Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

God of Darkness

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 God of Darkness op wo jun 13, 2012 3:12 am

God of Darkness

avatar
Admin
Admin

Human Form

Naam: V.
Titel: God of Darkness
Leeftijd: Onbekend
Ras: Demon x Demon x Mens, nu God of Darkness
Status: Relatie met Flores, Goddess of Darkness


Demon Form

Verleden:
V is ontstaan zoals elk mens ontstaat, uit een zaadcel en eicel. Maar hij is niet gaan groeien in een baarmoeder. Nee, de eerste levensjaren is hij gaan groeien in het heetste vuur van de hel. Rond zijn twintigste levensjaar werd hij ontdekt door onderzoekers die een gang probeerden te graven naar de onderwereld. Ze namen hem mee en stopten hem in gloeiend heet water waar hij verder groeide. Hij werd gekoppeld aan slangen die hem van zuurstof voor zien en die hem voedsel gaven. Maar wanneer hij wakker werd door het geluid van getik, hakken die langs hem liepen, opende hij zijn ogen.

Hij trok de slangen los en sloeg tegen de ramen. Hij moest eruit, en hij wilde er uit. Maar het had geen zin. De doktoren probeerden hem te kalmeren. Maar zijn hand begon rood te gloeien en nog voordat iemand wat kon doen, raakte hij het glas aan... Het glas explodeerde en hij gleed met het water over de grond heen. Sommige doktoren verbrandden. Hij pikte een portomonnee en nam deze mee. Hij rende naar buiten, de straten op waar hij een winkel binnenviel, snel wat kledij kocht, en zich schuilhield in een steegje in het armere deel van de stad.

Wanneer hij jaren later naar een tv keek en zag dat hij erop was, werd hij woedend. Ze noemden hem een crimineel en levensgevaarlijk. Hij werd zo kwaad dat de steeg en de gebouwen om hem heen instortten. Hij kreeg door dat hij macht had gekregen en hij genoot van het idee dat hij de hele wereld kon domineren. Hij maakte ruzie met iedereen, doodde vele mensen en martelde nog meer. Hij werd echter gevonden door Flores. Zij maakte een deal met hem dat hij Red, de voormalige Duistergod van zijn troon af moest stoten. Hij accepteerde, als voorwaarde dat zij de Goddess of Darkness zou worden. Ook zij accepteerde.

Tijdens deze missie bloeide er een liefde op. Ze zijn nu samen. V was nog regelmatig weg om zijn gaven uit te breiden en om het nog beter voor elkaar te krijgen als nu. Maar nu ze samen zijn, zullen ze de onderwereld en ooit de mensenwereld regeren.


Special Form

Karaktereigenschappen: Gemeen, duivels, kwaadaardig, snel jaloers, arrogant, egoïstisch, onbetrouwbaar etc.
Geslacht: Mannelijk
Kracht: Hij beschikt over de gaven om een schaduwleger op te roepen. Daarnaast domineert hij de mensen door ze hun grootste angst op te leggen. Ook heeft hij door middel van het duister zijn krachten verder ontwikkeld en beschikt hij naast de duisternis ook over de kracht van het hellevuur.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum