Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

A little incident [OPEN]

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 A little incident [OPEN] op zo feb 16, 2014 7:00 am

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver


Ivey

Het was nog relatief druk in de kroeg. Achter de bar schonk Ivey allerlei verschillende drankjes voor klanten van allerlei pluimage.
"Een whiskey graag! Single malt!" zei een man in een lange, donkere jas. Hij grijnsde een slecht gebit bloot.
Ivey grinnikte en schonk hem een glas in.
"Wat zeggen we dan?" vroeg ze sarcastisch.
"Dank u wel, schone dame," zei de man met een vrolijke lach, terwijl het glaasje van Ivey aannam, die zich weer op een volgende klant richtte, een wat oudere vrouw met merkwaardige puntoren die om een groot glas tequila vroeg.
Avonden als deze waren goed voor de kroeg en een sociale meid als Ivey vond hier werk dat prima bij haar paste.
Echter, net nadat ze de groezelige man van eerder een tweede whiskey in had geschonken ging het mis. In een hoek van de kroeg ontstond ineens een flink tumult en het leek erop dat er een gevecht was losgebarsten. Ivey maakte kort oogcontact met de uitsmijter en samen kwamen ze direct in beweging.
De donkerharige vrouw wurmde zich ruw tussen de klanten door, tot ze bij de twee ruziemakers was, een stevige, jonge vrouwelijke dwerg en een knul die, gezien de twee horens die uit zijn voorhoofd staken, waarschijnlijk een of andere hybride was. De uitsmijter nam de dwerg in een houdgreep en Ivey draaide de jongen zijn armen op zijn rug.
"Laat me los, gore trut!" snauwde hij. Ivey grijnsde en zette wat extra druk op zijn armen. Hij slaakte een kreet van pijn. Sadistisch wilde Ivey zichzelf niet noemen, maar als je eerst de boel verstoorde en daarna ook nog eens een grote bek ging hebben was ze maar al te graag bereid je even op je nummer te zetten.
Samen met de uitsmijter gooide ze het tweetal naar buiten. Wat ze daar verder uitspookten was hun probleem, dacht Ivey, terwijl ze weer naar binnen liep, richting de bar.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum