Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Oriella's joins

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Oriella's joins op za mei 08, 2010 10:52 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless

Volledige naam:
Eowyn Lightning
Leeftijd:
21
Soort:
sterveling met warrior magie (mutant)
Persoonlijkheid:
Eowyn is een echte doorzetter. Komt voor de zwakkere op en heeft een sterke wil. Eowyn is een vrolijk, behulpzaam meisje die voor iedereen klaar wilt staan. Eowyn deinst voor niemand terug, is een vechter, kan verlegen uit de hoek komen maar moedig wanneer het erop aankomt. Eowyn heeft haar goede punten en haar slechte punten. Een doorsnee sterveling is het niet maar dat maakt haar ook zo uniek. Eowyn is een echte meisjes meisje maar ook halve vent in de battlefield.
Geslacht:
vrouw
Geaardheid:
Mannen
Kracht:
Is een warrior en vecht in oorlogen mee en bezit daarom warrior magie. Dat houdt in dat haar zwaard bepaalde krachten bezit en dat ze ontzettende kracht heeft. Meer als een gewone sterveling, Ze kan een heel gebouw optillen als ze wilt. Maar je ziet daar helemaal niets van.
Geschiedenis:
Eowyn is altijd populair geweest op school. Iedereen wou haar zijn, iedereen wou haar vriendin zijn en wouden haar leren kennen. Ze was enigst kind en is opgegroeid in een dorp. In deze dorp waren er meer stervelingen met krachten. Vandaar dat Eowyn naar een toverschool is gegaan. Haar vader was een echte soldaat maar dan gewoon een sterveling. Tegen hem keek ze altijd op. Hij was de belangrijkste persoon in haar leven maar ook haar idool. Met haar vader deed ze altijd trainen, luisterde ze naar zijn verhalen over de oorlog en hij was de enigste die haar echt begreep. Op een leeftijd van 15 verloor ze haar vader in de oorlog. Dit was een grote klap voor Eowyn en haar moeder. Eowyn was haar vader kwijt, haar beste vriend en haar idool. 3 jaar heeft ze in een depressieve periode gezeten. (rouwproces) Haar moeder was een grote steun voor haar maar het was niet meer hetzelfde. In die 3 jaar had Eowyn nooit zo getwijfeld. Altijd wou ze haar vader volgen en vechten in de oorlog maar dat had haar vader ook van haar afgenomen. Na 3 jaar maakte ze een beslissing om warrior te worden. Ze wou zoveel mogelijk in haar vaders voetsporen treden tot de dag van vandaag.
Status:
Getrouwd met Tsukei en heeft een dochter SamaraLaatst aangepast door Faceless op wo mei 02, 2012 4:54 am; in totaal 8 keer bewerkt

2 Re: Oriella's joins op di mei 11, 2010 7:55 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless

Naam: Heise Symbol
Leeftijd: 22
Geslacht: Man
Geaardheid: biseksueel
Kracht: Brute kracht (hij kan flat gebouwen optillen etc.) Ook beschikt hij over zwarte magie wanneer hij met zijn zwaard vecht maar ook zo.
Lengte: 1.85 cm
Gewicht: 75 kg
Karakter:Heise is een persoon die zich niet met andere bemoeit en houd er ook niet van als mensen met hem bemoeien. Hij praat nauwelijks, maakt uit zichzelf geen contact met andere en laat zich liever bevooroordelen. Heise wilt zo min mogelijk met andere te maken hebben, hij kan niet tegen oppervlakkige mensen of mensen met een snelle vooroordeel. Maar toch wilt hij dat mensen bang voor hem zijn dan hem lastig vallen. Heise houdt al zijn problemen voor zichzelf en toont nauwelijks emoties. Als hij om iemand geeft spreekt hij met weinig woorden maar stelt zijn emoties dan wel bloot. De mensen waar hij om geeft zullen meteen begrijpen hoe hij zich voelt en hoe hij over bepaalde dingen denkt. Wanneer iemand hem goed kent, houd hij er wel van om deze persoon te plagen op zijn eigen manier en deels van zijn wereld te laten zien. Hij is als een schaduw in de nacht, onopvallend (kwa persoonlijkheid, kwa uiterlijk is het een ander verhaal)

Verleden: Wanneer Heise werd geboren werd hij meteen afgestaan. Zijn ouders moesten niets van hem hebben. Bij zijn geboorte had hij fel rode ogen en paars haar. Hij was onmenselijk, een gedrocht in zijn ouders ogen. Hij was van de vele ‘mislukte’ kinderen. Dat hield in dat er in zijn ouders een soort gen hadden wat vele generaties oversloeg. Wanneer hun dan een kind krijgen kan het zijn dat het kind een mutant is. Hij werd gevonden in een mandje bij een rivier door een vrouw (19 jaar oud). Haar naam was Estelle en had zelf al een zoon van 3. Zij ontfermde zich over dit kindje en noemde het Heise Symbol. Estelle wist meteen dat dit kindje speciaal was. Ze hield zielsveel van hem en groeide hem op.

Toen hij 14 was bracht Estelle hem naar een school speciaal voor mutants. Heise was haar dankbaar want eindelijk was hij bij zijn eigen soort. Hij specialiseerde zich in zwaarden, duistere magie en trainde zijn enorme kracht. Omdat hij zo sterk was, werd hij vaak meegenomen op missies. Toen Heise 18 werd verliet hij de school omdat hij meer van de wereld wou zien. Hij bezocht zijn broer Ace en zijn moeder om de zoveel tijd. Heise is overal heen geweest. Hij reisde naar Japan, Suriname en naar plekken wat stervelingen niet konden. De onderwereld en steden ver weg in de melk weg. Heise maakte vele contacten en tot de dag van vandaag reist hij nog rond.
Hobby's: Trainen, vechten, rondreizen en gewichtheffen
Houdt van:eenzaamheid, schepsels, bijzondere plekken en zijn zwaard
Houdt niet van:Oppervlakkige mensen, stervelingen die vooroordelen en kattenNaam: Ace Symbol
Leeftijd: 25
Geslacht: man
Geaardheid: biseksueel
Kracht:
Lengte: 1.76 cm
Gewicht: 66 kg
Karakter:Ace is echt een drift kikker en kan niet veel hebben. Hij houd er niet van als mensen hem voorliegen, hem bevooroordelen of zich met zijn zaken bemoeien. Hij houd van gezelschap, is arrogant en een echte ladiesmen. (ook al doet hij af en toe rotzooien met mannen) Ace is een echte bad boy en houd ervan om mensen te kwetsen. Hij gebruikt mensen voor zijn eigen doeleinden. Ook al heeft hij zo’n gecompliceerde persoonlijkheid iedereen wilt met hem bevriend zijn.

Mensen die Ace Symbol echt kennen weten dat hij toch een klein hartje heeft. Ace kan ook serieus zijn, personen een schouder aanbieden en een luisterend oor zijn. Ace heeft heel veel vrienden maar een paar weten hoe hij ook kan zijn. Met zijn grote mond, arrogantie en egoïsme kan Ace ook wel in een teddybeertje veranderen. Ook is Ace snel jaloers en heeft een beetje een broertjes complex.

Verleden: Ace Symbol werd in een warm gezin opgegroeid. Hij had alleen een moeder en een broertje. Zijn broertje was mutant en dat vond hij helemaal geweldig. Met zijn broertje Heise deed hij altijd trainen. Hij stond versteld dat zijn broertje zoveel kracht had. Door Heise wist Ace Symbol dat de wereld groter was als het leek. Dat sommige mythes toch bestonden en dat er meer mensen zoals Heise waren. Toch was zijn band met Heise niet te beschrijven. Hij was een echte grote broer en hielp Heise wanneer het maar kon.
Niemand mocht met zijn kleine broertje sollen anders kregen ze met Ace te maken.

Ace beschikt zelf niet over magie maar hij kan vechten als de beste. Ace was altijd al een bad boy en rotzooide er maar op los. Heise was de enigste persoon die wist dat Ace ook een zachte kant kon hebben. Ace was altijd al populair en heeft in een gang gezeten. Niemand durfde hem aan te raken en Ace heeft heel vaak meegedaan aan gang wars. Ace heeft heel veel meegemaakt, verkrachting, doodervaring, verlies van gang members en verraad. Ace is zelfs een keer beschoten en draagt vele littekens over zijn hele lichaam. Deze littekens zorgen ervoor dat er geen dag voorbij gaat zonder aan deze donkere periode in zijn leven te denken.
Hobby's:Vechten, uitgaan en heel veel rennen
Houdt van: drukte, vrouwen/mannen, alcohol, seks en soms alleen zijn
Houdt niet van: te lange stiltes, mensen die denken dat ze beter zijn als hem en gangsLaatst aangepast door Eowyn op zo okt 30, 2011 8:19 am; in totaal 3 keer bewerkt

3 Re: Oriella's joins op ma mei 17, 2010 10:02 pm

Oriella

avatar
Priceless
Priceless

Naam: Katherine Salvatore (spreek je uit in Engels)
Leeftijd: onsterfelijk
Geslacht: vrouwelijk
Geaardheid: hetero
Kracht: Katherine beschikt over enkele bovennatuurlijke krachten zoals uitzonderlijke lichaamskracht (vooral als zij net gedronken heeft), enorm snelle reflexen (zij kan bijvoorbeeld onmenselijk snel een object ontwijken wanneer dit de bedoeling is of binnen enkele seconde aan de andere kant van de stad zijn), de mogelijkheid iemand te hypnotiseren of eventueel laten denken wat Katherine wilt, gedaanteverandering (bij voorkeur in een vleermuis, maar ook bijvoorbeeld in andere dieren) en soms beheerst zij de kracht om het weer te manipuleren. Verder bezit Katherine uitzonderlijke manipulatieve gaven en tevens grote schoonheid. Verder heeft zij de kracht om nachtdieren te commanderen maar stervelingen/magische wezen vallen hier ook onder. Deze krachten zijn er met de bedoeling om haar prooi te verleiden en overmeesteren. Wat Katherine extra is geschonken als vampier is elektriciteit. Katherine kan bliksemstralen laten inslaan, tegen elektronische apparaten praten en wat nog meer bij elektriciteit hoort.

Uiterlijk: Haar haren zijn wit zoals de sneeuw net zoals haar huid. Heeft rood/paarsachtige gekleurde ogen. Katherine heeft een volle C cup. Haar haren reiken haar onderrug maar doet ze meestal in twee strikken vastmaken. Haar haren zijn meer slag als krullend maar zit altijd in model zoals Katherine het wil. Katherine is vrij mager, heeft een moedervlek op haar pols en een tatoeage van de naam Salvatore op de bovenkant van haar voet. Haar oogkleuren kunnen veranderen in vrijwel donkerrood wanneer ze bloed drinkt of er naar verlangd. Katherine draagt meestal make-up. Dat varieert maar Katherine houdt van felle kleuren. Dus oogschaduw, eyeliner en mascara is haar favoriete make-up wat ze op haar gezicht doet. Katherine heeft in principe ook geen make-up nodig.
Ander plaatje:

Lengte: 1.68 cm
Gewicht: 49 kg
Karakter: Vampieren worden meestal allemaal in een hoekje gestopt. Ze zijn gevaarlijk, kwaadaardig, egoïstisch, duister enzovoort. Katherine is het tegenovergestelde. Katherine houd niet van geweld, is graag omringd door andere personen, verlegen(als je nog een vreemde voor haar bent) en heel vrouwelijk. Katherine gaat nooit de deur uit zonder make-up (alleen als ze zich verslapen heeft of er echt geen zin in heeft om zich op te maken) Katherine loopt er altijd verzorgd bij, is het zonnestraaltje van de dag en doet niemand vooroordelen. Dat is Katherine wanneer ze zich voordoet als een sterveling. Katherine toont haar vrolijke kant wel alleen aan vrienden en van mensen van wie ze houd. Katherine praat nog niet veel wanneer ze iemand nog moet leren kennen. Ook is Katherine meestal diegene die het initiatief neemt om iemand te leren kennen. Is een beetje een doordrammer, houd ervan mensen aan te raken (knuffelen, kussen etc.), eigenwijs en heeft een broer complex.

In de nacht is Katherine serieus, behoedzaam, achterdochtig maar vrijwel expressieloos. Als vampier heeft ze er geen behoefte aan om omringd te zijn door andere. Katherine vertrouwt dan alleen haar broer. Om haar prooi te vangen probeert ze diegene te hypnotiseren met haar ogen. Ze dood haar prooi nooit omdat ze niet ervan houd om andere te doden. Katherine is ook niet iemand die een sterveling zou veranderen in een vampier. Wanneer Katherine genoeg bloed heeft gehad, brengt ze het slachtoffer terug naar een veilige plek en wist zijn geheugen. Meestal laat ze haar slachtoffers denken dat ze zijn aangevallen door een beest. (verklaart de bijtwonden in hun nek of polsen) Waar Katherine niet van houd is als mensen teveel vragen stellen, zich in haar zaken bemoeien en haar negeren. Dan kan Katherine van een zonnestraaltje veranderen in bliksem. Het is een pittige tante die zich niet snel laat manipuleren of bedreigen.

Katherine houd ervan om constant te praten, kattenkwaad uit te halen en mensen gelukkig maken om haar heen. Speelt soms voor cupido. Katherine heeft er soms behoefte aan om helemaal alleen te zijn, zelfs haar broer mag haar dan niet storen. Dan is Katherine met haar gedachten meestal in haar verleden, of is haar gedachten helemaal leeg. 3 keer in de maand heeft ze dat wel eens. Wat Katherine ook meestal doet is haar problemen voor zichzelf houden. Katherine houd er niet van andere op te zadelen met haar problemen. Dit vampiertje heeft haar nieuwsgierige trekjes maar als iemand daar geen behoefte aan heeft weet ze haar grenzen te stellen. Katherine bemoeit zich alleen met andere als ze erom vragen, als er echt iets aan de hand is met diegene of als het van die liefdesproblemen zijn.

Verleden: Katherine’s moeder kwam uit een arm gezin, haar naam was Annabel Star. Annabel kwam uit een groot gezin en haar ouders konden net de boel boven water houden. Annabel was de oudste van haar broeders en zusters waardoor zij als eerste moest gaan werken. Annabel moest vanaf haar 7de werken om haar ouders te kunnen steunen. Alles speelde af in 1770, wanneer alleen mannen mochten werken. Kinderen ongeacht meisjes of jongens waren altijd bruikbaar. Toen Annabel een jaar of 14 was ontmoette ze de liefde van haar leven. Zijn naam was Jacques De Ore, een machtige man die ieder jaar het platteland kwam controleren. Toen hij Annabel zag wou hij haar meteen al hebben. Hij kocht haar, vertrok met haar naar Frankrijk en gingen trouwen.

Annabel had nooit meer iets van haar broer of zussen vernomen. Maar het kon haar ook niet schelen. Annabel begon te genieten van al die luxes. Niet werken, diamanten, rijkdom en haar grote liefde was voor haar al genoeg. Annabel kreeg op haar 20ste haar eerste zoon genaamd Jeremy. Vervolgens kreeg ze op haar 23ste Katherine. Wat Annabel niet wist was door de geboorten van haar kinderen alles zou gaan veranderen. Jeremy was vanaf zijn geboorte al een kind die op zichzelf was. Katherine was het tegenovergestelde, een hele vrolijke baby. Jacques was vaak van huis voor zijn baan. Annabel vroeg zich af waarom haar man nooit ouder werd. Hij leek altijd zo jong uit te zien. Terwijl Annabel steeds ouder werd, bleef haar man een soort stilstaan. Ieder jaar wanneer ze zijn verjaardag deden vieren bleef zijn uiterlijk hetzelfde. Integendeel wanneer Annabel 35 was leek haar man jonger te worden.

Annabel werd achterdochtig, want dit kon gewoon niet. Annabel begon onderzoek te doen over de stamboom van haar man, zijn verleden, zijn ouders enzovoort. Tot haar schrok kwam Annabel erachter dat haar man helemaal niet Jacques De Ore heette. Zijn echte naam was Richard Salvatore. Annabel confronteerde haar man met de waarheid en kwam erachter dat hij vampier was. Haar hart was gebroken, de liefde die ze had gevoeld was weg. Ze vluchtte weg van Richard, want hij was een monster. Katherine was 18 en had alles meegekregen, behalve dat haar vader een vampier was. Haar werd verteld dat haar vader haar moeder had misbruikt. Dat hij haar altijd deed mishandelen en dat was de reden waarom ze waren gevlucht voor haar vader.

Er was een avond, anders dan alle avonden van tevoren waar het hele leven van Katherine op zijn kop zou staan. Haar vader, Richard had hun opgespoord. Zijn woede was nog groter dan een vulkaan uitbarsting. Hij stormde het huis binnen en doodde haar moeder. Katherine wist niet wat ze meemaakte. Haar vader, een vampier die haar moeder leegdronk. Toen hij klaar was met haar moeder greep hij Katherine, maar Jeremy kwam in de weg. Richard beet Jeremy in zijn nek, liet Jeremy Richards bloed drinken en veranderde haar broer ook in een vampier. Hij sloeg Jeremy bewusteloos zodat Richard zich kon focussen op zijn dochter. “Wat lijk je toch zoveel op je moeder” Haar vader verkrachtte Katherine meerdere keren of afschuwelijke manieren. Wanneer hij met haar klaar was veranderde hij zijn dochter ook in een vampier. Hij stond op het punt Katherine te doorboren met een staak totdat Jeremy ontwaakte en zijn vader voor was. Hij stak de stoelpoot door het hart van zijn vader. Het verlies van hun moeder was groot maar Katherine was niet meer hetzelfde door wat haar vader bij haar had gedaan.

Eeuwen gingen voorbij zonder dat Jeremy en Katherine deden verouderen. Katherine was voor een hele lange tijd getraumatiseerd. Jeremy zorgde ervoor dat Katherine deed eten, waste haar, verzorgde haar wonden en stond haar bij. Katherine was een totale zombie geworden voor meer dan 2 en een halve eeuw. Langzaam doordat haar broer haar had bijgestaan kon ze eindelijk weer zichzelf worden. Katherine begon de draad in haar leven weer op te pakken. Jeremy en Katherine ontmoetten meerdere Vampieren waar ze tijdelijk mee in een huis hadden gewoond. Zij waren niet de enige met een afschuwelijk verleden. Katherine vond het geweldig om samen met andere Vampieren te wonen. Haar broer Jeremy begon zijn emoties ook steeds meer bloot te stellen. Katherine heeft daar meerdere affaires gehad, trainingen en besloot toen samen met haar broer dat ze onder de mensen wilden gaan leven. Ze wilden zich niet afzonderen van de wereld maar een normaal leven gaan leidden. Toen zijn ze verhuisd naar Ultimate City en startte hun nieuwe leventje.
Hobby's: Schrijven
Houd van: Kleding – bloed – make-up – boeken – vriendschappen/affaires – volle maan – avonden – het strand – muziek – Jeremy
Houd niet van: Mensen die niet meer haar willen knuffelen – mensen die met haar zaken bemoeien – haar vader – gevechten - arrogantie
Lievelingshapje: Bloed
Zwakheden: Katherine heeft een weerzin tegen knoflook, alleen omdat haar reukzin zo sterk is. Ook is Katherine bang voor wijwater en kruizen terwijl Jeremy daar helemaal geen angst voor heeft. Katherine kan een huis enkel betreden als een van de bewoners hem daartoe uitnodigt. Eenmaal uitgenodigd kan hij een huis betreden wanneer zij dat wilt en houdt vrijwel niets haar nog tegen. Katherine kan niet tegen daglicht, teveel blootstelling aan daglicht kan fataal voor haar zijn. Om Katherine te doden zijn vaak drastische maatregelen nodig. De bekendste methode is een houten staak door haar hart slaan. Andere manieren zijn onthoofding, al dan niet nadat haar mond is volgestopt met knoflook, en het verbranden van Katherine of de resten van het lichaam.
Huisdieren: Marcello (Italiaans uitspreken)

Ras: Vampier
Familie: Jeremy Salvatore --> broer
Bloedtype: AB
Overig: Katherine heeft een ring die haar beschermt tegen het zonlicht. Katherine is vaker overdag actief dan in de nacht vanwege de ring. Heeft geen spiegelbeeld, kan niet worden gefotografeerd en niet gefilmd worden.


Naam: Jeremy Salvatore (spreek je uit in Engels)
Leeftijd: nog levend, nog dood (ondood dus onsterfelijk)
Geslacht: mannelijk
Geaardheid: geen voorkeur
Kracht: Jeremy beschikt over enkele bovennatuurlijke krachten zoals uitzonderlijke lichaamskracht (vooral als hij net gedronken heeft), enorm snelle reflexen (hij kan bijvoorbeeld onmenselijk snel een object ontwijken wanneer dit de bedoeling is of binnen enkele seconde aan de andere kant van de stad zijn), de mogelijkheid iemand te hypnotiseren of eventueel laten denken wat Jeremy wilt, gedaanteverandering (bij voorkeur in een vleermuis, maar ook bijvoorbeeld in een wolf of mist) en soms beheerst hij de kracht om het weer te manipuleren. Verder bezit Jeremy uitzonderlijke manipulatieve gaven en tevens grote schoonheid. Verder heeft hij de kracht om nachtdieren te commanderen. Deze krachten zijn er met de bedoeling om zijn prooi te verleiden en overmeesteren. Wat Jeremy extra is geschonken als vampier is de kracht van ijs. Hij kan alles om zich heen laten bevriezen, mensen van binnenuit bevriezen door hun vocht in hun lichamen te bevriezen en wat nog meer bij ijs hoort.
Uiterlijk: Jeremy heeft een bleke huid, zo bleek als sneeuw. Zijn haar is zo zwart als roet. Zijn ogen zijn zilverkleurig/groenkleurig. Tijdens het drinken van bloed worden zijn ogen rood. Zijn haar valt tot zijn schouders, heeft een pony naar rechts wat voor zijn andere oog valt. Zijn haar is stijl van zichzelf, heeft het altijd in een perfect, verzorgd model. Jeremy is heel gespierd, lang, heeft een eight pack en heeft altijd een blik in zijn ogen waar iedereen van gecharmeerd word. Hij heeft 3 piercings in zijn rechteroor, een tatoeage van de naam Katherine op zijn bovenarm en op zijn schouderblad een gigantische tribal.
Ander plaatje:

Lengte: 1.80 cm
Gewicht: 75 kg
Karakter:Jeremy is heel erg op zichzelf, commanderend en een echte charmeur. Hij houdt ervan om te flirten man/vrouw maakt hem niets uit. Niemand weet hoe Jeremy werkelijk is, alleen zijn zusje Katherine. Jeremy houdt namelijk van geweld, duisternis, is een manipulator en zit boordevol met leugens. Meestal probeert hij vreemdelingen af te schrikken omdat Jeremy er niet van houd als mensen zijn muur proberen te breken. Vreemdelingen waar hij meestal door is aangetrokken gebruikt hij voor seks of voor zijn dorst te lessen. Jeremy beschermt zijn dierbaren en zou er zelfs voor sterven. Jeremy is snel op zijn tenen getrapt, kan heel jaloers overkomen en houd ervan mensen te kwetsen. Hij heeft een hart van steen zeggen sommige. Toch wilt iedereen Jeremy leren kennen, terwijl hij zich zo gedraagt.

Jeremy is namelijk in werkelijkheid iemand die zich om alles zorgen maakt. Hij denkt altijd na over de gevolgen, over de toekomst en hoe hij het beter had kunnen aanpakken. Jeremy zit er ook mee hoe hij tegen mensen doet die in contact met hem willen komen. Hij wilt ze niet wegjagen maar dat doet hij gewoon automatisch. Mensen die het toch proberen krijgen meer van Jeremy te zien. Hij kan ondeugend zijn, zorgzaam, vriendelijk en houd wel van kattenkwaad uit halen net zoals zijn zusje. Meer van Jeremy is er niet omdat niet veel mensen door zijn muur breken of willen breken.
Verleden: Jeremy’s moeder kwam uit een arm gezin, haar naam was Annabel Star. Annabel kwam uit een groot gezin en haar ouders konden net de boel boven water houden. Annabel was de oudste van haar broeders en zusters waardoor zij als eerste moest gaan werken. Annabel moest vanaf haar 7de werken om haar ouders te kunnen steunen. Alles speelde af in 1770, wanneer alleen mannen mochten werken. Kinderen ongeacht meisjes of jongens waren altijd bruikbaar. Toen Annabel een jaar of 14 was ontmoette ze de liefde van haar leven. Zijn naam was Jacques De Ore, een machtige man die ieder jaar het platteland kwam controleren. Toen hij Annabel zag wou hij haar meteen al hebben. Hij kocht haar, vertrok met haar naar Frankrijk en gingen trouwen.

Annabel had nooit meer iets van haar broer of zussen vernomen. Maar het kon haar ook niet schelen. Annabel begon te genieten van al die luxes. Niet werken, diamanten, rijkdom en haar grote liefde was voor haar al genoeg. Annabel kreeg op haar 20ste haar eerste zoon genaamd Jeremy. Vervolgens kreeg ze op haar 23ste Katherine. Wat Annabel niet wist was door de geboorten van haar kinderen alles zou gaan veranderen. Jeremy was vanaf zijn geboorte al een kind die op zichzelf was. Hij keek altijd van de verte hoe zijn vaker vertrok van huis. Jeremy zag alles maar hij zweeg. Zijn vader was vaak van huis voor zijn baan. Annabel zijn moeder vroeg zich af waarom haar man nooit ouder werd. Hij leek altijd zo jong uit te zien. Terwijl Annabel steeds ouder werd, bleef haar man een soort stilstaan. Ieder jaar wanneer ze zijn verjaardag deden vieren bleef zijn uiterlijk hetzelfde. Integendeel wanneer Annabel 35 was leek haar man jonger te worden. Jeremy wist dat er meer aan de hand was toen hij 13 was. Zijn vader bleef altijd hetzelfde uitzien.

Annabel werd achterdochtig, want dit kon gewoon niet. Annabel begon onderzoek te doen over de stamboom van haar man, zijn verleden, zijn ouders enzovoort. Tot haar schrok kwam Annabel erachter dat haar man helemaal niet Jacques De Ore heette. Zijn echte naam was Richard Salvatore. Annabel confronteerde haar man met de waarheid en kwam erachter dat hij vampier was. Haar hart was gebroken, de liefde die ze had gevoeld was weg. Ze vluchtte weg van Richard, want hij was een monster. Jeremy had alles meegekregen en confronteerde zijn moeder. Hun vader had haar nooit wat aangedaan, alleen omdat hij een vampier was moest zijn moeder alles verwoesten? Jeremy nam het zijn moeder heel kwalijk voor wat ze had aangericht maar Katherine hield zielsveel van haar moeder dus hij zweeg. Hij keek van een afstand toe hoe zijn zusje zijn moeders leugen geloofde. Jeremy wist dat zijn vader hun zou komen halen, daarop was hij aan het wachten.

Toen Jeremy 21 jaar oud was, zat hij in de tuin. Jeremy hield van de nacht en het liefst sliep hij wanneer het overdag was. Jeremy had de hele dag al een raar voorgevoel, er zou iets verschrikkelijks gebeuren. Er werd heel hard op de deur gebonkt en zijn vader stampte de deur in. Hij begon te schreeuwen van woede. Jeremy rende de kamer in en zag zijn moeder worden leeggedronken door zijn vader. Zijn vader deed zijn moeder in stukken scheuren en ging op Katherine af. Na al die jaren had zijn vader hun gevonden en hij begon Jeremy’s gezin te verwoesten. Hij moest zijn zusje beschermen maar zijn vader gooide hem tegen de muur. Zijn vader beet in Jeremy’s nek en dwong hem zijn vaders bloed te drinken waardoor Jeremy veranderde. Zijn vader sloeg hem zo hard dat alles voor zijn ogen zwart werd. Toen Jeremy wakker werd hoorde hij zijn zusje schreeuwen. Hij zag dat haar kleren waren gescheurd en zag zijn vader met een spaak in zijn handen. Jeremy voelde zoveel woede wat hem kracht gaf. Hij greep de gebroken stoelpoot rende voor zijn vader en stak de gebroken stoelpoot recht door zijn vaders hart..

Zijn zusje Katherine was in een zombie veranderd, ook gebeten en nu waren hun beide Vampieren. Jeremy voelde zich zo schuldig voor de dood van zijn moeder en de status van zijn zusje. Het was allemaal zijn schuld, als hij nou sneller was geweest of sterker dan was dit niet gebeurd. Hij begroef zijn moeder en verhuisde met zijn zusje naar een andere stad. Hij verzorgde haar, voedde haar met bloed en zo ging het eeuwen door. Totdat hij een vampier ontmoette genaamd Jonas. Jeremy werd verliefd op hem en startte een relatie. Zijn zusje en Jeremy mochten in een prachtige villa intrekken vol met andere Vampieren. Dit zorgde ervoor dat zijn zusje helemaal de oude werd. Jeremy trainde hier, had een relatie met Jonas en voelde zich helemaal thuis. Zijn zusje Katherine vroeg na een halve eeuw of ze als stervelingen zouden gaan leven. Jeremy accepteerde het en verbrak zijn relatie met Jonas. Wat zijn zusje wou was veel belangrijker dan zijn eigen gevoelens. Hun verhuisde naar Ultimate City en startte hun leventje.
Hobby's:vechten, seks, en lezen
Houd van: Geweld – bloed – seks – boeken – volle maan – de nacht – het strand – eenzaamheid – Katherine
Houd niet van: Het daglicht – Zijn vader – Lelijke mensen – Verveling - Katten
Lievelingshapje: Bloed
Zwakheden: Jeremy heeft een weerzin tegen knoflook, alleen omdat zijn reukzin zo sterk is. Jeremy kan een huis enkel betreden als een van de bewoners hem daartoe uitnodigt. Eenmaal uitgenodigd kan hij een huis betreden wanneer hij dat wil en houdt vrijwel niets hem nog tegen. Jeremy slaapt overdag, omdat hij niet tegen daglicht kunnen. Blootstelling aan daglicht verzwakt hem en langdurige blootstelling is zelfs fataal. Om Jeremy te doden zijn vaak drastische maatregelen nodig. De bekendste methode is een houten staak door zijn hart slaan. Andere manieren zijn onthoofding, al dan niet nadat zijn mond is volgestopt met knoflook, en het verbranden van de vampier of de resten van het lichaam.
Huisdieren: Shadow

Ras: Vampier
Familie: Katherine Salvatore --> zusje
Bloedtype: O
Overig: Jeremy draagt een ring waardoor hij zichzelf kan blootstellen aan het licht. Jeremy slaapt wel vaker overdag dan dat hij overdag buiten is. Heeft geen spiegelbeeld, kan niet gefotografeerd worden of gefilmd.Laatst aangepast door Faceless op wo mei 02, 2012 5:02 am; in totaal 3 keer bewerkt

4 Re: Oriella's joins op za okt 30, 2010 9:11 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
Dream doe ik weg die ik door een ander pesoon ga vervangen

Volledige naam: Chalice Bliss
Leeftijd: onsterfelijk
Soort: Necromancer (Geest van de dood, de dood zelf)
Persoonlijkheid: Chalice is een persoon die niet veel praat maar meer observeerd. Chalice doet nooit iets uit zichzelf ook omdat ze zich meestal nergens voor interesseerd. Haar persoonlijkheid is heel gecompliceerd omdat niemand weet wat haar doelen zijn, motieven, gedachten en plannen. Ze is snel geamuseerd door andermans pijn, arrogantie maar zelf is zij ook arrogant. Ze vind zichzelf heel wat omdat ze ook heel wat is maar daar kom je nooit achter. Chalice is iemand die nooit iets over zichzelf zou vertellen omdat het andere ook niets aangaat. Chalice heeft veel geduld, is intelligent en houdt van haar vrijheid.

Niemand kan haar laten binden aan iets of iemand. Ze is net een slang die doet wat hij zelf wilt. Eigenwijs, af en toe egoistisch en kan gevaarlijk zijn. Toch heeft ze ook een kinderlijke kant die ze af en toe eens laat zien. Meestal is het om mensen te irriteren. Wil je meer over haar te weten komen dan moet je haar maar eens tegenkomen.
Geslacht:vrouw
Kracht: Chalice bezit duistere magie maar hierbij ook bloed magie. Dat houdt in dat ze bloed kan sturen(dan speelt ze met mensen als poppen want ze bestuurd ze), op andermans bloed voeden en Chalice kan ook zielen in zich opnemen. Voor iedere ziel wordt ze krachtiger. Chalice bezit ook magie over de doden. Ze kan zo de doden tot leven wekken, mensen opeens laten sterven en alles wat met vodoo te maken heeft. Chalice beschikt over zelf heling dus als ze een wondje krijgt heelt het onmiddelijk. Chalice is onsterfelijk en kan ook geen pijn voelen. Voor de rest heeft ze nog andere gaven wat ze niet zomaar blootstelt. Ook kan ze met allemaal soorten reptielen communiceren en geesten.
Geschiedenis:
Lost in Lies again
The passion remains
It glows trough the aeons
Only the end in misery and tears

Houd van: Met haar uiterlijk bezig zijn, mysterieuze voorwerpen maar ook wezens(mensen), bloed, andere irriteren, tekenen,lezen, reptielen tattoages en duisternis.
Houdt niet van: Stank, bepaalde dieren, lelijke mensen, engelen, schattige dingen etc.
Geaardheid: HeteroLaatst aangepast door Eowyn op di nov 09, 2010 5:18 am; in totaal 1 keer bewerkt

5 Re: Oriella's joins op vr okt 28, 2011 3:25 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless

Naam: Segolia, the white wolf
Leeftijd: 22 in wolfenjaren en mensenjaren
soort: Half wolf en half mens
Kracht: Alles wat met ijs, sneeuw, kou te maken heeft. Ook water kan ze laten bevriezen omdat ze de temperatuur kan beinvloeden. Als wolf is ze sneller en krachtiger qua aanvallen. Maar als mens heeft ze het sneeuw en ijs beter onder controle. Segolia kan zichzelf genezen maar ook andere. Alleen als iemand stervende is dan kan ze daar niets meer aandoen.
Verleden: Daar kom je achter als de tijd daar is.
True Indentity:Naam:Accalia Elfina
Naam diertje: Pearl
Leeftijd: In elfenjaren 119 maar ze ziet eruit als iemand van 19/20.
Kracht: Alles wat met de natuur te maken heeft. Bomen, bladeren, bloemen etc.
Verleden: Accalia komt van het elfenrijk, de bos elfen of ook wel woud elfen genoemd. Verdere informatie is niet bekend.

6 Re: Oriella's joins op vr nov 11, 2011 5:55 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless

Can you stand the heat?

Naam: Sephia Numbero
Soort: Fire Nimph
Leeftijd: Wanna guess? Go ahead
kracht: Everything that burns, my body is set on fire

7 Re: Oriella's joins op ma maa 05, 2012 9:44 pm

Oriella

avatar
Priceless
Priceless

Naam: Elf Of Wisdom (Legolas)
Leeftijd: Gestorven, eeuwen oud
Ras: Elf
Status: Gestorven
Geslacht: Mannelijk
Woonplaats: Paradise
Orde: Hij woont in Paradise maar zit in geen enkele orde.
Kracht: Zijn wijsheid. Door zijn intelligentie kan hij projecteren. Uit zijn eigen gedachten kan hij wezens of personen creeëren die hem doen beschermen of een opdracht voor hem uitvoeren.
Persoonlijkheid: Legolas is een wijze man die nooit zijn geduld verliest. Hij bezit geen angsten of enkele emotie in zich. Hij zorgt voor orde en kennis in Paradise. Iedereen kan bij hem terecht voor informatie, verhalen en kennis. Hij deelt het graag, een eerlijke, wijze elf.
Geaardheid: Hij houdt van vrouwen. (hij vindt hun lichaam interessant, hun houding en hun manier van doen) Hij is bezig zijn kennis uit te breiden over het brein van het vrouwelijk geslacht.
Uiterlijk: Hij heeft fel groene ogen die kunnen gloeien als hij zijn krachten gebruikt. Hij draagt sjieke, dure kleding wat anderen wezens nooit in hun leven kunnen veroorloven. Zijn lange goude haren (echte goudelokken) vallen tot de grond. Ook zijn er groene plukken door zijn haren te zien. Zijn expressie is meestal neutraal en vriendelijk. Hij staat open voor iedereen en heeft een uitstraling waardoor mensen/licht wezens hem als een idool zien.
Verleden: Vroeger was hij de prins van zijn elfen keizerdom. Velen elfen wilde hem dood hebben en vergitigde hem. Sindsdien leefde hij in Paradise. Daar heeft hij geschenk gekregen van kennis. Hij is de enige die de kennis niet zal misbruiken voor het kwade. Hij spreidt de kennis zodat de lichtwezens meer over de wereld leren, meer over hun wereld.

8 Re: Oriella's joins op wo maa 07, 2012 10:31 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless

Naam: Casanova Ruo
Leeftijd: 20 jaar
Geslacht: man
Geaardheid: Bisexsueel
Persoonlijkheid: Op het eerste gezicht lijkt deze man echt op een hartenbreker, een player. Zo is hij ook als hij interesse vindt in iemand. Uiterlijk vind Casanova ook iets belangrijks. Hij houdt van schattige uiterlijkheden. Toch vind hij stoerheid en mysterie ook iets interessants. Iets wat zijn interesse opwekt. Meer zullen wij niet vrijgeven over deze man.
Zwakheden: Is allergisch voor vis, prachtige dames, schattige dingen of uiterlijkheden.
Kracht: Kan emoties waarnemen en manipuleren.
Woonplaats: Outside Town in een klein dorpje.
Ras: Sterveling met krachten
Verleden: Doesn't concern you.
Heeft relatie met: Christian

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum