Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Aprilmoon joins

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Aprilmoon joins op zo apr 29, 2012 2:06 am

Aprilmoon

avatar
Newbie
Newbie
Als panter.

Naam: Aphrodite

Achternaam: Pentragon

Geboortedatum: Onbekend

leeftijd: 19

Ras/soort: Half vampier half shape-shifter

Geslacht: Vrouw

kracht: Kan veranderen in een panter. En beheerst het element vuur. Ook kan ze het leven uit levende dingen halen. Aphrodite kan ook precies het tegen over gestelde doen en het weer tot leven wekken. Echter moet het lichaam nog bloed bevatten en heel zijn.

Geaardheid: Hetero

Uiterlijk: Aphrodite heeft lange licht bruine / donker blonde haren. Ze is ongeveer 1.62 en weegt 50 kg. Veder heeft ze een witte huid. Haar licht blauw/groenige ogen zijn het meest op vallende aan haar.

Persoonlijkheid: Aphrodite gedraagt zich vaak als een lief en onschuldig meisje om haar zin te krijgen. Maar dit is ze echter niet. Ze is verre van lief. Aphrodite is een kille en sterke meid die niet over zich heen laat lopen. Ondanks dat ze de naam draagt van de godin van de liefde gelooft ze totaal in de liefde omdat ze nooit liefde heeft gekend. Veder kan ze plots veranderen van qua doen en laten. Zo is ze de liefste meid die je maar kunt kennen en in een vingerknip is ze de grootste bitch die er is.

Verleden:
Aphrodite weet niet veel meer over haar verleden. Grote deels omdat iemand met haar geheugen is gaan spelen en er voor heeft gezorgd dat ze hier niks meer van weet.

Woont in: Een grot bij het strand.

Huisdier:

Houd van: Bloed, Pijn, Ruzie, Lezen, Mannen, Seks, Maan

Houd niet van: Engelen, Rozen, Dierenbloed, Mensen die denken dat ze beter zijn, Roze.

Zwakheden: De zon.

Extra: Ondanks dat ze een halfbloed is heeft Aphrodite wel last van de zon. Haar huid warm zich op door de zon, Maar door de ketting die ze draagt kan ze gewoon in de zon lopen zonder in stof op te gaan.

Orde: Geen

Naam: Catherina

Achternaam: Sykes

Geboortedatum: onbekend.

leeftijd: 100 jaar oud, (qua uiterlijk tussen de 16 en de 20)

Ras/soort: Metamorphmagus

Geslacht: Vrouw.

kracht: Catherina is een heks met de mogelijkheid om haar fysieke verschijning naar voorkeur te veranderen. Veder bezit ze zwarte magie.

Geaardheid: Bi

Uiterlijk: Dit is hoe ze er in werkelijkheid uit ziet.

Echter heeft ze in al die jaren verschillende uiterlijke ontwikkelt.
Spoiler:

Persoonlijkheid: Catherina is iemand die je nooit echt kent. Ze heeft verschillende persoonlijkheden. Zo is ze het onschuldige en vrolijke meisje en kan iedereen mee sleuren in die vrolijkheid.
Catherina heeft echter ook nog een duistere kant zo wil ze niemand spreken. En is een en al depressief. Ook heeft ze dagen dat ze iedereen die te dicht in haar buurt komt wilt vermoorden en dit soms ook doet. Of nou ja een poging tot.

Verleden: Catherina is 100 jaar geleden geboren, Ze is sinds de geboorte al anders. Ze groeide namelijk snel en haar haren verkleurde en dat soort dingen. Haar ouders die beide mens waren dachten dat ze behekst was en gooide haar het huis uit. In het begin probeerde Catherine terug te kunnen komen maar al snel werd duidelijk dat haar ouders bang voor haar waren. Ze besloot in het bos te gaan wonen en ontmoete daar een oude vrouw die voor haar zorgde. Catherina was geen makkelijke en al helemaal niet toen haar krachten zich begonnen te ontwikkelen. Catherina had het nog niet in de hand en later kwam ze er achter dat haar ze zwarte magie bezat. Haar gaven is om dingen te laten gebeuren door het te zeggen. Toen de oude vrouw genaamd Elena hier achter kwam besloot ze haar om Catherina te stoppen door haar levend te begraven. Al heeft Elena een fout gemaakt. Catherina haar magie was sterke dan die van Elena hier om is ze uit de kist te komen door enkel de volgende woorden te zeggen "Laat me er uit" Catherina had gezworen om Elena te vinden en om uit leg te vragen. Echter was Elena al dood en Catherina besloot op reis te gaan. Ze heeft verschillende dingen gezien en ontwikkelde haar magie. Nu heeft ze besloten om een echt leven te lijden en woont nu op een vaste plek en gaat naar school. Echter zorgt haar zwarte magie dat ze nooit ouder gaat worden en niemand weet hoe ze Catherina kunnen doden. Zelfs Catherina zelf niet.

Woont in: Ultimate City

Huisdier: Lupos een witte kitten

Houd van: Dieren, Muzie, De natuur, Lezen, Tekenen, Fotograferen, Chocolade, Haar magie.

Houd niet van: Mensen die haar bedriegen, Liegen, Aanstellerig gedrag, Drugs, Kleine ruimtes.

Zwakheden: Kinderen, Dieren.

Extra:

Orde: Geen

2 Re: Aprilmoon joins op zo apr 29, 2012 2:21 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
Goedgekeurd! Smile3 Re: Aprilmoon joins op zo apr 29, 2012 8:24 pm

Aprilmoon

avatar
Newbie
Newbie


Naam: Nathaniel
Achternaam: Yula
Geboortedatum: 20 - 1
Leeftijd: 19
Ras/soort:half elf half mens.
Geslacht: Man
kracht: Geen
Geaardheid:Bi
Uiterlijk:Zie plaatje.
Persoonlijkheid:Snel boos, Onvoorspelbaar, Romantisch, Zorgzaam,
Verleden: Nathaniel is door zijn vader het huis uit gezet omdat hij volgens hem het niet waard was. Waarschijnlijk kwam het enkel omdat zijn moeder vreemd is gegaan. Nathaniel leerde drie zussen kennen die hem op namen in hun familie.
Woont in: Het bos.
Huisdier:

Houd van: Sporten, De natuur, het vrouwelijk en mannelijk lichaam.
Houd niet van: Gezeur. Mensen die denken dat ze beter zijn.
Zwakheden: Pijn.
Extra:
Orde: Geen.Naam: Melia
Achternaam:
Geboortedatum:
Leeftijd: 20
Ras/soort: Onbekend.
Geslacht: Vrouw
kracht: Melia's persoonlijkheden hebben alle drie de mogelijkheid om haar fysieke verschijning te veranderen.
Veder hebben ze alle drie ook nog hun eigen kracht.
Melia heeft affiniteit voor alle vijf de elementen, Denk hier bij aan aarde, vuur, lucht, water en de geest.
Constance heeft de kracht om gevoelens en gedachtes bij andere te veranderen.
Persephone is verdacht goed in boogschieten. Ze hoeft niet eens op het doel te richten en ze zal het raken als ze er aan denkt.
Geaardheid: Bi
Uiterlijk:
Melia
Constance
Persephone
Persoonlijkheid: Melia heeft een Dissociatieve identiteitsstoornis hier door heeft ze verschillende persoonlijkheden. Ieder heeft een eigen karakter.

Melia is nog al een rustig en vriendelijk. Ook kan ze flink onhandig zijn. Zo is de kans groot dat ze over haar eigen voeten heen valt, tegen iemand aan knalt maar ook laat ze vaak dingen uit haar handen vallen. Door dit gedoe is ze nog al onzeker geworden. Omdat vele haar daarom hebben gepest. Melia is ook heel erg voorzichtig. Ze moet eerst na denken voor dat ze een beslissing neemt. Ondanks dat ze rustig is kan ze ook heel druk doen. Mensen erge zich vaak aan haar als ze hyper is. Melia is best creatief, zorgzaam en kan ook veel praten. Helaas vergeet ze ook snel dingen.

Constance is een nieuwsgierig meisje. Ze wil zeker alles proberen. Hier door komt ze vaak in de problemen. Constance is vaak onvoorspelbaar en heeft vaak woede aanvallen. Om die onder controle te houden doet ze zich pijn door bijvoorbeeld tegen de muren te slaan. Of als het zo erg is zich zelf te snijden. Constance is een lieve meid die iedereen wilt helpen. Ze is erg zorgzaam en een echte feestbeest. Ze is totaal niet verlegen en ook niet snel klein te krijgen. Constance laat haar emoties ook niet zo snel zien.

Persephone is een pittige dame. Ze is heel erg nieuwsgierig en weet het altijd beter. Persephone is iemand die zich goed kan in leven in een ander (Empathie). Ze kan erg moedig zijn en zou een uitdaging nooit voorbij laten gaan. Verder is Pearl heel erg beheerst. Ze weet goed haar emoties in te houden. Ook is ze erg enthousiast hier door kan ze nog wel eens hyper over komen. Persephone is ook heel erg bezitterig. Al ze ergens haar zinnen op heeft gezet dan doet ze er alles aan dat het ook van haar word.

Verleden:
Melia is op gegroeid in een hatelijke familie. Toen ze haar gaven en ziekte ontdekte hebben ze haar gebuikt. Als ze de kans zagen dat Melia iets kon stelen of iets anders kon doen deden ze dit. Melia besloot op haar 14 weg te lopen. Ze kwam in het bos te recht en heeft een lange tijd daar gewoond. Ze heeft geleerd om te over leven en leeft hierom nog steeds in het bos. Wel gaat ze naar school met het geld dat ze verdient heeft door met wedstrijden mee te doen. Ook verdient ze veel door te zingen.
Woont in: Het bos
Huisdier:

Melia heeft Fire gevonden in het bos en is voor hem gaan zorgen. Fire is soms nog al ondeugend maar echt een schat van een draakje.
Houd van: Fire, Zingen, De natuur,
Houd niet van: ruzie, Haar ouders, Vreemde, Alleen zijn.
Zwakheden: Pijn,
Extra:
Orde: Geen.Laatst aangepast door Aprilmoon op di mei 01, 2012 2:51 am; in totaal 4 keer bewerkt

4 Re: Aprilmoon joins op ma apr 30, 2012 10:06 pm

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
Ik wil even aangeven dat je vrouwenkeuze in overvloed is met vergeleken je jongens joins, of je joint nog meer jongens erbij of ik zou je helaas moeten verzoeken om minder vrouwen te joinen...

Zijn we namelijk erg streng in,
sorry5 Re: Aprilmoon joins op ma apr 30, 2012 10:19 pm

Aprilmoon

avatar
Newbie
Newbie
Opgelost.

6 Re: Aprilmoon joins op ma apr 30, 2012 10:25 pm

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
dankjewel:)
trouwens ik vind dat eerste plaatje van je personage zo mooi!7 Re: Aprilmoon joins op ma apr 30, 2012 10:26 pm

Aprilmoon

avatar
Newbie
Newbie
Haha dank je.
Al weet ik niet van welke char je bedoelt.

8 Re: Aprilmoon joins op za mei 05, 2012 12:14 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
goedgekeurd Very HappyGesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum