Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

LovelyDragon and Joins.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 LovelyDragon and Joins. op zo feb 12, 2012 7:28 pm

LovelyDragon

avatar
Newbie
Newbie

Algemeen
Volledige naam: Fyschia [Fu-zie-a] Soleira
Geslacht: Onbepaald, maar kiest meestal vrouwelijke gedaantes
Leeftijd: Onbekend
Geaardheid: Biseksueel
Status: Onsterfelijk
Ras: Spirit
Orde: Illuminatie

Uiterlijk
Als ware gedaanteveranderaar heeft Fyschia nooit een vast uiterlijk. Je kan zeker zeggen dat ze een voorkeur heeft voor vrouwelijke gedaantes en dan nog het liefste kinderlijk. Popachtig zijn eigenlijk al haar gedaantes altijd wel te noemen. Grote ogen en een perfecte gevormde mond. Sowieso streeft ze altijd naar perfectie. Helaas ziet ze er dan altijd juist zo perfect uit dat het ronduit eng wordt. En lichte haarkleuren. Altijd blond of wit of iets wat daar tussenin hangt. Dat zijn dus de enige kenmerken waar je deze spirit aan kan herkennen: perfectie en lichte haarkleuren. Maar daar houdt het wel mee op. Zelfs haar kledingstijl verandert met elke gedaante die ze aan neemt: dan zijn het vrouwelijke jurkjes, dan weer pakken met hoge hoeden.

Innerlijk
Karakter: Zonder twijfelen is Fyschia het type waar uiteindelijk iedereen zich aan gaat irriteren. De spirit zal haar pogingen om het bloed onder je nagels vandaan te halen nooit staken. Ze zoekt je open wond op en gaat daar net zo lang zout in strooien totdat je gek wordt of ze trekt de korsten van een net genezen wond er zonder pardon af. Nee, het is niet iemand waar je graag bij in de buurt bent, maar dat is juist zo bedrieglijk aan haar. Ze maakt immers de illusie dat ze een perfect, lief meisje is. Ze kan precies het gene wat jij het liefste wilt zien, na spelen. Een nette heer met de beste manieren, hij staat zo voor je. Een onschuldig meisje met gouden krullen, ze is het zo. Ja, zo fijn als zij op je wensen kan inspelen vergeet je haar ware aard zo. Een vergissing, want dit is het persoon dat in een vampier zou veranderen gewoon omdat ze zin heeft om iemand leeg te zuigen. Of ze verandert in de mooiste jongeman om erop uit te trekken in de stad en velen harten te breken. Ondanks de vele maskers die ze op kan zetten, moet je nooit vergeten wat voor persoon erachter zit. Een duistere spirit die er alles aan zou doen om het leven van anderen te verderven zodat zij zich alleen maar een beetje gelukkiger voelt.

Biografie: De meeste spirits horen zich te bemoeien met het aardse leven. Ze bestaan en dat is alles. Dat is alles wat ze moeten doen en alles waarvoor ze nodig zijn. Het bestaan. Toch zijn er, meestal duistere, magiërs die deze spirits oproepen om ze vervolgens te gebruiken. Deze magiërs gebruiken de eindeloze magie van de spirits voor hun eigen zaken en meestal gaat dit nog wel goed. Na verloop van tijd weten de spirits zich los te maken en hebben de magiërs er niks meer aan of de spirits breken de magiërs compleet. In ieder geval zal er in beiden gevallen niks met de spirits gebeuren. Zij leven verder alsof er niks gebeurd is en voor hun is dat dan ook zo. Maar op een dag was er een magiër die het leven van een spirit ingrijpend zou veranderen. Deze magiër wilde geen spirit die na verloop van tijd weer zou verdwijnen of hem gek zou maken, hij wilde een blijvende spirit die elk bevel van hem zou op volgen. Dus ontwierp hij een spreuk die een spirit vast zou binden aan een lichaam. Op een zekere nacht groef de magiër het lijk van een pas gestorven meisje op en voerde zijn spreuk uit die een spirit vast ketende in dit lichaam. Deze spirit kreeg de naam Fyschia Soleira van de magiër. Echter kwam de magiër er al snel achter de spirit al haar magie verloren was doordat ze vast zat in een lichaam. Dit drijfde de magiër bij tot het randje van de waanzin, maar hij gaf nog niet op. Na velen kuren en behandelingen lukte het de magiër om de spirit alsnog één magische eigenschap terug te geven: het aannemen van nieuwe gedaantes. Echter ging dit te kosten van de magiër zelf: hij overleed door zijn eigen spreuk en zijn ziekelijke geest werd vermengd met die van Fyschia. Hierdoor was ze niet meer de onpartijdige spirit die zich niks aan trok van het leven, maar werd haar geest vergiftigd. Vanaf toen begon het moorden. Tijden lang trok het 'meisje' van dorp naar dorp, mensen vermoorden om het verdriet van haar overleden meester te stillen. Totdat ze op een gegeven moment opgepakt werd en op een brandstapel gegooid. Maar een spirit en/of een gedaanteveranderaar dood je niet zomaar. Zeker, Fyschia belandde in het hellevuur, Underworld, waar ze spoedig zal ontwijken, maar dood zal ze nooit zijn.

Magische eigenschappen: Fyschia haar magische krachten vormen een hele basis voor alles wat ze is. Een gedaanteveranderaar... Zodra Fyschia een lichaam in haar hoofd heeft kan ze dat lichaam in het echt vormen. Onder de huid van het lichaam dat ze op dat moment heeft, zal het andere lichaam zich vormen en zodra dit lichaam gevormd is hoeft ze alleen maar de huid van haar eerste lichaam eraf te trekken om het tweede lichaam naar voren te laten komen. Een bloederig en macaber proces inderdaad, maar zeer efficiënt. Want, zodra Fyschia een lichaam heeft aangenomen, heeft ze ook beschikking tot alle lichamelijke capaciteiten die bij het wezen horen dat ze op dat moment dan is. In het lichaam van een vampier, heeft ze de snelle reflexen die elke vampier heeft en in het lichaam van een draak kan ze vuur spuwen, als voorbeelden. Echter geldt dit niet voor de magische krachten die bij een lichaam horen: als engel kan ze zeker wel vliegen met haar vleugels, maar heeft ze niet de hellende krachten die de meeste engelen hebben. Ook zijn haar krachten niet zeer praktisch in het gevecht. Hoewel ze het lichaam van een geest kan aan nemen, en hierdoor dus nooit gedood kan worden, kost het meestal rond een minuut om van lichaam te wisselen. En in een gevecht is een minuut maar al te vaak te lang.

Vampire:


Man:


Adult:


Demon:


Angel:


Ghost:

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum