Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

NightFlava's Joins

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Re: NightFlava's Joins op ma sep 21, 2009 2:45 am

M0nstahr

avatar
Admin
Admin

Naam karakter: Tsukei Yareta
Leeftijd: Gecreeëerd door Red, hij lijkt zelf 18
Soort: Angel of Death
Karakter: Uitdagend, Loyaal, Soms Vriendelijk
Geslacht: Mannelijk
Kracht: Duister, Licht, Ziel-Opname

Verleden: Tsukei's verhaal begint bij een beetje Duister Kristal en een plukje witte Wolk zacht als satijn. Red heeft hem tot leven gewekt en letterlijk tot zijn Angel of Death benoemd. De gitzwarte vleugels welke zich soms achter Tsukei spreiden zijn de resultaten van het Zwarte Kristal, en het kleine beetje Goedheid komt uit de witte Wolk weg. Tsukei zijn leven heeft altijd al bestaan uit het verzamelen van zielen voor Red. Zielen welke Red weer kon absorberen of schenken aan één van zijn onderdanen.

Door de jaren heen is Tsukei in verschillende problemen gekomen. Zo had hij dingen uit gehaald met Flores, de voormalige Goddess of Darkness, en nu ook met Noah.. Een vrouw welke zielen wou hebben. Tsukei verdween voor een aantal jaren, en toen hij terug kwam was hij wel sterker en ook koppiger. Hij had besloten geen zielen meer te leveren en een streek achter te laten bij Noah. Achteraf had hij dat beter niet kunnen doen, want Noah zit hem nu achterna met vele volgelingen.

Tsukei is gebleven wie hij was en voert zijn taken opnieuw voor Red uit. Zijn krachten zijn sterker als voorheen en het aantal zielen blijt bij een regelmatige 20. Soms wat meer, soms wat minder. Tsukei in het duister tegen komen is geen goed plan, juist dan zal hij de ziel nemen. Of met wat geluk, juist niet.

Hobby's: Zijn werk, Met geesten 'spelen', Mensen uitdagen
Valt op: VrouwelijkLaatst aangepast door NightFlava op ma sep 21, 2009 3:42 am; in totaal 1 keer bewerkt (Reden van aanpassing : veranderen van plaatje)

http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com

2 Re: NightFlava's Joins op za aug 07, 2010 5:07 am

M0nstahr

avatar
Admin
Admin


Naam: Tsuki (Megurine Luka)
Leeftijd: 19 jaar
Soort: CodeBreaker/Mens
Karakter: Vriendelijk, behulpzaam, consequent en concreet
Geslacht: Vrouwelijk
Kracht: Ze kan geluidsgolven concentreren en afschieten

Verleden: Tsuki was vroeger een normaal mens, maar wanneer haar een baan werd aangeboden en ze naar haar werk ging, werd ze opgesloten in een kamer. Ze raakte bewusteloos van een gas en wanneer ze wakker werd voelde ze zich anders. In die tijd dat ze buiten bewustzijn was heeft een persoon, die ze nu haar meester noemt, haar ingespoten met iets wat leek op een serum.

Ze is nog steeds niet helemaal bijgekomen en ze weet bijna niets. Maar door iets wat met Jeremy en Katherine is gebeurd, is ze erachter gekomen dat ze geluidsgolven af kan schieten op ongelooflijke sterkte. Ze kunnen zelfs dodelijk zijn. Verder heeft ze een gouden karakter en is het een prima meid waar je veel aan kan hebben.
Hobby's: In de tuin werken, lezen in boeken van Shakespeare, leuke dingen met Katherine en Jeremy doen
Valt op: Mannelijk
Famillie Band: Ja, met Miku HatsuneLaatst aangepast door NightFlava op di maa 22, 2011 3:00 am; in totaal 4 keer bewerkt

http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum