Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Mira's joins

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Mira's joins op vr maa 25, 2011 11:10 am

xApocalypse

avatar
Newbie
Newbie
Duimen dat het goed is XD

Eigen naam: Mira
Naam karakter: Melody
Roepnaam: Mel
Leeftijd: 15 jaar
Soort: Engel
Karakter: Is meestal erg stil tenzij ze zich erg op haar gemak voelt. Ze is erg dapper en is bereid haar leven voor een ander te geven. Ze is erg intelligent en bij noodsituaties kan ze erg logisch nadenken, waardoor ze al meerdere keren zichzelf en andere uit een lastige situatie heeft gered.
Geslacht: Vrouwelijk
Hobby's: Muziek luisteren, dansen, computeren.
Valt op: Jongens/Mannelijk
Krachten: Is een engel, kan dus vliegen.

Melody was een normaal mens. Ze leed een normaal leven, tot op een dag. Ze ging uit, met haar vriendinnen, naar de stad toe. Gewoon gezellig shoppen en kletsen. Ze kreeg een SMS van iemand, er stond dat het haar vader was. Ze liep naar de plek toe, en bleef wachten op haar 'vader'. Ineens werd alles wit, er verscheen iemand voor haar. De persoon glom, en had vleugels. De persoon begon te praten, maar Melody verstond haar niet. Toen haar lippen stopte met bewegen, kwam er een licht voor haar. Het glom, en draaide snelle rondjes om haar. Ze keek bang rond, maar de dame was verdwenen. Opeens voelde ze zich raar, snel zocht ze een plekje om te liggen. Ze voelde een steek in haar rug, en zocht snel een spiegel op. Ze liet de spiegel op de grond vallen, en keek geschrokken. Ze had vleugels. Grote, witte vleugels.


Eigen naam: Mira
Naam karakter: Tyler
Roepnaam: Ty
Leeftijd: 17 jaar, bijna 18
Soort: Mens
Karakter: Is erg spontaan. Word vrij snel verliefd. Hij maakt snel vrienden. Hij is een beetje naïef.
Geslacht: Mannelijk
Hobby's: Muziek luisteren, gitaar spelen, keyboard spelen, zingen.
Valt op: Meisjes/Vrouwelijk
Krachten: /

Tyler is een spontane jongen en had voor een lange tijd een vriendin, maar om een vervelende ruzie is het uitgegaan. Hij is er helemaal kapot van en soms had hij zelfmoordneigingen. Door de steun van zijn vrienden had hij dat nog net niet gedaan, maar hij was nog maar zelden vrolijk. Hij stortte zich op muziek maken, daar werd hij een stuk blijer van. Daardoor zag hij zijn vrienden nog maar zelden, daar had hij spijt van, zeker nu ze zijn verhuisd, en hij ze waarschijnlijk nooit meer ziet.Laatst aangepast door Mira op vr jan 27, 2012 6:03 am; in totaal 2 keer bewerkt

2 Re: Mira's joins op vr maa 25, 2011 11:28 am

Elmoo'

avatar
Plastic
Plastic
Beide geaccepteerd hoor Miertje. xd
Veel succes met spelen Very Happy

3 Re: Mira's joins op vr jan 27, 2012 7:01 am

xApocalypse

avatar
Newbie
Newbie


Eigen naam: Mira
Naam karakter: Ivy
Roepnaam: /
Leeftijd: 17 jaar
Soort: Mens
Karakter: Ivy stelt zich altijd heel gesloten op, waardoor niemand weet wat er in haar hoofd omgaat, zelfs haar ouders niet, mensen waarmee ze nooit een goede band heeft gehad. Als ze met iemand spreekt klinken haar woorden bijna altijd óf snauwend, óf afwerend.
Ivy is een sadist, ze geniet werkelijk als ze iemand ziet of laat lijden. Haar gedachtegang is niet zoals de anderen. Om maar een voorbeeld te noemen: van een afstand van 15 meter ruikt ze de geur van bloed, het maakt haar rustig. Bloed is als het ware een soort drug voor haar. Ze heeft er geen problemen mee om mensen verschrikkelijke pijnen te bezorgen, het laat haar in haar eigen geweldige wereld vol bloed en moord opgaan.
Geslacht: Vrouwelijk
Hobby's: Rondzwerven op straat, muziek luisteren en schilderen (op haar geheel eigen manier :')).
Valt op: Jongens/Mannelijk en meisjes/vrouwelijk
Krachten: /
Uiterlijk: Ivy is een lang, slank en vrij gespierd meisje, doordat ze vanaf haar jeugd aan kickboksen heeft gedaan. Ze heeft lang, licht/stroblond haar tot halverwege haar rug. Ze heeft een gezicht dat onschuldigheid uitstraalt, maar schijn bedriegt. Haar ogen stralen bijna permanent vijandelijkheid uit, wat haar hele masker van onschuldigheid verbreekt. Meestal houdt ze haar gezicht zo neutraal mogelijk, vanwege ervaringen uit het verleden is ze bang voor het tonen van te diepgaande emoties. De rest van haar lichaam verraad haar meedogenloze karakter ook: een slank, wendbaar lichaam, gespierde ledematen, de trek om haar mond die altijd geïrriteerd, agressief staat. Haar ogen zijn bronskleurig, en de intensiteit van de kleur verandert vaak een beetje met haar stemming.Eigen naam: Mira
Naam karakter: Shane
Roepnaam: /
Leeftijd: 18 jaar
Soort: Mens
Karakter: Shane is een nogal nors, gesloten persoon. Hij houdt er niet van als mensen zich met zijn zaken bemoeien. Hij laat mensen niet snel in zijn omgeving toe. Verder gaat hij altijd op in zijn grootste hobby, fotograferen.
Geslacht: Mannelijk
Hobby's: Gitaar spelen en -luisteren, tekenen en fotograferen.
Valt op: Meisjes/vrouwelijk.
Krachten: /

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum