Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Mai Ke Dark's Joins.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Mai Ke Dark's Joins. op zo feb 12, 2012 12:37 pm

Mai Ke Dark


Newbie
Newbie

Algemeen:
Naam: (monstruo-) Rosa.
Achternaam: de los Vientos.
Betekenis: (Draak-) Windroos
Beter bekent als: Lady Rose.
Leeftijd: 20
Ras/soort: Limoniad, helse nimf die in de buurt leeft van (helse) planten (Halfgodin) Dit soort nimf lijkt vredelievend maar zijn dit echter niet. Wanneer ze de kans hebben slaan ze toe.
Geslacht: female
Geaardheid: geen.

Uiterlijk:
Lengte: 1,60 (gemeten van voet tot nek, hoe rozen ook gemeten worden.)
Postuur: Dun met lange benen en in verhouding een wat kleine romp.
Huidskleur: Licht.
Kleur Ogen: Bruin
Haar: De roze voor lok verbergt 1 oog wat mysterieus mooi over komt. Haar, haar is net als bij een roos het mooiste en het meest opvallende. Je kan dus zeggen dat Lady Rose haar, haar de bloemblaadjes zijn van een roos. Het lange stijlen haar is verfraait met een haar band met daar op 2 roze van stof.
Kleding: Kort lichtbruin/roze/wit achtig jurkje. Met als afbeelding een draak.

Karakter:
Persoonlijkheid: Wat mooi is van buiten hoeft niet altijd mooi te zijn van binnen. Rozen staan bekend om hun mooie perfecte uitstraling. Zo heeft Rosa het liefste alles perfect. Haar perfect, nagels perfect, huid zo zuiver als een porseleinen pop. Eigenlijk is perfectie nog niet genoeg. Haar karakter is te omschrijven zo als de roos. Een mooie bloem betekend stekelige stekels aan de steel. Haar perfectionistische kanten maken haar een sterke dominante vrouw.
Houd van: Perfectie, Commanderen, Mooi maken.
Houd niet van: Viezigheid, Onperfectie.

Overig:
Magische Vaardigheden: Giftig, Neem je een hap of raak je Rosa aan. Ondervind je personage een hevige allergische reactie en de kans op braken en zenuwverlamming is niet uitgesloten. Levenslust en Jeugdigheid ontnemen. Slachtoffers lokken met geur en kleur.
Verleden: Rosa de los Vientos. Is 1 van de 30 dochters van Tulipán de los Vientos. Rosa is 1 van de middelste dochters. Niet de oudste ook niet de jongste. Wel is ze 1 van de meer dominerende, ondernemende dochters. De meeste dochters vermaakte zich tussen de planten wuifde en giechelde er op los. Rosa verklaarde al snel dat ze graag het duistere ziet heersen. Ze was ook nooit bezig met haar zussen, het interesseerde haar niet. Ze was meer bezig met alles perfect krijgen. Na mater ze ouder werd kwam haar drang om er jong uit te willen zien te voorschijn. Immers moet alles perfect zijn. Ze had haar familie verlaten opzoek naar de eeuwige jeugd. De engelen en andere lichte wezen (ook mensen) bevatten de meeste jeugdigheid en deze word het snelste opgenomen door haar lichaam. 1 van de redenen om zich bij de Illuminatie te voegen.
Woont in: Underworld
Extra: Extreem scherpe nagels.
Orde: Illuminatie

''Rose Rose Rose Red.. If in my darkest hour.. She rose that fell a flower, I should have known.. Tell me no more stories, And I'll tell you no lies..
No one wants to hurt me, But everybody tries.. Get your things, get up, get out
I'm doing fine''

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum