Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Neutral joins van me

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Neutral joins van me op za apr 28, 2012 12:49 am

vinnieneutral

avatar
Plastic
Plastic
Naam: Raymo
Achternaam: De Bruin
Geboortedatum: 1990-jan-16
Leeftijd: 26
Ras/soort: Mens-sterveling
Geslacht: Man
Geaardheid: Vrouwen
Uiterlijk: Groene ogen, Lichte bruin haar redelijke gespeurd lichaam, verder zie foto SmilePersoonlijkheid: Raymo is een echte levensgenieter. Hoewel hij soms best wel maf en wat gek kan doen. Maar hij heeft voor iedereen respect. Hij wilt gewoon dat iedereen zijn eigen leven kan lieden zoals jij het wilt. Hoewel hij ook wel serieuze kan zijn zal je hem vaker gewoon lol zien maken met vrienden of gewoon nieuwe mensen zien ontmoeten. Raymo heeft al behoorlijke wat van de werelden gezien en staat altijd klaar om iemand in nood te helpen. Zelf hij veel verstand van kamperen en wapens aangezien hij bij een speciale politie eenheid heeft gewerkt. Tijdens zijn reis rond de wereld heeft hij flink wat aan zijn wat illegale hobby gedaan staartraces. Verder heeft hij nog een motto sommige regels zijn er om gebroken te worden.

Verleden: Raymo heeft niet erg een boeiend verleden. Het enige slechte aan zijn leven was zijn vader die volgens Raymo veel te serieus was en nooit kon lachen. Zijn ouders waren erg rijk hoewel Raymo zicht daar nooit wat van aantrok. Zijn vader wou graag dat hij het familie bedrijf over nam maar Raymo had totaal andere plannen en had geen zijn om de traditie voort te zetten. En veel te veel regels had. Raymo was het echt zat toen hij 17 werd en pakte toen zijn spullen en is toen op reis gegaan. Om te gaan doen wat hij altijd al wilde natuurlijke bleef hij tot zijn 19 in de buurt van zijn school om zijn opleiding af te maken maar toen die klaar was is hij met een goede vriend op een wereld reis gegaan van ongeveer 4 jaar. Het was de tijd van zijn leven. Raymo heeft veel van de wereld gezien en verschillende banen gehad. Ook heeft hij een jaar bij een speciaal politie eenheid gewerkt samen met zijn beste maat. Maar nou hij weer terug is wil hij het wat rustige aan gaan doen.

Woont in: De City.
Houd van: Rondhangen lol hebben met vrienden, nieuwe mensen ontmoeten. Lol trappen en gewoon je leven leiden zoals jij dat wilt.
Houd niet van: Mensen die niet tegen grappen kunnen en geen humor hebben. Ruzie, mensen die altijd maar serieuze zijn.
Hobbys: Staartraces. Uit gaan. Aan zijn wapens knutselen en er mee oefenen, aan auto’s sleutelen vooral aan zijn eigen auto. Zwemmen en nog een paar andere buiten sporten.
Extra: Door zijn reis en door de verschillende banen die hij had heeft hij redelijk veel kennis over auto’s survival technieken en wapens en explosieven. Raymo sleutel ook graag aan zijn Mitsubishi Eclipse. Raymo heeft altijd muziek op staan hij is gek op Greenday, Linkin park, Scum 41, Goldplay en nog meer verschillende punkrock en rock bendjes.

Foto van de auto.
Laatst aangepast door vinnieneutral op do jul 12, 2012 12:04 am; in totaal 3 keer bewerkt

2 Re: Neutral joins van me op zo apr 29, 2012 2:16 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
Plaatje wordt niet geaccepteerd,
mag geen menselijk plaatje zijn3 Re: Neutral joins van me op do mei 10, 2012 11:39 pm

vinnieneutral

avatar
Plastic
Plastic
Naam: Falkor
Geboortedatum: Onbekende
Leeftijd: 3 jaar.
Ras/soort: Rathalos Dragon
Geslacht: Man
kracht: Kan vuur beïnvloeden en besturen, vuur spugen.
Geaardheid: Vrouwen.
Uiterlijk:Zie Foto.Persoonlijkheid: Falkor neigt naar de goede kant toe en kan redelijke vriendelijke zijn. Zodaar hij weet dat je te vertrouwen bent en niks slecht in de zin hebt. Hoewel het soms er lang kan duren voor hij je vertrouwd aangezien hij graag alleen is. Hoewel hij graag op komt voor andere wezens en het leuk vind om andere te helpen.

Verleden: Falkor kent zijn ouders niet en is door een oude elf groot gebracht die zijn ei had gevonden bij een verlaten draken grot. Nadat Falkor uit gekomen was en na 3 maanden. Had Falkor al snel ontdekt dat hij het erg leuk vond om er gewoon op uit te gaan en gewoon dingen te ontdekken. om de zoveel weken kwam hij meestel even kijken bij wat hij als zijn vader beschouwde. Wat doe aan het doen was en hoe het met hem ging. Hoewel Falkor goed wist dat het niet zijn echte vader was. Maar na 3 jaar strief de elf aan ouderdom. Waarna Falkor er alleen voor stond.

Woont in: Overall en nergens.
Huisdier van: Niemand.
Huisdier: Geen.
Houd van: Vliegen. Er op uit gaan. Andere helpen en dingen zien en ontdekken.
Houd niet van: Slecht wezens.
Zwakheden: Extreme kou en aanvallen die op water gebaseerd zijn of op ijs.
Extra: Zijn klauwen en stekels van zijn staart bevatten gif dat voor ernstige verlammingen kan veroorzaken of ziektes.
Orde: GeenLaatst aangepast door vinnieneutral op wo jul 04, 2012 5:18 am; in totaal 1 keer bewerkt

4 Re: Neutral joins van me op vr mei 11, 2012 11:12 pm

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
goedgekeurd!SmileGesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum