Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

LovelyDragons and Joins.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 LovelyDragons and Joins. op zo feb 12, 2012 6:31 am

LovelyDragons

avatar
Newbie
Newbie

Algemeen
Volledige naam: Eve Morses
Bekend onder de naam: Nachtvogel
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19 jaar
Geaardheid: Heteroseksueel
Status: Sterfelijk
Ras: Menselijk
Orde: Neutraal

Uiterlijk
Lengte: 1,75 meter
Gewicht: 62 kg
Ogen: Amandelvormig en ze liggen schuin in haar gezicht. De pupillen zijn groenkleurig en bevatten altijd een wantrouwige glinstering. Haar ogen houden je op een afstand, zorgen ervoor dat je niet dichtbij kan komen.
Huidskleur: Getint, aan haar huidskleur kan je haar exotische achtergrond herkennen.
Haarkleur: Nachtvogel is een brunette, een donkere brunette daarbij. De simpelheid van haar haarkleur laten haar gemakkelijk verdwenen in de meute en daardoor kan je haar net zo simpel weer vergeten.
Kapsel: Lang haar dat tot ver over haar schouders valt tot ongeveer halverwege haar rug. Soms draagt ze haar haren los, maar vaak zijn haar lokken vast gebonden in een lage staart of vlecht.
Kleding: Simpele kleding: altijd. Een strakke broeken met linten om haar bovenbenen waar dolken en andere wapens in gestoken kunnen worden, een gebreide trui die wijd om haar dunne lichaam heen valt en in de winter een lange regenjas. Dat soort kleding. Praktisch en niet voor iemand die veel om zijn uiterlijk geeft. Al dat uiterlijkvertoon is ook niks voor Nachtvogel, zou ook nooit niks voor haar zijn.
Attributen: Een stel dolken, misschien zelfs een pistool of werpsterren. Dit meisje is altijd gewapend en dat is ook alles wat ze acht nodig te hebben.

Innerlijk
Karakter: Nachtvogel is recht door zee. Ze is het type dat zegt waar het op staat en nergens om heen zal draaien. Misschien is ze daardoor niet het makkelijkste persoon om mee om te gaan, maar dat is iets wat je maar moet zien te accepteren als je bij haar in de buurt bent. Gelukkig genoeg is ze niet graag onder de mensen. Nachtvogel is iemand die perfect in haar eentje kan zijn en daar ook nog eens prima van kan genieten. Ze is heel erg op zichzelf gericht en op de natuur. Ze handelt alleen als ze er zelf beter van wordt, maar zal niet handelen als de natuur er slechter van wordt. Ze neemt alleen wat ze nodig heeft, maar neemt wel als ze iets nodig heeft. Heeft ze geen geld, dan zal ze je portemonnee stelen en als ze wel geld heeft zal ze je compleet links laten liggen. Een ware opportunist die geleerd heeft elke situatie naar haar hand te zetten. Mocht het nodig zijn kan deze normaal zwijgzame Nachtvogel opeens veranderen in de grootste flirt die er bestaat. Ze doet alles om te krijgen wat ze wilt. Een gevaarlijk type dus, een type waar je niet in de buurt wilt komen. Misschien juist wel omdat ze van binnen helemaal niet zo slecht is. Ze zal nooit moorden noch haten (en daardoor ook waarschijnlijk niet lief hebben) en probeert te stelen van degene die het kunnen missen. Ja, als je die kanten van Nachtvogel door hebt is het heel gemakkelijk om gehecht aan te raken – maar zodra dat gebeurd zal ze voor altijd verdwijnen. Een sociale stoornis? Jazeker.

Biografie: Nachtvogel is geboren in een oude volksstam in het midden van een steppe, ver weg van de bewoonde wereld. Haar ouders gaven haar de naam Nachtvogel doordat er bij haar geboorte een gier ver boven hun rondvloog. Dit werd waar genomen met vrees in het hart, gieren brachten nooit goed nieuws. Desondanks groeide het meisje normaal op. Ze leerde te overleven in de natuur en bovendien nooit meer te nemen dan ze nodig had. Ja, het was rustig totdat er mensen in het reservaat kwamen waar Nachtvogel en haar stem leefden. De natuur werd plat geslagen en de stam voor een groot gedeelte uitgemoord. Nachtvogel was één van de weinigen die kon ontsnappen en vertrok naar de stad. Hier, niet gewend aan het leven in de stad, belandde ze in de achterbuurt. Als een ziek vogeltje met gebroken vleugels werd ze opgepikt door de bende 'Geen Naam'. In de eerste weken werd ze als een sloof gebruikt, totdat de bendeleden in de gaten hadden hoe handig de instincten van het meisje waren en hoe vliegensvlug ze was op straat. Het duurde niet lang of ze klom op naar de hogere rangen van de bende. En zo ontmoette ze de leider, een ontmoeting die haar leven veranderde. Geen Naam was niet zomaar een straatbende die zakken rolde en inbraken deed , het was zoveel groter dan dat. Misschien kon je Geen Naam wel het beste vergelijken met de maffia, maar bijna niemand wist waar het succes van Geen Naam vandaan kwam. Toen Nachtvogel de leider ontmoette kwam ze er achter. Geen Naam had een stof die, waarin ingespoten in het lichaam, mutaties verzorgde in de hersens waardoor de persoon in kwestie magische krachten kreeg. Geen Naam was hier een handelaar in waardoor ze het geld hadden om ook werkelijk aan georganiseerde misdaad te doen. Toen Nachtvogel over deze stof hoorde, besloot ze zich te laten inspuiten, ondanks dat ze wist van de gevaren die bij dit Vergif (zoals de stof/drug genoemd wordt) horen. Hierop kreeg Nachtvogel de krachten om door alles heen te kunnen gaan (muren, handboeien, noem het maar op), door alleen aan te denken. Met deze nieuwe krachten werd Nachtvogel een lieveling van de leider en voor vele missies ingezet. Missies als dingen stelen met namen of personen bespioneren, maar toen ze de opdracht kreeg om iemand te vermoorden weigerde het meisje. Zonder pardon werd ze gelijk uit de bende gezet en kreeg de waarschuwing dat ze als haar ooit nog een zagen, haar af zouden maken. Een waarschuwing waarvan Nachtvogel wist dat het waarheid zou worden. Hierop besloot ze dus naar een andere stad te vertrekken, Ultimate City, en werd hier niks anders dan een ordinaire dief. Bij de eerste aanraking met de politie, zeiden ze dat ze vrijuit mocht gaan als ze maar een 'echte' naam aan nam. Niet wetend hoe ze genoemd wilde worden, gaf de ploitie-man in kwestie haar de naam 'Eve Morses'. Nu leeft het meisje nog steeds op straat en komt nog maar al te vaak in aanmerking met de politie, maar weet steeds te ontsnappen (soms met behulp van haar krachten, soms niet).

Magische eigenschappen: Haar lichaam kan zich door elk object verplaatsen, denk aan dingen als muren, bomen, ramen, handboeien, enzovoort, door er alleen maar aan te denken.

Vaardigheden: De situatie naar haar hand zetten, manipuleren, vertrouwen op de natuur, de natuur lezen, overleven, mensen 'lezen', zorgen dat ze de dingen krijgt die ze wilt
Zwaktes: Sociale contacten als in bevriend raken met mensen en dan zeker geliefdes, zelfs iemand haten is moeilijk voor haar omdat ze dan ook een band met iemand heeft, niet krijgen wat ze wilt, stil zitten.
Interesses: De natuur: dat interesseert haar mateloos. Vaak trekt het meisje voor dagenlang de stad uit om zich terug te trekken in het bos en gewoon te luisteren naar het ruizen van de bladeren en het kijken naar de insecten.
Houdt van: Dieren, planten, de avond, vrijheid
Houdt niet van: De stad, mensen, contacten, het verliezen van controle, het moeten luisteren naar iemand anders

Extra's
See the devil on the doorstep now, my oh my
Telling everybody oh just how to live their lives

You keep talking but it makes no sense
You say we're not responsible
But we are, we are
You wash your hands and come out clean
Fail to recognise the enemies within

Lining up for the grand illusion
No answers for no questions asked
Lining up for the execution
Without knowing why

It’s all about power
Take control, breaking the rule, breaking the soul
They suck us dry till there’s nothing left

My, oh, my.


Ik zie nu al de vele grammaticafouten die er in staan, sorry voor dat maar ik ben te lui om het nog een keer door te lezen en alles er uit te halen, komt wel een andere keer [A]

2 Re: LovelyDragons and Joins. op ma feb 20, 2012 3:04 am

LovelyDragons

avatar
Newbie
Newbie

Algemeen
Volledige naam: Vladimir Muschowitz
Bekend onder de naam: Maan
Geslacht: Man
Leeftijd: 22 jaar
Geaardheid: Biseksueel
Status: Sterfelijk
Ras: Menselijk
Orde: Neutraal

Uiterlijk
Lengte: 1,94 meter
Gewicht: 80 kilogram
Ogen: Grijskleurig, maar ze stralen altijd vriendelijkheid en zouden iedereen verwelkomen.
Huidskleur: Bleek, alsof hij nog nooit een dag buiten is geweest. Vanaf zijn linkeroor tot over zijn neus heen loopt een rode streep wat het gevolg is van een brandwond.
Haarkleur: Witblond in de winter, in de zomer kleuren zijn lokken helemaal wit.
Kapsel: De plukken vallen net in zijn nek en zitten altijd verzorgd. Zijn haar valt nooit in zijn gezicht en zit netjes naar de zijkant toe. Zijn haar is ook nooit vet of iets in die richting. Sowieso ziet deze jongeman er altijd uiterst verzorgd uit.
Kleding: Altijd nette pakken in donkere kleuren met daaronder een witte bloes en een stropdas erbij. Zelfs in zijn vrije tijd gaat Vladimir gekleed in deze pakken, het is maar de vraag of hij andere soort kleding heeft.


Innerlijk
Karakter: Talk about a true gentleman... Wie beweert er dat ze uitgestorven zouden zijn? Vladimir is het type dat deuren voor je opent houdt, rozen mee brengt naar een afspraakje en er bovendien op staat dat hij betaalt. Een zwoele stem en vriendelijke ogen, het is moeilijk om er niet voor te zwichten. Ja, de jongen die als hij je begroet nog een kus op je vingers drukt en buigt zodra hij vertrekt. De perfecte jongen zelfs als hij je met een dolk van boven naar onder open snijdt. Een echte heer terwijl hij letterlijk je hart uit je lichaam trekt. Een verleidelijke flirt terwijl hij je huid langzaam er af vilt. Dat hij er uit ziet als een engel er zich er naar gedraagt, betekend niet gelijk dat je hem kan vertrouwen. Hoewel zijn woorden en handelingen uiterst beleefd, maakt een leven meer of minder deze jongeman niet uit. In tegendeel zelfs, hij heeft een bloeddorst die hij op elk willekeurig moment naar voren laat komen. Wellicht toch niet de jongen waar je mee naar huis wilt gaan.

Magische eigenschappen: Het beheersen van bloed en daarmee dus het beheersen van andermans lichaam.

Vaardigheden: Sociaal contact, het charmeren van mensen, opletten, inwilligen van mensen, inspelen op de behoeften van de personen om zich heen.
Zwaktes: Zijn broer, zijn drang naar perfectie die zo sterk aanwezig is dat hij soms zelfs tegenover anderen zijn geduld kan verliezen
Houdt van: Alexandrje, het zien van bloed, moorden, het spelen met iemands lichaam
Houdt niet van: Onbeleefdheid, haast, vuil worden en vuile plekken in het algemeen.

Extra's
Moonlight walking
Carnivorous and lusting
To track you down among the pines
Hold you down and tear you open
Live inside you
Oh, love I'd never hurt you

But I'll grind against your bones
Until our marrows mix
I will eat you slowly

I'm your servant
My immortal
Pale and perfect
Such unholy heavingAlgemeen
Volledige naam: Alexandrje Muschowitz
Bekend onder de naam: Zon
Geslacht: Man
Leeftijd: 22 jaar
Geaardheid: Biseksueel
Status: Sterfelijk
Ras: Menselijk
Orde: Neutraal

Uiterlijk
Lengte: 1,94 meter
Gewicht: 80 kilogram
Ogen: Donkerbruin, tegen het zwarte aan.
Huidskleur: Getint, alsof hij vanaf zijn geboorte elke dag buiten onder de hete zon heeft gewerkt.
Haarkleur: Zwart, maar dan ook echt zwart. Niet heel donkerbruin of met een of andere tint die er over heen valt. Nee, gewoon puur zwart als ware duisternis.
Kapsel: Zijn lokken vallen altijd slordig langs zijn gezicht en een paar verloren plukken die voor zijn ogen vallen zijn niet zeldzaam. Als hij niks met zijn haar zou doen, zou zijn haar tot in zijn nek vallen, maar meestal steekt deze jongeman zijn plukken met een flinke portie gel omhoog.
Kleding: Het is duidelijk dat de basis bestaat uit nette pakken. Echter is de uitvoering ervan totaal niet netjes. Wellicht heeft hij wel een zwarte jas en broek aan die perfect bij elkaar passen, maar een nette bloes en stropdas die er onder horen zullen dan ontbreken. Bijvoorbeeld. Of een nette pantalon, maar gedragen met een besmeurde bloes. Dat soort dingetjes. De basis is daar, maar de uitvoering is alles behalve juist.

Innerlijk
Karakter: Van sommige mensen heb je er maar één. Ze zijn uniek in hun doen en laten en soms is het maar beter voor de wereld dat er maar één van is. Wellicht sluit dit aan op Alexandrje, of Zon, met zijn ronduit onmogelijke karakter. Een ware narcist met een grote mond en tegelijk een 'het-maakt-me-helemaal-niks-uit'-houding. De wereld draait om Alexandrje en ook alleen maar om Alexandrje in zijn hoofd. Hij is de zon waar het hele universum om draait, volgens hem zelf. En toch is het moeilijk om deze jongen te weerstaan. Het is immers zo dat hij precies weet wat en wanneer hij iets moet zeggen. De normale jongen die zijn armen standaard over elkaar geslagen heeft en zijn blik afgekeerd, kan opeens de meest verleidelijke woorden uitspreken als iets wilt. Maar dit komt niet vaak voor. Meestal krijg je niet meer dan een grom en een snauw en dan heb je al geluk. Alexandrje is niet gesteld op mensen – alleen als ze hem aanbidden en als dit niet gebeurd, val dan maar dood neer. Het is ook precies daarom dat zijn hele uitstraling aandacht af dwingt. Je kan niet om hem heen, zelfs niet als hij in een donker hoekje boos in zichzelf staat te mokken.

Magische eigenschappen: Het beheersen van bloed en daarmee dus het beheersen van andermans lichaam.

Extra's
I'm a killer
I've murdered half the town
Left you love notes on their headstones
I'll fill the graveyards
Until I have you

I wake in terror
Blackbirds screaming
Dark cathedrals spilling
Midnight on their alters
The statues close their eyes
The room is changing
Break my skin
And drain me

And I hold your beating chambers
Until they beat no more
You die like angels sing


Ik maak mijn geliefde Alexandrje binnenkort af c:Laatst aangepast door LovelyDragons op zo maa 04, 2012 1:28 am; in totaal 1 keer bewerkt

3 Re: LovelyDragons and Joins. op vr maa 02, 2012 8:31 am

LovelyDragons

avatar
Newbie
Newbie

Algemeen
Volledige naam: Esmeralda Aisling
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 21 jaar
Geaardheid: Heteroseksueel
Status: Sterfelijk
Ras: Menselijk
Orde: Neutraal

Uiterlijk.
Lengte: 1,78 meter
Gewicht: 65 kilogram
Ogen: Een combinatie van ijsblauw en grijs. Het is maar net hoe het licht erop valt, soms zou je ze blauw noemen – de andere keer meer grijs.
Huidskleur: Esmeralda is geboren met een hele bleke huidskleur, bijna zonder enig pigment en ze moet ook niet proberen om lang in de zon te blijven, want dan kan ze ernstige brandwonden op lopen.
Haarkleur: Zwart, duister. Sommige plukken zijn heel donkerbruin van kleur, maar over het algemeen zijn haar lokken zwart.
Kapsel: Groot, dat is het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt als je haar haar ziet. De grote bos krullen valt wild over haar schouders heen en eindigt pas bij haar onderrug. Esmeralda is niet het type dat 's ochtends de tijd zou nemen om haar in vorm te borstelen waardoor het vaak alle kanten op staat en slordig over haar gezicht valt. Soms neemt ze nog de moeite om het haar voor haar gezicht weg te houden met een hoed of haarband.
Kleding: Vaak jurken met korsetten en een grote rok eronder. De jurken zijn oud, vaak vies en smoezelig en met scheuren er in. Sowieso is haar kledingkast zwart, een andere kleur voor Esmeralda is onmogelijk. Zwart, zwart, zwart. Alles zou in haar ogen zwart moeten zijn.


Innerlijk
Karakter: Sarcastisch? Dat is ze zeker. Bot? Ja, dat ook. Maar dat maakt haar gelijk niet gelijk een duistere, slechte heks. Ze is ongemakkelijk met contact met anderen, maar ze heeft geen slechte bedoelingen. Het enige probleem is dat ze zo lang in afzondering met haar robots heeft geleefd, dat ze gewoon niet gewend is aan 'normaal' menselijk contact. Daardoor moeten de soms ronduit harteloze opmerkingen die uit haar mond rollen, haar maar vergeven worden. Ze weet niet beter. Ze als een kind dat nog moet leren hoe het is om gepijnigd te worden en andere pijn te doen. Bovendien is ze het nuchtere type, wat ook niet mee werkt. Veel medelijden zal je niet van haar krijgen. Ze is praktisch ingesteld: gericht op een doel en niet op de weg er naar toe.

Magische eigenschappen: Esmeralda heeft de krachten om levenloze dingen tot leven te wekken. Dit werkt alleen op dingen die ook nooit werkelijk geleefd hebben. Zoals lappen poppen, maar weer niet houten poppen omdat die gemaakt zijn uit bomen die werkelijk geleefd hebben. Esmeralda gebruikt sowieso haar krachten bijna alleen maar voor robots die ze eerst zelf maakt. Robots die er over het algemeen zeer realistisch uit zien en elke opdracht van haar uit voeren en zich gedragen als echte mensen.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum