Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Cindy's Joins

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Cindy's Joins op wo jul 06, 2011 2:43 am

Kaie

avatar
Platinum
Platinum
Male JoinsSpeler: Keltfan
Naam Character: Jake Snow
Leeftijd: 19
Geslacht: mannelijk
soort: halfbloed vampier
Karakter: rustig, niet al te hartelijk. houd zich vaak ergens buiten tot het ook zijn probleem word. is niet makkelijk in omgang en vele gaan hem vaak uit de weg. hij word niet snel boos maar indien zo dan is dat heel goed te zien aan zijn houding.
Kracht: geen
Verleden: Hij is opgegroeid bij zijn moeder. zijn vader verliet hen toen hij net 5 jaar geworden was. zijn leven was niet altijd even goed en zijn moeder werd ziek toen hij 13 jaar oud werd. sinsdien spijbelde hij van zijn school, zorgde hij zo goed mogelijk voor zijn moeder als hij kon. hij werkte veel en kwam vaak in de problemen. nu heeft hij een nieuwe kans in een nieuwe stad en ondanks alles wat zijn moeder zei gaat hij verder. zijn moeder vond namelijk dat hij zich omhoog moest werken langs de sociale ladder als het ware. zijn vader was een vampier en zijn moeder gewoon een mens. hij weet vrijwel niets f van beide kanten van zijn familie
Familie: Zusje, Igraine

Menselijk:


Dierlijk:

Naam Character: Kilgarah
Geslacht: Male
Leeftijd: onbekend
Soort: Demonwolf
Gechiedenis: Kilgarah is opgevoed door zijn moeder. Ze was de roedel uitgezet en heeft jaren lang door de heuvels gezworven met hem aan haar zeide. Toen hij terug kwam van de jacht trof hij haar dood aan. De geur die om haar heen hing zou hij nooit meer vergeten. De aanblik van zijn moeder die dag veranderde hem volledig. Alles nam hij anders op, zag hij anders en hij zwoer wraak op degene en alle anderen die hem ooit wat hadden aangedaan. Hij slaagde er grotendeels in maar zijn gevoel bleef nog steeds. Hij zonderde zich af en sinds dien woont hij in de koude bergen en in de diepten van de wouden die er op staan.
Karakter: Kilgarah heeft een apart karakter. Alles ziet hij als bedreiging, vervormd hij wel naar een bedreiging. Door zijn uiterlijk is hij ook gewent om uitgedaagd te worden en als iemand aardig doet is hij toch wel verrast. Toch houd hij afstand van iedereen, nooit spreekt hij over zijn geschiedenis en zijn vertrouw


Naam Character:Sean Devine
Geslacht: Male
Leeftijd: 20
Soort: shape shifter
Hobbies: ... te veel om op te noemen
Karakter: Hij is op het eerste opzichte een rustig jongeman maar als je beter kijk kan je de kou en de leegde in zijn ogen zien. Hij kan opeens omslaan en een totaal ander karakter hebben dan enkele seconden daarvoor. Hij voelt zo nodig bijna geen pijn en heeft pas later last van gevolgen van zijn daden. Hij is niet echt het goede vrienden type omdat iedereen van hem schrikt maar als je er even doorheen prikt.. kan het zijn dat je een goede vriend aan hem heb.Laatst aangepast door Kaie op za okt 06, 2012 1:16 am; in totaal 9 keer bewerkt

2 Re: Cindy's Joins op wo jul 06, 2011 3:02 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
heey,
ik heb wat mooiere plaatjes voor je als je behoefte hebt?
omdat je plaatje een beetje wazig is?

Maar hij is zowiezo goedgekeurd!

3 Re: Cindy's Joins op wo jul 06, 2011 4:26 am

Kaie

avatar
Platinum
Platinum
Female joins


Naam: Zoey
Bijnaam: Little red head
Geboortedatum: 29 december 1992
Ras/soort: Witch
Geslacht: F
kracht: Energie beheersen en af en toe een willekeurige toekomst zien
Geaardheid: Hetero
Uiterlijk: zie plaatje
Persoonlijkheid: Dit is een spontane, vlotte meid. Vaak besluit ze maar gewoon te doen waar ze zin in heeft zonder veel na te denken. Ze houd van het leven en geniet er met volle teugen van.
Verleden: Ze was verlaten door haar ouders en is opgegroeid in een huis met andere heksen.
Woont in: City
Huisdier: none
Houd van: veel
Houd niet van: veel
Zwakheden: Haar menselijke gewoontes
Extra: Soms kan ze best simpel overkomen, heeft een slecht gevoel van humor al zegt ze het zelf.
Orde: GeenNaam: Ygraine
Achternaam: Snow
Geboortedatum: 23 april
Ras/soort: Vampier
Geslacht: F
Geaardheid: Biseksueel
Uiterlijk: Zie foto
Persoonlijkheid: Ygraine is niet zo bijzonder. Ze gedraagt zich gewoon zo normaal mogelijk zodat ze niet op valt. Ze is niet zo'n type dat zich koudhartig gedraagt enkel omdat ze een vampier is. In tegendeel. Deze vrouw is een van de weinige vampiers die zich niet schaamt voor de dingen die zij voelt. Ze stort zich overal vol in en houd wel van een beetje avontuur, tot een bepaalde hoogte dan. Als ze het ergens niet mee eens is dan merk je dat ook snel aan haar houding.
Verleden: Op zich heeft ze het best makkelijk gehad. Dat totdat haar vader stierf en ze al zijn problemen op haar dak kreeg. Vaak wordt ze nog verantwoordelijk gehouden voor de fouten die hij maakte. Na enkele jaren kwam ze erachter dat haar vader meer van haar geheim had gehouden dan ze in eerste instantie had gedacht.
Woont in: Underworld/Paradise/Ultimate City/Anders [zelf invullen wat]
Huisdier: geen
Houd van: Bloed, spellen, genieten van het leven
Houd niet van: de rest
Zwakheden: Haar gevoel geeft haar zwakte weer.
Extra:/
Orde: Geen

[komt nieuw plaatje xd]
Naam: Tamara
Achternaam: Blythe
Geboortedatum: 28 november 1992
Ras/soort: Menselijk
Geslacht: Vrouwelijk
Geaardheid: Hetero
Uiterlijk: Ze is een slank gebouwde jonge vrouw van gemiddelde hoogte. Ze heeft bruine ogen en haar haarkleur verschilt vrij vaak. Meestal tussen erg licht of erg donker.
Persoonlijkheid: Tamara is erg sociaal, ze houd van een leuk gesprek en gaat er niet vaak een uit de weg. Ze is vrij open, praat makkelijk maar houd wel alles in de gaten. Ze gaat veel op haar gevoel af en als ze zich niet prettig voelt zoekt ze vaak uit waarom dat zo is.
Verleden: Ze heeft een goed leven gehad en niet zozeer echte pijn gekend. Haar ouders hebben haar gewoon tot haar 18e in huis gehad. Natuurlijk had ze af en toe wel van die menselijke pijntjes, maar verder was er helemaal niets dat haar verkilt heeft. Ze heeft enorm lang paard gereden en doet dat nu nog. Ze heeft een eigen paard, nog steeds op het landgoed van haar ouders. Misschien dat ze gerekend kan worden tot verwend al zien ze het zelf niet zo. Graag gedraagt ze zich zo normaal mogelijk.
Woont in: City
Huisdier: Horse, naam: Zoë
Huisdier: Cat, Naam: Hannibal
Houd van: Paardrijden, film kijken, praten, koffie drinken, eten
Houd niet van: Teveel druk, stress, extreem veel moeite doen
Extra:/
Orde: Geen


Naam: Ruby
Achternaam: Brown
Geboortedatum: 29 December
Ras/soort: Heks
Geslacht: F
Geaardheid: Hetero
Uiterlijk: Zie plaatje
Persoonlijkheid: Over het algemeen is ze er terughoudend. Ze praat niet veel maar volgt altijd alles om haar heen. Grotendeels zodat ze er later zelf profijt van heeft. Ze houd enorm van een wedstrijd af en toe en ze slaat niet gauw een uitdaging af. Het is wel zo dat ze snel het idee heeft dat ze wordt aangevallen. Ze verdedigd zich dan ook vaak fel.
Verleden: Ze is grotendeels opgegroeid bij haar vader. Haar moeder was ze op jonge leeftijd al verloren en ze is er dan ook pas later achter gekomen dat ze over bepaalde krachten bezat. Toch heeft ze met veel hulp geleerd deze onder controle te houden. Ze leeft nu al enkele tientallen jaren al is dat zeker niet aan haar te zien.
Woont in: Vaak woont bevind ze zich in de stad. Toch reist ze vaak op en neer tussen verschillende plaatsen.
Huisdier: /
Houd van: Muziek en af en toe ook van het irriteren van normale stervelingen, niet door met ze te praten... maar door hen te laten geloven dat ze ongeluk hebben.
Houd niet van: Teveel gepraat om haar heen of een persoon die tegen haar liegt
Extra:/Laatst aangepast door Kaie op do okt 04, 2012 5:37 am; in totaal 11 keer bewerkt

4 Re: Cindy's Joins op wo jul 06, 2011 5:33 am

Kaie

avatar
Platinum
Platinum
...Laatst aangepast door Kaie op wo jul 11, 2012 1:50 am; in totaal 5 keer bewerkt

5 Re: Cindy's Joins op wo jul 06, 2011 5:40 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
je tweede personage is goedgekeurd Very Happy

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum