Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Goddess Of Darkness

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Goddess Of Darkness op vr feb 10, 2012 3:00 am

Goddess of Darkness

avatar
Silver
Silver

Naam:Flores
Titel: Goddess Of Darkness
Leeftijd: Onbekend
Ras: Oorspronkelijk demon maar nu godin
Status: Relatie met V
Verleden: Flores is uit een put gecreërd als half demon en half mens. Wanneer de mensen haar in het dorp vonden was zij meteen al een monster volgens velen. De godin hield er niet van met anderen te spelen, ze martelde liever en experimenteerde ermee. Hoe ouder ze werd, hoe gevaarlijk en duisterster zij uitzag. Uiteindelijk verhuisde ze naar de Onderwereld waar ze zich helemaal thuis voelde. Na een tijd wilde zij machtiger worden maar haar sterfelijke kant stond in de weg. Flores vond een spreuk waardoor ze haar hart uit haar borst kon snijden, haar hart had ze eeuwen opgeborgen in een kist. Uiteindelijk is het hart vernietigd. Flores heeft eeuwen over de Onderwereld geregeerd toen zij de titel kreeg.

Uiteindelijk werd zij verbannen door Red, de voormalige duistere god, haar eerste, echte, liefde. Hij is van zijn troon verstoten en zij heeft samen met de God of Darkness de Onderwereld overgenomen.

Karaktereigenschappen: Duivels, Sluw, Vals, Leugenachtig, Egoistisch, Bloeddorstig etc. etc.
Geslacht: Vrouw
Kracht: Alles wat te maken heeft met de duisternis. Ze kan iedereen aankijken en zo de ergste pijn laten voelen. Flores kan gedachtelezen, veranderen en manipuleren. Personen hersenspoelen en commando's geven waar ze gedwongen worden om uit te voeren zelfs tegen hun wil.
Mensenlijke gedaante:

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum