kan tolereren. Hij is gewoon niet goed in vriendschap sluiten. Stilte is voor hem veel gemakkelijker dan spreken. Stilte zorgt ervoor dat hij niet hoeft na te denken over wat hij wil zeggen en dat hij niet achteraf spijt kan krijgen van wat hij heeft gezegd. Muziek is hierdoor een waar toevluchtsoord voor hem geworden.
_________________________________________________________________

ALGEMEEN
Naam:
Reese Saul
Roepnaam: Reese
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: Zijn lichaam is 21 jaar oud, zijn geest is echter 117.
Ras: Demon

UITERLIJK
Lengte:
1.78
Gewicht: 70 KG
Ogen: Donkerblauwe ogen stralen in zijn oogkassen.
Huidskleur: Een lichte, haast doorzichtige huid heeft de jongeman. Een zwakke, dunne huid, welke snel verwond raakt, snel heeft de jongeman blauwe plekken of sneden op zijn lichaam, vaker nog, zonder dat hij deze zelf opmerkt.
Haarkleur: Blond
Kapsel: Blonde krullen, vallen warrig langs zijn voorhoofd, zo geknipt, dat deze van voren lange krullen lijken, terwijl zijn kapsel van achter kort is. Haast lijkt het alsof hij zijn lokken allemaal naar voren heeft gegooid.

INNERLIJK
Karakter:
Ken je dat stelsel, dat een ieder persoon natuurlijk in zijn hoofd geïnstalleerd heeft zitten, dat stelsel, welke je personen in een hok laat stoppen. Van ‘Hij is dit’ en ‘Zij is dat’. Wel dit stelsel, is iets waar de jongeman totaal niet in thuis hoort. Het enige hokje waar men Reese in zou kunnen wegstoppen, is het hokje waar in grote letters ‘Ongeschikt’ op geklad staat. Ongeschikt is hij namelijk voor veel, maar vooral ongeschikt voor emoties. De jongeman heeft namelijk geen idee hoe hij zijn emoties moet hendelen, dit maakt dat zijn emoties hem een stuurloos schip maken. Zijn emoties zijn ongekend, omdat hij niet weet wat hij eraan moet, drukt hij ze sterker uit dan noodzakelijk is. Woede, maakt hem instaat tot moord en liefde laat hem zwabberend op zijn benen elk mogelijke vreemde zoenen. Niet altijd, zijn zijn emoties meester over hem, echter vaak genoeg gebeurd hem dit, dat hij machteloos staat tegenover zijn emoties. Zijn enige uitweg, weg van zijn eigen emoties is de kunst, dit betekent de kunst van het schilderen, van het tekenen. Immers, een talent met woorden is hij niet. Reese is iemand die zich door zijn onvermogen in het omgaan met zijn emoties, het liefst van ieder levend wezen weg houd. Hij heeft veel domme dingen gedaan.

Biografie: Op jonge leeftijd, is hij de straat op getrokken, leefde hij een eenzaam leven, al was dit enkel om hemzelf te beschermen.

Vaardigheden: Reese is zeer kunstzinnig en is een goed kunstenaar.
Zwaktes: Reese kan zich van alles op zijn hals halen, door zijn onvermogen in het omgaan met zijn emoties.
Interesses: Personen, zeer geïnteresseerd is de jongeman in personen, iets wat raar in de oren kan klinken. Echter, vrij logisch is dit voor iemand, welke haast geen contact maakt met personen anders dan hemzelf, simpel omdat hij dit niet aan durft. Zelfs de simpelste persoon kan het interesse van jongeman wekken. Ook is hij zeer geïnteresseerd in kunst.
Houdt van: Kunst.
Houdt niet van: Personen die te dichtbij komen.
Angst: Zijn onvermogen in het omgaan met zijn emoties, maken hem voor vele dingen, angstig, immers angst is ook een emotie.
_________________________________________________________________

ALGEMEEN
Naam:
Terzo Benji Dashiell
Roepnaam: Terzo
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 20
Status: Sterfelijk
Ras: Mens

UITERLIJK
Lengte:
1.92
Gewicht: 86 KG
Ogen: Diep, al pure chocolade bruin. Zijn ogen kunnen twinkelen en glanzen, spreken soms zelfs meer dan dat hij zelf doet.
Huidskleur: Blank
Haarkleur: Zijn haren zijn donkerbruin van kleur, die soms zwart lijken, op een heldere nacht lijken zijn haren echter lichter dan normaal. Zijn haarkleur kan best verschillend zijn, en het ligt vaak aan de manier waarop het licht het beschijnt. Wel blijft het vaak bij zijn huidige donkerbruine kleur schommelen.
Kapsel: Zijn lokken vallen in warrige, slordige pieken langs zijn gezicht, vaal hangen plukken van het haar voor zijn ogen, maar moeite om deze opzij te schuiven neemt hij zelden. Hij laat zijn haren op ene natuurlijke manier rond zijn gezicht vallen, door er simpelweg haast niets aan te doen, enkel de klitten uit de lokken halen.
Kleding: Bijzonder is zijn kledingstijl te noemen, er is haast niets aan hem dat zijn naam doet schreeuwen, behalve ene enkel ding. Altijd, heeft een hoed op zijn hoofd geplaatst dat een deel van zijn bruine lokken doet verbergen, dat soms een schaduw over een deel van zijn gezicht werpt. Hij zal zelden, nooit zijn huis verlaten zonder ene hoed op zijn hoofd geplaatst.

INNERLIJK
Karakter:
Terzo is iemand die zichzelf diep in de shit kan laten zakken, zich in elk probleem worstelt, zonder dat ook maar iemand het zal opmerken, hoe veel problemen hij ook aan zijn hoofd heeft, iedereen lijkt zo blind het niet te zien. Maar het is Terzo die het maakt, maakte dat het niet meer zichtbaar is. Zodat andere zich niet met hem hoeven te bemoeien. Hij kan, hij moet het zelf oplossen. Hij kwam erin, dat moet er ook een uitweg zijn, toch? Zo is zijn manier van denken. Het liefst zou hij willen dat iedereen hem met rust laat, dat hij gewoon alleen kan zijn. Dat is wat hij wil, alleen kunnen zijn. Hij wil alles zelf doen, kan alles zelf doen. Hij heeft geen hulp nodig, toch? Hij zal niet de eerste zijn die toegeeft, aan hulp of iets dergelijks. Al staat hij op een punt van instorten, hij moet zichzelf kunnen oprapen. Niemand lijkt het te zien, niemand lijkt hem goed genoeg te kennen, om te zien wanneer hij echt problemen heeft. Terzo is een kunstenaar in, in het verbergen, van gevoelens, van problemen. Niemand kent hem goed genoeg, om te zien wanneer hij echt in de problemen zit. Niemand. Hij is niet iemand die vaak, of snel zijn gevoelens uit en op het punt, het moment dat hij dat wel doet, zorgt hij dat hij alleen is. Hij kan hard en koud als steen zijn, maar is van binnen breekbaar als teer glas. Maar niemand kan dicht genoeg bij het glas komen, om zijn ware ik te ontdekken, daar zorgt hij zelf wel voor. Zoals altijd, hij doet het zelf.Laatst aangepast door Palliata op vr jul 26, 2013 7:52 am; in totaal 3 keer bewerkt

2 Re: Palliata Neutral op ma jul 09, 2012 10:00 pm

Phantasia

avatar
Gold
Gold

VROUWELIJKE JOINS


ALGEMEEN
Naam:
Onbekend
Roepnaam: Hope
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 16
Status: Sterfelijk

UITERLIJK
Lengte:
1.64
Gewicht: 52 Kg.
Ogen: Haar ogen worden veelal verborgen door de dikke blonde lokken, de lange pony die als gordijn voor haar ogen hangt, echter wanneer de lokken voor een zeldzame keer opzij zijn, zie je dat haar ogen lichtblauw van kleur zijn. Hierbij zie je ook aan haar ogen dat zij blind is.
Huidskleur: Blank
Haarkleur: Haar lokken zijn blond van kleur, simpelweg blond, geen enkele kleur behalve blond.
Kapsel: Haar lokken vallen sierlijk, met lichte slag over haar schouders, tot net voorbij haar dijen. Haar lokken bij haar gezicht tot een pony geknipt die haar ogen doet verbergen.
Kleding: Veelal doet ze zich vrouwelijk kleden, ze geniet er van jurkjes te dragen, zelfs al doet ze deze niet zien, ze vind het simpelweg een fijn gevoel hoe een jurkje zich om haar benen beweegt. Wanneer er geen jurken meer in de kledingkast zijn, trekt ze een rok aan, zelden tot nooit zal ze een broek aantrekken.

INNERLIJK
Karakter:
Ze is iemand die probeert de positieve kanten aan de dingen te zien, echter zal ze hierin niet doordraven, ze zal niet proberen aan alles een positieve zijde te zien. Ze is iemand die onschuldig kan lijken, onschuldig kan zijn, echter is er niet altijd die onschuld die vaak wordt gezien. Ze zal niet altijd beleefd zijn, altijd aardig, wanneer een toon haar niet bevalt zal ze dit laten merken. Ze moet het hebben van geluid, van geuren, ze zal de dreiging horen, zal niet de gemaakt vriendelijke houding hierbij zien. Ze zal de geur van alcohol ruiken, zelfs al lijkt het verder niet dat men iets gedronken heeft. In de eerste instantie zal ze afstandelijk tegen personen reageren, een houding die pas veranderd wanneer ze de persoon in haar nabijheid vertrouwd. Haar houding, het feit dat ze zelden op iemand afloopt, kan haar soms arrogant laten overkomen, echter is ze dit geheel niet. Ze zal zich nooit boven iemand stellen.

Biografie: Haar naam is haar niet gegeven door haar biologische ouders, simpelweg omdat ze geen idee heeft wie zij zijn en een echte familienaam heeft ze daarom niet. De naam Hope is haar gegeven door het echtpaar dat het huis bewoonde waarvoor zij in dekens gewikkeld neer werd gelegd. Ze is niet altijd blind geweest en tot haar vijfde levensjaar heeft ze alles van haar omgeving kunnen zien, genoeg tenminste om kleuren en figuren nog altijd te begrijpen, maar naarmate de tijd verstreek begon het zien hiervan steeds moeilijker te worden. Haar zicht verslechterde, figuren vervaagden en de kleuren werden zachter, vervolgens donkerder tot ze zich in een wereld van alleen zwart bevond. Het echtpaar, ‘haar ouders’ wilden haar bij zich houden, uit angst dat haar iets zou overkomen. Ze zag immers niets en een blind meisje, is al snel - zo dachten zij - een hulpeloos meisje, maar dat was niet hoe Hope het zag. Ze rukte zich los uit de beschermende greep van haar ouders met de boodschap dat ze van hen hield, zolang ze haar zelf lieten vallen en opstaan. Zolang ze haar zelf van haar fouten leerden en niet van de buitenwereld probeerden te beschermen, want ze moest het zelf ontdekken, blind dan wel, maar dat maakte het proces niet anders als dat van iemand die wel alles kon zien. Ze woont nog altijd bij het echtpaar en sinds enkele jaren is ze ook bereid hen, haar ouders te noemen. Ze leren nog altijd van elkaar en helpen elkaar, als dit gevraagd wordt. Bijzonder aan deze jongedame, dit meisje is dat als sinds het begin van haar leven vlinders in haar buurt zijn. Zij staat met deze vlinders in verband, een niet te begrijpen verband, maar het is er om haar te helpen en te waarschuwen. Naarmate ze ouder werd, merkte ze dat de meeste vlinders die zij wel hoort, onzichtbaar zijn voor anderen. De vlinders zijn een deel van haar.


ALGEMEEN
Naam:
Rheane Maudite
Roepnaam: Rheane
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 17
Ras: Mens
Status: Sterfelijk
Wonende: Ultimate City
Orde: Neutraal

UITERLIJK
Lengte:
1.67
Gewicht: 52 KG
Ogen: Ogen gekleurd als de zee, duister, diepblauw. Ogen die je opslokken, meevoeren naar een eeuwig niets.
Huidskleur: Blank
Haarkleur: Blond
Kapsel: Als een waterval vallen de blonde lokken over haar schouders. Die, wanneer zij deze bevrijd, een lichte slag hebben door het feit dat zij meestal gevlochten zijn. Lange lokken, tot haar heupen reikend.
Attributen: Altijd draagt zij een zilveren zakhorloge rond haar hals.

INNERLIJK
Karakter:
De wereld van het leven, de wereld van de dood, lijken bij de jongedame samengesmolten. De gestorven personen, ervaart zij alsof deze nog in leven zijn. Voor de omgeving lijkt zij tegen de lucht rond haar te spreken, wanneer zij spreekt tegen de verschijningen die zij ziet. De verschijningen, dit zijn degene die zij werkelijk kent, dit zijn haar vrienden. Zij lijkt opgesloten in een cocon, welke slechts door degene die niet meer in leven zijn bereikt kan worden, de rest lijkt onbekend voor haar. Slechts enkelingen, buiten de wereld van de dood, weten zich tot de jongedame door te dringen. Onbereikbaar is zij haast. Zij is als een kind, als een kind in haar doen en laten. Als een kind, in hoe zij spreekt. Meestal. Soms heeft zij wonderlijke momenten, waaruit blijkt dat zij niet geheel van deze wereld is.

Verleden: Onbekend, ze heeft geen herinneringen aan haar jeugd. Ze weet niets van haar familie.


ALGEMEEN
Naam: Darcy Philomena
Roepnaam: Darcy
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: Onbekend
Status: Onsterfelijk
Ras: Heks/Faunaat

UITERLIJK
Lengte:
1.74
Gewicht: 69
Ogen: Lichtgrijs
Huidskleur: Licht, maar niet ongezond of bleek.
Haarkleur: Oranje, met enkele dieppaarse plukken.
Kapsel: Haar haren vallen langs haar gezicht, voorbij haar schouders tot net bij haar borsten. Haar haren hebben een lichte slag, lijkt licht in laagjes geknipt te zijn.
Kleding: Haar kleding is bijzonder, anders, maar toch niet. Haar kleding niet, is niet heel bijzonder, is niet heel apart, het is de hoed, het zijn de hoeden die ze draagt. De bijzondere, vaak spectaculaire hoeden, ze lijkt zich niet te schamen, lijkt zich niet te ergeren aan de blikken, het lijkt haar niet op te vallen. Vaak verschijnt ze in een jurk, die strak rond haar bovenlichaam zit, haar vrouwelijke vormen daar goed doet uitkomen, en naar beneden lijken die jurken wijder te worden, geven ze haar meer vrijheid. Ze ziet er vaak bijzonder uit, door de hoeden die ze draagt, ook lijkt ze vaak een kikker bij zich te hebben.

INNERLIJK
Karakter:
Vaak lijkt ze met haar hoofd hoog in de wolken, lijkt ze anderen niet op te merken, lijkt ze alles om zich heen niet op te merken, vaak lijkt ze in haar eigen wereld te zijn, in haar eigen wereld te leven. Soms lijkt ze niet te luisteren, kijkt ze langs je heen naar een niet bestaand punt ergens achter de persoon die tot haar spreek, het lijkt alsof ze niet meekrijgt wat er wordt gezegd, alsof ze niet hoort waarover gesproken wordt. Alles lijkt vaak langs haar heen te gaan. Toch vangt ze elk woord op, hoort ze alles wat gezegd wordt, weet ze wat er gedacht wordt. Ze hoort alles wel degelijk, ze ziet alles wel degelijk, ze lijkt het te negeren, alles om haar heen. Ze kan uit het niet beginnen over iets wat lang geleden is gezegd, kan vragen hoe het daarmee staat. Pas op dat moment krijg je door dat ze werkelijk luistert wanneer er haar wat wordt verteld. Soms lijkt ze je zo goed te kennen. Ze houd van gezelschap rond haar heen, houd van een gezellige drukte. Ze kan goed luisteren, al lijkt dat vaak niet zo te zijn.

Biografie: Onbekend


ALGEMEEN
Naam:
Onbekend
Roepnaam: Marce
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: Onbekend
Status: Onsterfelijk
Ras: Vampier

UITERLIJK
Lengte:
1.63
Gewicht: 56
Ogen: Bloedrood
Huidskleur: Wit als sneeuw.
Haarkleur: Haar haren zijn grijzig van kleur.
Kapsel: De haren van Marce zijn in korte plukken geknipt en ze kan er weinig mee doen door de korte lengte. Ze doet haar haren soms in een staart, maar veel van de plukkem glippen al snel uit het elastiek en vallen losjes langs haar gezicht.Laatst aangepast door Palliata op ma aug 26, 2013 3:38 am; in totaal 6 keer bewerkt

3 Re: Palliata Neutral op ma okt 08, 2012 7:09 am

Phantasia

avatar
Gold
Gold

Spoiler:
ALGEMEEN
Naam:
Haar echte naam is Charmion “Char” Zabat, maar dit heeft ze kort na haar ontsnapping in “Liberty” veranderd.
Roepnaam: Liberty. Alleen haar meester en de jager die jacht op haar maakt kennen haar echte naam. Haar meester is ook de enige die nog een afkorting van haar naam gebruikt.
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: Liberty is inmiddels al honderden jaren oud, waarvan ze het grootste deel haar meester heeft gediend. Ze is nu sinds enkele jaren voor zowel haar meester als een vampierjager op de vlucht.
Ras: Vampier
Status: Onsterfelijk
Wonende: Ultimate City
Orde: Neutraal

UITERLIJK
Lengte:
Liberty is niet heel groot. Ze is misschien net één meter zesenzestig.
Gewicht: Liberty weegt ongeveer vijftig kilo en eet ook opmerkelijk weinig. Hierdoor heeft ze wel de neiging soms bloeddorstig naar mensen uit te vallen.
Ogen: Liberty heeft smaragdgroene ogen.
Huidskleur: Ze heeft een lelieblanke, bijna witte huid.
Haarkleur: Liberty heeft roodrossig haar.
Kapsel: Haar haren hebben extreem veel krullen en zijn vaak een opvallende bos springerigheid in een menigte. Ze heeft echter wel een vrij rechte, schuine pony langs haar voorhoofd. Ze houdt alles vaak met een gouden speld bij elkaar, de speld is een geschenk van haar meester, maar heeft ze nog niet echt kunnen loslaten. Het was het eerste cadeau dat ze in haar leven van haar meester kreeg.
Attributen: Liberty heeft altijd een goudkleurig zakhorloge en een gouden ketting om haar hals zitten, verder draagt ze altijd een goudkleurige band om haar bovenarm. Buiten haar sieraden heeft ze vaak niet veel meer aan. Ook heeft ze de overblijfselen van haar ketens nog om haar enkel hangen.  

INNERLIJK
Karakter:


Verleden: Liberty is op doorreis, zoals ze zelf zal zeggen als je naar haar reizen vraagt. Als je al naar haar reizen vraagt; als je al met haar praat. Ze geniet van het uitzicht dat de wereld haar biedt, maar de waarheid is niets minder dan dat. Ze is een vreemdelinge in Ultimate City en niemand weet veel of zelfs maar genoeg over haar. Haar naam wordt door de meesten zelfs betwijfeld en is niet meer dan een gok, als je haar al wilt aanspreken. De waarheid is dat ze vlucht, vlucht voor haar vrijheid die ze eerst dacht te hebben. De vrijheid waar door ze een moment kon ademhalen, voordat deze adem teug weer haar longen in werd geslagen en dat had ze kunnen weten. Liberty is niet vrij, een bezit zelfs en haar ontsnapping was een puur geluk. Ze weet niet hoe de schakels zijn gebroken, noch hoe haar meester steken had laten vallen en gaten in zijn werk had gemaakt, de gaten waar ze snel en behendig door wist te klauteren. Liberty vlucht voor haar meester en de jager, vampierjager die hij haar laat volgen. Ze is nooit ergens lang genoeg om meer van haar te leren kennen en weet altijd precies hoeveel tijd ze heeft, wat misschien verklaard dat ze om de zoveel tijd op het zakhorloge om haar hals kijkt. Ze is weg zodra de laatste minuten wegtikken en vlucht opnieuw voor de jongeman die haar op de hielen zit, een jonge jager duidelijk in de leer en voorlopig is ze hem te snel af, maar ook de jongen leert. Hij wordt sneller en beent haar langzaamaan bij en dat voelt ze. Ze voelt zijn adem in haar nek en de loop van zijn wapen in haar rug. Ze weet dat ze in gevaar is en is op haar hoede. Ze kijkt goed uit haar ogen, al is ze misschien hoogmoediger geworden dan ze was door haar ontsnapping. Ze gelooft in haar onsterfelijkheid, hoewel ze lang niet alles voorbij laat gaan, lang niet iedereen in vertrouwen neemt. Ze weet dat ze op de vlucht is.Laatst aangepast door Palliata op vr jul 26, 2013 7:08 am; in totaal 1 keer bewerkt

4 Re: Palliata Neutral op di jul 09, 2013 11:05 am

Phantasia

avatar
Gold
Gold


Joins Work In Progress... New JoinsLaatst aangepast door Palliata op ma aug 12, 2013 7:08 pm; in totaal 1 keer bewerkt

5 Re: Palliata Neutral op do jul 11, 2013 12:00 am

Phantasia

avatar
Gold
Gold


Naam: Nona
Titel/bijnaam: "Monster-cat"
Ras/soort: Bakeneko/nekomata

Once transformed, bakeneko gain a range of paranormal powers used to haunt the household they live in. These powers include:

  • menacing (even eating) sleeping humans
  • walking on its hind legs
  • flying
  • talking
  • creating ghostly fireballs
  • reanimating and controlling a fresh corpse by leaping over it
  • shapeshifting into human form

They may use their shapeshifting powers to live a life as a human would normally, sometimes by taking the place of a member of the household after killing and consuming them in their sleep. They may take the form of a person they intend to kill or harm. Other stories tell about how a bakeneko may sometimes shapeshift into a beautiful girl, so that their owner would be able to marry them and have children.
Bakeneko also have the ability to eat anything in their way, regardless of size or edibility, including humans. Their main food is poison, particularly from a certain snake unknown to humankind.
Bakeneko are also sometimes said to have the power to enter someone's dreams.

Spoiler:

6 Re: Palliata Neutral op vr jul 26, 2013 6:11 am

Phantasia

avatar
Gold
Gold


Voornaam: Kai
Achternaam: Matsumoto
Titel/bijnaam: Onii-tan door zijn jongere zus Mai en Kai-sama door enkele van hun uitvindingen. Bovendien worden hij en zijn zus the Electric Twins genoemd.
Vader en moeder: Yuudai Matsumoto en Natsuki Kohaku
Woont in: Ultimate City, samen met zijn zus Mai Matsumoto.
Geboortedatum: 22 June, at 22:12 p.m. Hij is de tweelingbroer van Mai.
Ras/soort: Mens
Sterrenbeeld: Kreeft
Lengte: Kai is zo'n 1.89.
Gewicht: 76 KG
Lichaamsbouw: Kai is voor een jongen vrij tenger gebouwd en enigszins gespierd.
Kleur ogen: Kai heeft bijna dezelfde blauwe ogen als zijn zus. Zijn ogen lijken echter vaak donkerder en stralen iets mysterieus uit.
Haar kleur: Zijn haren zijn net zoals die van zijn zus zwart van kleur.

Krachten en specialiteiten: De reden dat hij en zijn zus the Electric Twins worden genoemd is, omdat ze ondanks hun jonge leeftijd heel erg begaafd zijn met elektronica en alles wat hier mee te maken heeft. Kai en Mai worden als jonge genieën gezien onder de ingenieurs en uitvinders. Door middel van elektronica zijn veel van hun vaardigheden ook beter en sterker ontwikkeld dan die van een gemiddeld mens. Kai en Mai zijn klassiek geschoold toen ze nog jong waren en Kai speelt de cello en piano.
Zwaktes: Mai zou als één van zijn zwaktes gezien kunnen worden. Hij is heel beschermend over Mai, omdat Mai zijn jongere zus is en bovendien door wat problemen vrij zwak is. Als haar iets overkomt, zou hij dat zichzelf nooit vergeven.
Geaardheid: Heteroseksueel
Persoonlijkheid: Kai is van de twee de meer mysterieuzere. Hij spreekt niet vaak en als hij iets zegt, is dat vaker tegen Mai dan tegen een ander. Kai is vrij teruggetrokken en terughoudend. Hij kan vaak bot en/of sarcastisch overkomen en niet iedereen kan het goed met hem vinden. Kai is een uitstekende observeerder en houdt alles vaak scherp in de gaten. Hij is heel serieus als hij aan het werk is. Hij kan een gladde prater zijn wat zijn werk betreft. Buiten zijn werk doet hij niet veel pogingen de charmeur uit te hangen, behalve bij Mai.
Hobby’s: Cello en/of piano spelen, bezig zijn aan nieuwe uitvindingen en andere elektronica, lezen.
Houdt van: Zijn zus Mai.
Houdt niet van: Nutteloze conversaties, teveel drukte, bemoeienissen van anderen met zijn werk, plagiaat.
Relaties: Kai heeft buiten Mai niet veel sociale relaties. Kai is wel degene die voor hem en Mai de meeste werkrelaties heeft opgebouwd.
Vrienden: Geen
Vijanden: Geen noemenswaardige.
Eigendommen: Hij bezit samen met zijn zus alles wat bij het Matsumoto residence hoort.
Huisdier: Geen
Orde: Neutral

Verleden: De ouders van Mai en Kai waren ook uiterst begaafd in elektronica en alles wat daar mee te maken heeft. Behalve een natuurlijke aanleg en een hoog IQ hebben Kai en Mai veel van hun kennis te danken aan hun ouders. Hun ouders zijn echter overleden toen ze bijna tien jaar oud waren en sinds dat moment hebben Kai en Mai alleen nog elkaar. Hun ouders overleden in een vliegtuigramp toen ze voor de verjaardag van hun kinderen terug zouden komen van een zakenreis. Er is later een koffer teruggevonden met data die hun ouders hadden verzameld en het verjaardagscadeau voor hun tiende verjaardag. Kai en Mai hebben vanaf dat moment de data uitgebreid en verder ontwikkeld.

Voornaam: Mai
Achternaam: Matsumoto
Titel/bijnaam: Onee-chan door haar broer Kai en Mai-sama door enkele van hun uitvindingen. Bovendien worden zij en haar broer the Electric Twins genoemd.
Vader en moeder: Yuudai Matsumoto en Natsuki Kohaku
Woont in: Ultimate City, samen met haar broer Kai Matsumoto.
Geboortedatum: 22 June, at 23:08 p.m. Ze is de tweelingzus van Kai.
Ras/soort: Mens
Sterrenbeeld: Kreeft
Lengte: Mai is ongeveer 1.67.
Gewicht: 53 KG
Lichaamsbouw: Mai is slank en tenger gebouwd.
Kleur ogen: Mai heeft bijna dezelfde blauwe ogen als haar broer. Haar ogen lijken echter vaak helder en sprankelen op een bijna kinderlijke wijze. De blik in haar ogen laat haar soms heel naïef lijken.
Haar kleur: Haar haren zijn net zoals die van haar broer zwart van kleur.

Krachten en specialiteiten: De reden dat zij en haar broer the Electric Twins worden genoemd is, omdat ze ondanks hun jonge leeftijd heel erg begaafd zijn met elektronica en alles wat hier mee te maken heeft. Kai en Mai worden als jonge genieën gezien onder de ingenieurs en uitvinders. Door middel van elektronica zijn veel van hun vaardigheden ook beter en sterker ontwikkeld dan die van een gemiddeld mens. Kai en Mai zijn klassiek geschoold toen ze nog jong waren en Mai speelt de viool en piano.
Zwaktes: Mai heeft een vrij zwak immuunsysteem en is hierdoor sneller vatbaar voor ziektes en dergelijken. Kai zou ook als één van haar zwakten gezien kunnen worden. Ze zou het waarschijnlijk nog geen dag overleven zonder Kai.
Geaardheid: Heteroseksueel
Persoonlijkheid: Mai is vrolijk en openhartig. Ze houdt ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe plekken te zien. Ze lijkt qua uiterlijk misschien veel op haar broer, maar qua innerlijk verschillen ze bijna als water en vuur. Mai lijkt door haar houding soms best naïef, hoewel ze je gemakkelijk het tegendeel kan bewijzen. Ze wordt door diezelfde houding bovendien vaak onderschat en mocht men niet eerder van haar en haar broer hebben gehoord, is het goed mogelijk dat ze haar niet in staat achten tot zulke dingen. Mai vindt het daarom leuk mensen van hun ongelijk te bewijzen.
Hobby’s: Viool en/of piano spelen, bezig zijn aan nieuwe uitvindingen en andere elektronica, lezen, spelletjes spelen.
Houdt van: Haar broer Kai.
Houdt niet van: Bemoeienissen van anderen met haar werk, plagiaat.
Relaties: Mai maakt gemakkelijk vrienden, maar het overgrote deel van die vriendschappen zijn eigenlijk behoorlijk oppervlakkig. De meeste mensen van haar leeftijd kunnen haar en haar broer ook vaak niet bijbenen door het verschil in intellect en interesses. Ze heeft wel een hele hechte band met haar broer Kai.
Vrienden: Geen noemenswaardige.
Vijanden: Geen noemenswaardige.
Eigendommen: Ze bezit samen met haar broer alles wat bij het Matsumoto residence hoort.
Huisdier: Geen
Orde: Neutral

Verleden: De ouders van Mai en Kai waren ook uiterst begaafd in elektronica en alles wat daar mee te maken heeft. Behalve een natuurlijke aanleg en een hoog IQ hebben Kai en Mai veel van hun kennis te danken aan hun ouders. Hun ouders zijn echter overleden toen ze bijna tien jaar oud waren en sinds dat moment hebben Kai en Mai alleen nog elkaar. Hun ouders overleden in een vliegtuigramp toen ze voor de verjaardag van hun kinderen terug zouden komen van een zakenreis. Er is later een koffer teruggevonden met data die hun ouders hadden verzameld en het verjaardagscadeau voor hun tiende verjaardag. Kai en Mai hebben vanaf dat moment de data uitgebreid en verder ontwikkeld.

7 Re: Palliata Neutral op vr jul 26, 2013 7:08 am

Phantasia

avatar
Gold
Gold


Voornaam: Miche [MIE-sje] Miche is de naam die ze zichzelf heeft gegeven en heeft ze bedacht als een afkorting van Michelangelo.
Achternaam: Onbekend
Titel/bijnaam: The Painter
Vader en moeder: Onbekend
Woont in: Miche woont in een woning boven een vrij onbekende kroeg in Ultimate City.
Geboortedatum: Miche is geboren op de allereerste lentedag.
Ras/soort: Onbekend
Lengte: Miche is 1.79.
Gewicht: 65 KG
Lichaamsbouw: Miche is lang en slank. Ze heeft een vaag zandloperfiguur en volle, vrouwelijke vormen. De schoonheid van haar lichaam wordt echter vaak verhuld doordat ze meestal een mantel draagt.
Kleur ogen: De ogen van Miche zijn rozig van kleur.
Haar kleur: Miche heeft witte haren.

Krachten en specialiteiten: Miche heeft de kracht om wat ze schildert het leven te schenken/tot leven te laten komen. Ze kan beïnvloeden hoe ze deze kracht gebruikt. Haar schilderingen worden gemaakt met het penseel, de inkt en het doek. Gecombineerd geven die haar de mogelijkheid de kracht te gebruiken om haar schilderingen leven te geven, dus als één van deze dingen ontbreekt, zal ze niet in staat zijn de schildering als levend te laten bestaan. Ze kan bovendien het penseel ook als wapen gebruiken om zichzelf te verdedigen en in een gevecht te overleven. Het penseel is het enige dat ook afzonderlijk gebruikt kan worden.
Zwaktes: Als één van haar drie attributen ontbreekt, kan ze haar krachten niet gebruiken. Ze is echter pas echt weerloos als ze haar penseel niet heeft, dus het ontbreken van haar penseel is haar grootste zwakte. Miche heeft bovendien een hekel aan water. Het beïnvloed haar krachten niet, maar ze blijft liever weg bij water.
Geaardheid: Biseksueel
Persoonlijkheid: Miche is een mysterieuze verschijning. Ze is vaak zwijgzaam en zoekt overal vrijwel de meest eenzame en donkerste hoeken op. Ze is veel op zichzelf en graag alleen. Ze is een goede leugenaar en weet mensen vaak om de tuin te leiden of te verwarren. Ze is niet bijzonder sadistisch, maar vindt het wel leuk om mensen te plagen of op de kast te jagen. Ze kan goed observeren, maar is ook vaak genoeg diep in gedachten verzonken. Ze is nooit echt met andere mensen bezig, tenzij die haar interesse wekken of ze de behoefte voelt om ze even te stangen.
Hobby’s: Schilderen, zingen, mensen plagen.
Houdt van: Schilderen, haar vogel Divino (Michelangelo werd in zijn tijd ook vaak Divino genoemd), mensen plagen, met rust gelaten worden, de lente.
Houdt niet van: Wezens die haar krachten denken te kunnen bezitten/stelen, personen die haar kunst bekritiseren, bemoeizuchtige mensen.
Relaties: Miche heeft tot dusverre nog geen relaties. Geen vriendschappelijk en ook geen romantische. Divino is de enige waar ze een band mee heeft.
Vrienden: Geen
Vijanden: Geen
Eigendommen: Het penseel, de inkt en het doek die haar krachten energie geven. Deze dingen worden echter nutteloos als andere wezens proberen het te gebruiken. Miche is de enige die het penseel, de inkt en het doek kan gebruiken om diens krachten te benutten.
Huisdier: Miche heeft een vogel die qua uiterlijk veel op een feniks lijkt. Het dier is echter geen feniks en herrijst niet uit zijn assen. De vogel is de kleur van bloeiend roze bloesems.
Orde: Neutral

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum