Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Amber Joins

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Amber Joins op do jun 14, 2012 10:18 pm

MoniqueMN

avatar
Gold
Gold

Naam: Amber
Achternaam: Heeft ze niet, ze weet de achternaam van haar echte ouders niet en is nooit door andere mensen geadopteerd.
Leeftijd: 22 jaar
Geboortedatum: 23 Augustus
Sterrenbeeld: Maagd
Ras/soort: Een mens, met DNA dat verder geëvolueerd is.
Geslacht: Vrouw
Relatie: Aaron
kracht: Ze kan genezen, en kan net als enkele insecten, lichaamsdelen terug laten groeien.
Geaardheid: Houdt van een beetje experimenteren, maar valt uiteindelijk toch vooral op mannen.
Uiterlijk: Heeft lang, stijl, bruin haar met voor twee plukken die paars zijn geverfd. Groene ogen en een athletisch lichaam waardoor ze er niet uit ziet als een dunne, zwakke dame die kan breken als porselein.
Persoonlijkheid: Ze is erg nieuwgierig, zegt wat ze denkt, houdt ervan haar zin te krijgen, kan snel op haar teentjes getrapt zijn en vind snel dingen saai. Ze kan ongeduldig zijn, kan gesloten zijn en vertrouwd mensen niet snel door haar verleden. Is ze een vriend van je, dan is ze loyaal en zal ze zicht wat opener gedragen omdat ze je wat meer vertrouwd.
Verleden: Jaren geleden werd een klein kind door haar ouders achtergelaten bij een weeshuis, ze wisten geen voor-, achternaam van het kleine meisje en besloten haar 'Amber' te noemen. Amber was geen schattig, lief meisje maar meer een sterke meid die van voetballen, vechten en andere drukke spelletjes hield. Doordat werd ze steeds niet geadopteerd. Amber sloot zich steeds meer af en werd eenzaam, de vrienden die ze had werden geadopteerd dus het had geen nut om nieuwe vrienden te maken.

Toen Amber 8 jaar was, brak er een brand uit in het weeshuis, het vuur was al zo snel verspreid dat niemand meer het huis uit kon vluchten. Toen het hele huis was afgebrand gingen mensen er vanuit dat niemand het kon hebben overleefd. Maar Amber, had geen schrammetje, terwijl ze de pijn, het heette vuur had voelen brandden op haar huid en ze had zelf gedacht dat ze dood zou gaan. Ze werd gevonden door een brandweerman, die de brand onderzocht, ze lag in een soort van coma onder een stuk dak en ze had daar al een dag of twee onder gezeten. De man zorgde ervoor dat ze naar het ziekenhuis werd gebracht, ze ontwaakte daar al snel uit haar coma en bleek helemaal gezond te zijn, maar wel helemaal alleen. Iedereen die ze kende was overleden en ze had geen plek om heen te gaan.

Een dokter, die zei dat hij medelijden met het kind had, nam de kosten en de zorg van het kind op zich. Hij nam Amber mee naar huis, waar hij en zijn vrouw woonde. Het was net een soort gezinnetje, alleen was de man heel erg geïnteresseerd over hoe Amber het had kunnen overleven. Amber leefde gelukkig daar, vooral met de vrouw die ze als moeder beschouwde en ging elke week naar turnen, iets wat ze erg leuk vond en waar ze erg goed in was. De dokter verzon over de jaren heen steeds voor experimenten, die hij dan met haar kon doen, en hij kwam er achter daar haar bloed genezende krachten had als het werd geïnjecteerd in iemand anders zijn lichaam. "Jij kan mensen genezen" had hij bewonderend gezegd tegen een nu al 12 jarig meisje. Jaren heeft ze haar bloed afgegeven, zo veel ze kon geven werd er genomen en ook was het wel eens te veel waardoor ze dan bewusteloos raakte. De man zei haar altijd, dat zij zieke kindjes helpte, zieke moeders, verbrandde mensen, dat die allemaal beter werden door haar.

Zo rond de 16 jaar kwam ze er achter wat er echt met haar bloed werd gedaan, de vrouw werd ziek en toen Amber haar, haar bloed aanbood werd de vrouw intens verdrietig. De vrouw bekende uiteindelijk dat haar bloed in oorlogen werd gebruikt, zodat mannen die in het gevecht gewond waren geraakt weer konden genezen en verder vechten. Ze schaamde zich voor wat er gedaan was, er was tegen haar gelogen en zij bleek oorlogen te helpen zodat ze konden winnen. Ze is dezelfde nacht nog van huis weggelopen, ze dacht dat ze er dan wel vanaf zou zijn maar dat was niet waar. Er zijn nog lange jaren geweest dat ze weg moest vluchten, als ze haar hadden gevonden en nog steeds zijn er mensen die van haar gave weten en er misbruik van willen maken. Ze heeft jaren gewerkt als stripper zodat ze geld had om te kunnen overleven, iets waar ze niet trots op is, maar toen in die tijd had ze geen andere keus.


Woont in: In de tunnels van Ultimate City. In het begin was dat zeker niet haar eigen keuze.
Houd van: Roken, dansen, uitdagingen, alcohol (niet te veel), kinderen.
Houd niet van: Deftige, rijke heren & dames, spinnen en losers die denken haar te mogen aanraken.
Zwakheden: angst voor spinnen, kan snel op haar teentjes getrapt zijn, is soms te eerlijk.
Extra: Ze heeft altijd op turnen gezeten, waardoor ze lenig, sierlijk en snel met haar bewegingen is. (Ook tijdens vechten)
Orde: RebellionLaatst aangepast door MoniqueMN op wo jul 10, 2013 7:51 am; in totaal 4 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Relatie van Amber is veranderd)

http://moontjuhh.myminicity.com

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum