Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Lorenzo´s joins

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Lorenzo´s joins op ma feb 13, 2012 2:02 am

Gast


Gast

Naam: Lucenzo
Ras/soort: Time Traveller
Geslacht: Mannelijk
Geaardheid: No one ever got my interest
Uiterlijk:
Hij is 1.95 lang, vrij gespierd, heeft een six pack, heeft goudkleurige ogen met een zilvere glans erin. Zijn linkerarm heeft een zwarte kleur gekregen, in feite is dit arm dood en meestal verbergt hij het door er verband om heen te doen of een soort van doek.
Persoonlijkheid: Lucenzo interesseert zich voor niemand behalve zijn broer Gabriel. Als Gabriel (Gaby) in de buurt is dan word hij een onschuldig persoon die alles goed wilt doen in de ogen van zijn broer. Lucenzo is een bescheiden man die graag complimenten aanneemt maar ook aan anderen schenkt. Hij kan serieus uit de hoek komen maar heeft ook 'vreemde' humor wat de meesten in Paradise niet kunnen waarderen. Lucenzo is iemand die graag de regels verbreekt of aan zijn laars lapt. Hierdoor kwam hij vaak in de problemen die zijn broer weer voor hem moest oplossen. Lucenzo is een ondernemend persoon die niet graag stil zit. Hij houd van avontuur en gevaar opzoeken wat niet één van zijn goede eigenschappen zijn. Hij brengt/bracht ook vaak anderen in de nesten terwijl hij hun ervoor liet opdraaien.

Sinds zijn toewijding aan 'God' is hij een heel ander persoon geworden. Hij wilt nu iedereen helpen maar ook zijn beste kant laten zien. 'He forgave him for his sins but he can't repeat them' Met deze woorden kreeg Lucenzo een ander doel in zijn ogen. Met zijn krachten die hij bezit probeert hij het 'goede' te doen.
Verleden: Vroeger was Lucenzo naar de duistere kant bekeerd. Door de krachten die hij bezat werd hij verleid door macht. Hij wilde steeds meer macht, steeds meer dingen beïnvloeden en misbruik maken van zijn krachten. Door telkens de tijd gebruiken voor het kwade zorgde hij ervoor dat één van zijn armen donkerder werd. Zijn krachten waren voor het juiste bedoeld maar hij werd langzaam geboet. Zijn arm zag eruit of het was gestorven en dat is het ook. Ook had hij in deze 'duistere' tijd geen contact gehad met zijn broer Gabriel. Gabriel smeekte aan God voor vergevenis van zijn broer.

Er kwam een dag dat Lucenzo werd opgeroepen door de hogere engelen. Hier besproken ze over zijn krachten, of het moest worden afgenomen. Door zijn broer hoefde hij niet te branden in hel en kreeg hij nog een kans om zich te bewijzen. Sinds die dag heeft hij geen stap meer gezet in de duisternis.
Woont in: Paradise
Houd van: Gabriel zijn broer (brother complex), Tijdreizen, boeken lezen en genieten van de luxury in Paradise.
Houd niet van: The Underworld and everything what has to do with evil.
Extra: Is de jongere broer van Gabriel de rechterhand.
Orde: ParadisaLaatst aangepast door Time Traveller op ma okt 01, 2012 2:41 am; in totaal 2 keer bewerkt

2 Re: Lorenzo´s joins op ma maa 26, 2012 4:42 am

Gast


Gast

Naam: Caleb
Achternaam: Afriel
Geboortedatum: Hij is lang geleden gestorven en herrezen voor zijn goede daden (geen engel maar herrezen als een knight)
Ras/soort: Knight (warrior) en half wolf (kijk zijn oren)
Geslacht: Man
Geaardheid: Hij heeft nooit liefde gekend
Uiterlijk: Zie zijn plaatje. Caleb is 1.82 en breed gebouwd. Dus gespierd met een wasbordje.
Persoonlijkheid: Caleb is een rustige man die de geduld van de wereld heeft. Niemand zou met zijn emoties kunnen spelen of beïnvloeden. Hij is iemand die niet kwaad wordt of andere doet vooroordelen. Hij is een man van eer en beloften. Als hij iets zegt of belooft dan houdt hij zich eraan. Hij is een goede vechter die zijn balans vindt in het gevecht. Hij blijft kalm, bedenkt strategieën en zo verslaat hij zijn tegenstander. In een gevecht is Caleb emotieloos waardoor zijn zicht niet wordt vertroebeld. Een wijze man die weinig spreekt en veel laat zien.
Verleden: Caleb is gestorven in een waardige oorlog en is herrezen door de ‘Heer’ van boven. Hij weet niets meer van zijn vorige leven.
Woont in:Paradise
Huisdier: Heeft hij niet.
Houd van: Rust, zijn ‘Heer’ en zijn zwaard
Houd niet van: Het kwaad
Zwakheden: Caleb is slecht in andere steunen en zijn echte emoties tonen omdat hij altijd gewend is om ze uit te schakelen of niet te hebben.
Extra: Hij heeft een zwaard die speciale krachten gebruikt en draagt meestal gevechts kleding.
Kracht: Hij is snel, behendig, kan zijn handen en tanden veranderen zoals een wolf en zijn zwaard heeft speciale krachten.
Orde: Paradisa

3 Re: Lorenzo´s joins op ma mei 21, 2012 1:24 am

Gast


Gast

Naam:
Kazuo
Achternaam:
/
Geboortedatum:
Hij is een engel, tijdloos
Ras/soort:
Engel
Geslacht:
Man
Geaardheid:
Vrouwen
Uiterlijk:
In zijn mensengedaante heeft de man kort, bruin haar boven in pieken en andere smalle lokken heeft hij langer gelaten. Hij draagt een oorbel in zijn rechteroor en heeft bruine ogen. Kazuo is 1.85 in zijn mensengedaante, als engel 2.10 meter. Dan heeft hij wit haar zoals sneeuw en zijn vleugels. Ook is hij breder in zijn ware gedaante dan als mens.
Persoonlijkheid:
Kazuo is als engel meer in zichzelf gekeerd, nauwelijks aandacht voor andere lichtwezens. Hij wilt dan zijn rust en genieten van Paradise. Als mens is het een charmeur die graag met vrouwen geziend word. Ook verteld deze man niet al te veel over zichzelf maar is als mens wel geïnteresseerd in anderen.
Verleden:
Kazuo is overleden toen hij nog een jongentje van 13 jaar oud was. Hij is één van de gezegenen om een engel te worden en is dat nu al eeuwen.
Woont in:
Paradise
Huisdier:
Heeft hij niet.
Houd van:
Rust, zijn ‘Heer’, boeken, vrouwen en slapen.
Houd niet van:
Het duister
Zwakheden:
Vrouwen
angel form:

4 Re: Lorenzo´s joins op vr jul 12, 2013 11:16 pm

Gast


Gast

Naam: Aragon
Ras/soort: Templar
Plaatjes:
Komt nog

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum