Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Inge's characters

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Inge's characters op zo feb 16, 2014 6:18 am

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver
Sup yo.Basis
Naam: Ivey Michaels
Leeftijd: 23
Geslacht: Vrouwelijk

Afkomst:
Familie: Moeder Emily Crowe (onderwijzeres op een basisschool) en vader Brian Michaels (werkloos door een fysieke handicap, het resultaat van een ongeluk toen hij nog werkzaam was in de bouw)
Geboorteplaats: Ottawa, Canada
Soort: mens

Innerlijk:
Karakter:
- Nuchter
Ivey gelooft alleen in wat ze ziet en wat te verklaren is. Ze heeft weinig belang bij speculaties en gegis. Ook relativeert ze veel. Ze maakt zich niet zo heel snel druk, of er moet al echt iets aan de hand zijn. Hierdoor ziet ze andermans problemen niet altijd even zwaar in, vooral niet als ze het zelf als triviaal ervaart.
- Sociaal
Ivey is vlot, niet op haar mondje gevallen en kan goed tegen een grap. Zelf haalt ze ze ook graag uit, al gaat ze daar nog wel eens iets te ver in.
- Ongeduldig
Ivey heeft erg weinig geduld en is ook behoorlijk snel verveeld. Haar aandachtsboog is dan ook zeker geen lange - meer een aandachts-macaroni - en zodra een gespreksonderwerp haar boven de pet gaat (en ze is al niet zo'n raket-geleerde) verliest ze toch vrij makkelijk haar interesse in plaats van te proberen er meer over te weten te komen.
- Roekeloos
Het goede nieuws is dat ze lef heeft. Het slechte nieuws is dat ze als halsoverkop ergens in is gedoken voor je 'niet doen' hebt kunnen zeggen.
- Competitief
Ivey is meestal wel in voor een uitdaging, maar het is voor haar echt erop of eronder. Met een erg sterke voorkeur voor erop.
- Destructief
Vuur, vuurwerk.. Ze vind het prachtig. Hoe harder het knalt of hoe beter het fikt, hoe mooier.
Relaties: Buiten haar ouders en vrienden en enkele vriendjes momenteel geen die echt het specifiek noemen waard zijn.
Sterke lichamelijke punten: Groot uithoudingsvermogen en veel spierkracht.
Sterke geestelijke punten: Dapper en kan snel beslissingen nemen onder stress.
Zwakke lichamelijke punten: Ze is ondanks haar goede fysieke toestand soms nogal lomp.
Zwakke geestelijke punten: Ze haakt nogal makkelijk af als een gesprek haar niet boeit. Ook heeft Ivey een grotere mond dan goed voor haar is. Verder is ze niet de aller intelligentste en doet ze dingen meer op emotie dan op haar verstand.
Eigenaardigheden: Ivey heeft weinig toekomstvisie of drive iets met haar leven te doen, maar is echter wel zeer sportief en kan behoorlijk competitief zijn als de situatie daarnaar vraagt.

Uiterlijk:
Lengte: 1.78
Bouw van het lichaam: Gespierd en solide
Haar: Haar haar is middellang en lichtgolvend. Het is dik en van nature erg donker. Verder draagt ze het vrijwel altijd in een knot op twee dikke lokken na die aan weerszijden van haar gelaat hangen.
Ogen: Lichtgrijs
Opvallendheden: Ze draagt dagelijks een randje winged eyeliner. Verder heeft ze subtiele sproeten over haar hele gelaat.
Aan de linkerkant van haar gezicht heeft ze zowel een klein ringetje door haar wenkbrauw als een knopje in haar neusvleugel. Ook draagt ze dagelijks oorringen.

Kracht: //
Kracht: //
Extra kracht: //
Wapens: Zakmes
Extra: Ze rookt dus relatief licht, sport veel (met name basketball en kickboksen), heeft niets met lezen en is snel verveeld.
Verder kan Ivey autorijden, maar je bent je leven niet veilig als je haar het stuur toevertrouwt.Laatst aangepast door FuckYeahFrenchFries op vr maa 07, 2014 12:42 am; in totaal 3 keer bewerkt

2 Re: Inge's characters op zo feb 16, 2014 7:11 am

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver


Basis
Naam: Bryce Logan
Leeftijd: 23
Geslacht: Mannelijk

Afkomst:
Familie: Amanda Logan, moeder, en Vince Logan, vader
Geboorteplaats: Chicago, Illinois, USA
Soort: Vampier

Innerlijk:
Karakter: Het eerste beeld dat iemand van Bryce zal hebben is dat hij sociaal is, vrolijk maar grof bij vrienden en dat je hem niet kwaad wil hebben. Klopt allemaal wel. Maar het karakter van de vampier gaat uiteraard veel, veel dieper dan dat.
Allereerst hebben we zijn gedrag dat de oppervlakte haalt; hier zien we een jonge vent die niet vies is van drank, zo nu en dan experimenteerd met drugs, die nogal temperamentvol kan zijn, zij het echter niet echt agressief, niet veel respect heeft voor de wet of voor  zijn lichaam en die niet bepaald preuts is, die met plezier de bloemetjes buiten zet.

Dan is er nog het vampirisme. Hij weet ook wel dat als de mens er massaal van zou weten hij echt een paria van de samenleving zou worden en het zit hem dwars. Aan de ene kant zit hij niet met wat hij is, maar toch is er ergens iets aan het vampirisme dat hem kwaad maakt.
Verder houdt hij van kicks; dingen als sporten kunnen hem niet extreem genoeg zijn en hij draait zijn hand ook niet om voor iets dat gevaarlijk is; hij is dol op adrenaline.

Bryce kan door wat hij is behoorlijk goed tegen alcohol en ook andere verdovende middelen hebben minder impact op hem dan ze op mensen zouden hebben, waardoor hij het gebruik ervan ook niet als een issue ziet. Niet dat hij aan de harddrugs is; zo extreem is het niet, maar als iemand hem eens coke aan zou bieden.. ach, de kans is er dat hij zal denken; 'what-fucking-ever, let's do this'. Zijn mentaliteit is er niet een van voorzichtigheid. Het feit dat zijn levensspanne als vampier erg lang is zorgt er nog meer voor dat hij er maar mee doet wat hij wil.
Verder heeft hij geen respect voor zijn lijf, dus de drempel om gevaarlijke dingen te proberen is voor hem niet zo hoog. Eigenlijk heeft hij sowieso totaal geen respect voor zichzelf, ondanks zijn zelfvertrouwen.
Ook heeft hij nogal last van bindingsangst. Hij is dan ook meer te vinden bij het soort vrouwen dat ook niet zo strikt is met seks en relaties, puur omdat hij eigenlijk niet goed weet hoe hij goed genoeg zou moeten zijn voor een meisje dat het echt waard is. Ook is het benauwend, het idee alles met iemand te delen.

Verder kan hij gewelddadig zijn, maar daar is of een uitdaging voor nodig, of je moet het wel heel bont maken. Hij is er niet een die alles met zijn vuisten oplost, maar gevoelig voor competitie is hij wel, dus is hij niet kwaad, dan is het wel uitdaging die hem aan het vechten kan krijgen en hij is een typische straatvechter; kan een aardig robbertje vechten, maar tegen een getraind martial arts beoefenaar zal hij geen match zijn.

Tot slot heeft Bryce niet zoveel zelfreflectie. Doordat hij nog maar net een vampier is, en redelijk streetwise is opgegroeid, heeft hij een beetje het idee dat hij wel weet wat er in de wereld te koop is; immers, hij heeft ervaring met het leven als beide rassen en heeft het een en ander van de onderkant van de maatschappij gezien.
Dat er meer is dan dat, een economie, mensen die ervaring hebben met allerlei soorten normaal werk, de politiek, en dat die dingen minstends even belangrijk zijn als het gaat om wat er te koop is in de wereld, snapt Bryce niet. Of beter, het boeit hem niet en hij ziet de relevantie er gewoonweg niet van in.
Hij heeft een erg lakse houding richting dingen als 'ambitie' en 'cariere' en door wat hij is kan hij het maken om te doen en laten wat hij wil; hij hoeft in principe geen eten of drinken te kopen en is zeer goed bestand tegen kou, wat hem kostenposten scheelt en waardoor hij ook niet inziet waarom hij zich het vuur uit de sloffen zou lopen.

Hoewel hij zich graag stoer voor doet heeft hij zijn grenzen; zo doodt hij liever niet als hij moet voeden. Hij kan er niets aan doen; het levert schuldgevoel op, een van de emoties de hij toch liever vermijdt.
Relaties: Bryce heeft een redelijk slechte verstandhouding met zijn ouders, een aantal vrienden met wie hij vrij close is, maar op romantisch gebied blijft het bij hem bij one-night stands.
Er zijn wel twee gevallen geweest waarin de dames in kwestie meer voor Bryce waren dan gewoon 'just another fuck'.
Een van hen is een andere vapier, Nurea. Ze was nog niet eens zoveel anders dan hij, wellicht de reden dat ze zijn affectie voor haar ook niet serieus nam en hem in zijn gezicht uitlachte.
De tweede is Roya, met wie hij eerst zeer goed bevriend was. Nadat het te close werd tussen hen werd Bryce bang; hij wist niet wat hij ermee aan moest. Dus is hij diezelfde nacht nog vreemd gegaan. Tot op vandaag de dag heeft hij er spijt van, maar zijn leven echt beteren heeft hij dan weer niet gedaan, al was het maar omdat hij ook wel weet dat hij er beter aan doet gewoon uit haar leven te blijven.
Sterke lichamelijke punten: Bryce is vrij afgetraind en heeft dus vrij veel spierkracht.
Sterke geestelijke punten: Bryce maakt makkelijk contact met mensen en heeft genoeg charme om met kleine dingen weg te komen.
Zwakke lichamelijke punten: Die spieren zijn vooral ontwikkeld door krachttraining, waardoor hij gevaarlijker lijkt dan hij is. Bryce kan op zich een prima robbertje vechten, zoals hij dat in een bar zou doen als daar ruzie uitbreekt,  maar tegen iemand met training maakt hij echt geen schijn van kans.
Zwakke geestelijke punten: Praten over wat hem dwarszit vind Bryce moeilijk. Ook een stabiele relatie aan gaan lukt hem niet echt. Verder is hij een escapist en heeft hij zeer sterk de neiging zijn heil in sterke drank, sex en avontuur te zoeken, om maar te vergeten wat hem dwarszit.
Eigenaardigheden: Hoewel het al meerdere keren is gebeurd dat Bryce verraden of erg teleurgesteld is, is hij nog steeds erg goed van vertrouwen. Hij is erg zelfverzekerd, maar heeft tegelijkertijd absoluut geen zelfrespect.

Uiterlijk:
Lengte: 1.76
Bouw van het lichaam: Gespierd en met een gemiddeld lichaamsvet percentage. Bryce is geen knul waar ieder spiertje strak afsteekt tegen de huid.
Haar: Kort en donker.
Ogen: Lichtblauw
Opvallendheden: Bryce' lichaams is voor een groot deel bedekt met tattoo's.

Kracht: Hij is bovengemiddeld sterk en snel
Kracht: Ook zijn zintuigen zijn extra goed ontwikkeld.
Extra kracht: //
Wapens: //
Extra: Hobbies; Feesten, veel meer doet hij niet met zijn vrije tijd. Bryce heeft ook nooit met veel verschillende manieren van tijd verdrijven kennis gemaakt.
Verder rookt Bryce ook wel eens een peukje, al is dat meer incidenteel dan dat het echt een vast iets is in zijn leven.Laatst aangepast door FuckYeahFrenchFries op vr maa 07, 2014 12:46 am; in totaal 1 keer bewerkt

3 Re: Inge's characters op zo feb 16, 2014 9:17 am

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver


Basis
Naam: Roya Marigold
Leeftijd: 21
Geslacht: Vrouwelijk

Afkomst:
Familie: Roya's ouders zijn beiden muzikanten van beroep en ze spelen eigenlijk voornamelijk in het lokale cafe in de stad waar ze wonen. Het zijn beiden ruimdenkende mensen met een grote kennissenkring, bestaande uit de meest uiteenlopende figuren.
Geboorteplaats:
Soort: Mens

Innerlijk:
Karakter: Nuchter, vriendelijk en compassievol. Ze is vrij naïef in de zin dat ze eigenlijk te goed van vertrouwen is. Ze is beheerst en optimistisch, maar ook geneigd dingen voor zich te houden uit angst anderen tot last te zijn. Hoewel ze een redelijk onafhankelijke meid is, is ze niet zonder onzekerheden.
Ze is niet heel creatief. Hoewel ze wel uit een erg artistiek gezin komt is ze zelf toch wat minder van de kunst, al vindt ze het wel interessant.
Verder is ze een beetje gehard door de dingen die ze mee heeft gemaakt. Hoewel ze nog altijd te makkelijk het goede van mensen in ziet, is ze wel minder naïef dan ze was voor het incident waarbij ze gedwongen was een kogel af te vuren bijvoorbeeld en voor het misging tussen haar en Bryce.
Relaties: Hoewel ze op zichzelf woont heeft ze een goede verstandhouding met haar ouders. Ze heeft een relatief kleine vriendenkring en heeft een lange vriendschap gehad met Bryce, die is geeindigd in een zeer kortstondige relatie.
Sterke lichamelijke punten: Hoewel ze vrij slank is heeft ze een goede conditie.
Sterke geestelijke punten: Roya kan lang rustig blijven in lastige situaties en weloverwogen besluiten nemen.
Zwakke lichamelijke punten: Ze is niet echt een spierbundel en is dus ook zeker geen vechter.
Zwakke geestelijke punten: Ze is niet zo goed met mensen die niet van plan zijn vriendelijk te zijn. Als Roya eenmaal bang of overstuur is, is ze niet veel meer waard.
Eigenaardigheden: Roya is straight edge. Ze is vegetariër, drinkt niet, rookt niet en is tegen sex zonder liefde, wat het bijzonder maakt dat ze zo hecht bevriend is geweest met Bryce, aangezien hij op die punten ongeveer het tegenovergestelde van haar is.

Uiterlijk:
Lengte: 1.68
Bouw van het lichaam: slank, goede conditie, maar geen opvallende spieren.
Haar: halflang, honingblond
Ogen: Donkerblauw
Opvallendheden: Ze draagt meestal een kettinkje met een kristallen hangertje. Verder geen magische eigenschappen.

Kracht: //
Kracht: //
Extra kracht: //
Wapens: Ze kan met pistolen omgaan, maar bezit er geen.
Extra: Hobbies: Wandelen in de natuur, zwemmen, informatie zoeken over ongewone dingen, klimmen, tuinieren, bijzondere/antieke dingen verzamelen, fietsen, afspreken met vrienden en bezig zijn met haar eigen paard, Gael.
Talenten: Paardrijden, klimmen. Ver kan ze redelijk goed studeren, al steekt ze ook weer niet echt mijlenver boven het gemiddelde uit.Faceclaim: Aya Brea van Parasite Eve (concept art en cutscene screenshots)Laatst aangepast door FuckYeahFrenchFries op za feb 22, 2014 4:18 am; in totaal 1 keer bewerkt

4 Re: Inge's characters op ma feb 17, 2014 12:07 am

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver


Basis
Naam: Riot Masquerade
Leeftijd: 21
Geslacht: Mannelijk

Afkomst:
Familie: Zijn pleegouders zijn Iseco en Margaret, ongetrouwd. Iseco bezit een garage, al klust hij schaamteloos zwart bij, en Margaret werkt thuis, waar ze administratie regelt voor mensen.
Geboorteplaats:
Soort: Mens

Innerlijk:
Karakter: Rebels. Sterk geneigd zich af te zetten tegen dingen in plaats van ze onder ogen te zien. Gesloten. Agressief als iets in zijn ogen onrechtvaardig is. Kan zich verbaal heel moeilijk uiten; lage linguistische intelligentie. Geniet van fysieke inspanning (E.a; freerunning). Kort lontje.
Fel. Hij reageert eerder emotioneel dan rationeel. Wantrouwig. Kan het verleden moeilijk laten rusten. Hij is trouw en kan erg wraakzuchtig zijn. Weinig zelfbeheersing.
Hij is in zekere zin creatief. Hij kan inventief zijn, bijvoorbeeld, maar echt artistiek, nee. Hij zou zich dan ook niet snel uiten in tekenen, schilderen of beeldhouwen. Hij zou bij tekenen niet eens weten wat hij op papier moet zetten.
Riot is niet snel bang en zal zich ook niet op zijn kop laten zitten. Hij geeft niet snel toe dat hij ergens pijn heeft en loopt er als het kan ook gewoon mee door.
Riot kan zichzelf niet luchten of zien, en kan maar moeilijk snappen dat sommigen hem écht aardig vinden.
Goed behandeld is hij niet vaak. Iseco en Margaret zijn vaak zijn enige twee zekerheden geweest die écht niet weggingen. Dit heeft zijn moeite met vertrouwen zeer sterk in de hand gewerkt.
Dan is er die nacht op zijn zeventiende. Een oude bekende van hem heeft hem zozeer 'verminkt' die nacht dat hij eigenlijk al zijn vertrouwen in de mensen om hem heen is kwijtgeraakt, hoe vreemd dit ook klinkt. Zelfs Iseco had daarna lange tijd moeite met hem. Het is ook de reden dat aanraking gevoelig ligt bij hem.
Verder zijn er in zijn leven aardig wat mensen geweest die dachten 'hem wel in het gareel te krijgen' en met elke poging die gedaan werd is Riot rebelser en opstandiger geworden, waardoor hij vandaag de dag nog steeds maar weinig van authoriteit moet hebben.
Relaties:
Sterke lichamelijke punten: Goede vechter en groot uithoudingsvermogen. Ook heeft hij een erg goede balans.
Sterke geestelijke punten: Hij is dapper en loyaal
Zwakke lichamelijke punten: Aanraking ligt gevoelig door wat hij heeft meegemaakt en kan in sommige gevallen, zeker wanneer het huid-op-huid contact betreft op zijn borst of rug, voor een paniek-aanval zorgen, of in ieder geval een zeer nerveuze en gestresste reactie.
Zwakke geestelijke punten: Riot kan niet goed over zijn emoties praten. Dit komt deels omdat hij dat ook nooit veel heeft gedaan, maar ook deels omdat hij voor een jongen van zijn leeftijd een erg kleine vocabulaire heeft. Hij is behoorlijk under-educated en dat merkje.
Eigenaardigheden: Riot heeft vreselijk veel moeite met lezen en schrijven en schaamt zich ervoor. Hij houdt er niet van om om hulp te vragen, is heel moeilijk met vertrouwen (hierdoor is controle over zijn eigen emoties en zijn lichaam erg belangrijk voor hem) en daarom behoorlijk lastig in omgang. Ook heeft hij vrij weinig respect voor autoriteit.

Uiterlijk:
Lengte: 1.80
Bouw van het lichaam: Gespierd, maar aan de magere kant voor iemand van zijn bouw.
Haar: Lichtblond, vrij dik en slordig. Halflang.
Ogen: lichtblauw
Opvallendheden: Zijn borst en rug worden ontsierd door een groot aantal littekens. Hoewel ze zo oud zijn dat ze inmiddels grotendeels vlak zijn, zijn ze erg lelijk, door onkundige behandeling, vooral.

Kracht: //
Kracht: //
Extra kracht: //
Wapens: //
Extra: Riot heeft een tijdje gerookt, is inmiddels gestopt.
Verder houd hij van freerunning. Het is dan ook de bron van zijn spierkracht en balans. Het geeft hem een gevoel van vrijheid.
Lopen met zijn hondje, Gypsy, is ook iets wat hij fijn vind om te doen.Faceclaim: Concept art van Dante uit de nieuwste DMC, maar met het haar van de oude Dante.
Maker van de mash-upLaatst aangepast door FuckYeahFrenchFries op vr maa 07, 2014 12:49 am; in totaal 2 keer bewerkt

5 Re: Inge's characters op wo feb 19, 2014 12:05 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
Riot <36 Re: Inge's characters op wo feb 19, 2014 12:18 am

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver
xD
Ik kon mijn trainwreckje toch niet achterlaten XD

But have they been accepted though? xD (also ik heb niet stiekem al met de Ivester gepost, it's all an illusion o3o)

7 Re: Inge's characters op wo feb 19, 2014 12:22 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
Tuurlijk zijn ze goedgekeurd.
Dat heb jij niet meer nodig ^^

En ik wil met jouw Riot meeten <38 Re: Inge's characters op wo feb 19, 2014 12:27 am

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver
Yaaaaay

en

Yaaaaaay

Ik heb bergen inspi voor hem, so I'd love to ^_^ zal ik anders even een meet topic aanmaken? Anders spammen we dit zo dood xD

9 Re: Inge's characters op wo feb 19, 2014 12:28 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
Ja doe maar ^^10 Re: Inge's characters op vr maa 07, 2014 12:06 am

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver


KIJK HET IS NOG EEN AFBEELDING VAN IVEY

11 Re: Inge's characters op vr maa 07, 2014 1:08 am

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver
Basis
Naam: Maggie Rose
Leeftijd: 18
Geslacht: Vrouwelijk

Afkomst:
Familie: aggie werd geboren in een degelijke, nette middenstandswijk in Londen.De hele wijk behoorde eigenlijk toe aan een kleine, christelijke gemeenschap, een uitzondering daargelaten, en in de lokale kerk kwamen eigenlijk ook heel weinig mensen uit andere buurten.
Maggie groeide in principe als elk ander Engels meisje op. Ze was een wat stil kind, maar ze had haar vriendinnen en weinig om zich druk over te maken.
Dat er af en toe onverklaarbare dingen gebeurden, lag niet zo lekker bij haar ouders - haar vader was immers dominee en zijn vrouw was al niet minder gelovig - maar als hun dochter aangaf zelf ook niet te snappen wat er nou precies was gebeurd geloofden ze haar. Want het was waar, Maggie zelf stond ook voor een raadsel. Dat er iets anders aan haar was begreep ze uiteindelijk wel, maar wat?
Rond haar tiende viel ze hierdoor eigenlijk al bijzonder vroeg van het geloof. Immers, wat haar steeds gebeurde kon ze eigenlijk niet veel anders verklaren dan magie, en de manier waarop dat gezien werd in de bijbel kreeg haar aan het twijfelen aan of ze wel een deel wilde uitmaken van deze religie. Het uiteindelijke antwoord? Nee.
Ze hield dat stil, want er was al spanning in de familie door de dingen die wel eens gebeurden, en ze wilde het niet erger maken dan het al was. Want ondanks dit alles, waren ze wel een gelukkig gezin. Haar ouders hielden wel degelijk zielsveel van hun dochter en zij was dol op hen.
Echter, Maggie werd ouder en magie kreeg een steeds vastere en gestroomlijndere plaats in haar leven en op een gegeven moment was het niet meer te verbergen dat ze toch echt een bepaalde kracht bezat die zwaar conflicteerde met het geloof.
En dus ging ze jong, op haar achttiende al, uiteindelijk het huis uit.
De band met haar ouders is desondanks niet slecht. Er is wel veel spanning, maar ze willen toch gewoon het beste voor haar en haar - hoezeer ze het ook afkeuren - haar eigen weg laten gaan.
Geboorteplaats: Bristol, Engeland
Soort: Mens (Heks)

Innerlijk:
Karakter: Rustig:
Je zal Maggie niet snel boven anderen uit horen schreeuwen of voor onrust zien zorgen; ze is beheerst en houdt zelf ook niet zo van onrust. Dit betekent ook dat Maggie niet snel los zal gaan, mocht iemand haar merkwaardig genoeg op een feestje hebben gekregen.
Zachtaardig:
Maggie reageert woede niet snel af en is redelijk tolerant. Ze is redelijk vergevingsgezind en blijft ook niet lang boos.
Sociaal:
Wanneer Maggie mensen beter leert kennen, komt ze een stuk meer los en valt het stugge weg. Bij vrienden is ze gezellig, vriendelijk en over het algemeen goedgehumeurd, al zal ze nog steeds niet snel proberen de boventoon in het gesprek te voeren of een scherpe discussie aan te gaan.
Dapper:
Ondanks haar haast teruggetrokken natuur is Maggie niet laf. Haar lef komt vooral naar voren als de situatie erom vraagt en is sterker aanwezig als iets gevaarlijk is dan wanneer het het sociale vlak betreft. Wanneer ze dapper moet zijn zal ze zonder meer bang zijn, want ze is zeker niet zonder angst, maar als het moet zal ze wel haar best doen zich daar overheen te zetten, ook al is dit niet altijd te doen voor het snel geïntimideerde meisje.
Gedisciplineerd:
Maggie is iemand van op tijd zijn, dingen op tijd af (proberen te) hebben, op tijd opstaan en zichzelf aan die regelmaat houden. Ze kan niet zo goed tegen lamlendig zijn en geeft zichzelf graag gewoon wat te doen om dat te vermijden.
---
Niet erg assertief:
Dit is meer de keerzijde van haar zachtaardigheid; Maggie is geen complete deurmat, maar ze is ook niet zo handig in het opkomen voor zichzelf en iemand echt gewoon zeggen dat deze op moet bokken.
Ook houdt dit in dat ze zichzelf nog wel eens een schop onder haar kont moet geven om haar hand op te steken in de les.
Aanvankelijk stug:
Maggie's grootste drempel in sociaal contact blijft toch wel die eerste kennismaking en ze heeft nog wel eens de neiging om zich eerst iets stug op te stellen, al is dit doorgaans van korte duur.
Niet erg gevat:
Hoewel ze kan lachen om een goede grap, is Maggie geen meisje dat zelf zo even een oneliner uit haar mouw schudt; dingen als sarcasme en sassy comebacks zijn niet zo aan haar besteed, wat een conversatie met haar wel eens wat serieus kan maken.
Ze probeert het wel, maar het komt er vaak toch een tikkeltje onhandig uit.
Veroordelend:
Goed, ze zal je niet compleet afschrijven, maar Maggie kan zichzelf vaak niet tegenhouden een snel oordeel te vellen over iemand, om een beetje te weten waar ze aan toe is, of dat in ieder geval te proberen.
Zoekt bevestiging:
Ze is niet erg onafhankelijk. Vooral door de afkeurende kijk op magie van haar ouders heeft ze het gevoel zich wat te moeten bewijzen en hoopt ze stiekem vaak dat iemand opmerkt wat ze doet en er positief over is.
Relaties: Het ligt wat moeilijk tussen haar en haar ouders, waardoor Maggie al jong op kamers is gegaan. Verder heeft ze een aantal redelijk goede vrienden.
Sterke lichamelijke punten: Hoewel ze vrij slank is heeft ze een goede conditie.
Sterke geestelijke punten: Roya kan lang rustig blijven in lastige situaties en weloverwogen besluiten nemen.
Zwakke lichamelijke punten: Ze is niet echt een spierbundel en is dus ook zeker geen vechter.
Zwakke geestelijke punten: Ze is niet zo goed met mensen die niet van plan zijn vriendelijk te zijn. Als Roya eenmaal bang of overstuur is, is ze niet veel meer waard.
Eigenaardigheden: Maggie's grootste angst is niet geaccepteerd worden.

Uiterlijk:
Lengte: 1.61
Bouw van het lichaam: Slank, op het magere af. Maggie heeft bepaald geen vrouwelijke rondingen.
Haar: vrij kort; tot iets onder haar oren. Peenrood.
Ogen: Mosgroen
Opvallendheden: Ze draagt vaak een beetje jongensachtige kleding om haar figuur wat te verhullen en wordt zelden zonder haar grijze beanie gespot.

Kracht: Aan de hand van haar spreukenboeken vol gecompliceerde spreuken kan ze inmiddels een aardig beetje toveren, al is ze nog echt een enorme beginner, ook al studeerd ze er hard voor. Ze heeft aanleg, maar het soort magie waar ze het maar mee heeft te doen is erg moeilijk, waardoor het niet echt snel vordert. Ook komt het allemaal enorm precies en is het zonder boeken dus niet te doen, of je moet al een perfect geheugen hebben.
Kracht: //
Extra kracht: //
Wapens: Aahaha. Maggie. Wapens. Ze kan amper aanvallende magie.
Extra: Hobbies: Leren over magie en ermee experimenteren. Ook kan Maggie een goed boek en een zomerse wandeling wel waarderen. Verder houdt ze ervan om met een vriend of vriendin zo nu en dan eens iets te doen als cupcakes maken, een filmavondje of iets anders gezelligs.
Talenten: Magie, vooral. Ook kan Maggie best goed blokfluit spelen. Het is iets..?

12 Re: Inge's characters op za maa 08, 2014 4:07 am

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver


Basis
Naam: Sociel Hawker
Leeftijd: 22
Geslacht: Mannelijk

Afkomst:
Familie: Sociel is de zoon van een alleenstaande wapensmid. Hij werkt deels in de smederij, gaat deels zijn eigen gang omdat hij eigenlijk de ambitie heeft om kunstenaar te worden.
Geboorteplaats: //
Soort: Mens (mutant)

Innerlijk:
Karakter: Sociel is goedgehumeurd, gemoedelijk en gevat. Hij is een slimme, sociale knul. Hij vindt het heerlijk om dingen te maken, te creëren, of dat nou in zijn vaders smederij is (Sociel beperkt zich niet tot het maken van wapens) of erbuiten, in zijn eigen piekleine ateliertje, Sociel uit zich bijzonder graag.
Hoewel hij soms tijden bezig kan zijn in dat atelier is hij zeker geen loner. Sociel houdt ervan om samen te zijn met anderen, maakt graag en makkelijk vrienden en geniet van zijn jeugd.
Hij is een tikkeltje onverantwoordelijk en heeft niet superveel toekomstvisie. Ja, hij wil zowel met kunst bezig als met zijn kracht om mensen te helpen, maar zo globaal is het ook echt; "iets doen met". Hij is een tikje laks en laat het allemaal maar komen.
Verder is hij vrij sportief, in de zin van cardio. Voor zijn kracht heeft hij conditie nodig, en daar richt hij zich op. Dit is ook de achterliggende gedachte geweest toen Sociel naast de dingen die hij deed ook nog begonnen is met fluitspelen (al bakt hij daar nog niet zo heel veel van, hij doet in ieder geval zijn best), allemaal om zich uit en het vergroten van zijn longinhoud en conditie te combineren en verder te brengen.
Het is niet zo moeilijk om Sociel ergens enthousiast voor te krijgen, maar hij is niet achterlijk. Hij zou niet snel iets levensgevaarlijks of super-roekeloos' doen of hij moet er al een hele goede reden voor hebben.
Verder is hij best assertief. Hij wordt niet zo snel boos, maar komt zeker wel voor zichzelf op en is ook niet bang op mensen af te stappen, al is het maar voor een spontaan praatje of het mee uitvragen van dat ene leuke meisje, al is hij niet iemand die met de een na de ander uitgaat.
Relaties: Hij en zijn vader hebben een redelijk goede verstandhouding. De man snap dat kunstzinnige gedoe niet echt, maar zolang Sociel ook in de smederij werkt en hem helpt zeurt hij er verder niet over.
Sterke lichamelijke punten: Goede conditie. Sociel heeft een vrij groot uithoudingsvermogen en een grote longinhoud.
Sterke geestelijke punten: Hij is een optimist en probeert niet bij de pakken neer te zitten.
Zwakke lichamelijke punten: Hij is absoluut geen vechter. Zijn spieren zijn voor dingen als hardlopen en het werk in de smederij. De wapens die hij maakt oefent hij niet eens mee, eigenlijk.
Zwakke geestelijke punten: Sociel is enorm goed van vertrouwen, vertrouwen dat eigenlijk ook nooit echt beschaamd is. Je zou hem keihard kunnen naaien en hij zou het pas door hebben als het te laat is. Ook kan hij nogal druk zijn.
Eigenaardigheden: Sociel kijkt naar alles met de blik van een kunstenaar; wat kan hij ermee, hoe zou hij het vast kunnen leggen, op die manier.
Daarnaast is hij erg begaan met hoe anderen zich voelen en haat hij het als zijn kracht iemand niet kan helpen, aangezien deze alleen geschikt is voor fysiek ongemak; mentale problemen kan hij niet zo 1 2 3 fixen (en zo'n geweldige therapeut is hij ook niet).

Uiterlijk:
Lengte: 1.82
Bouw van het lichaam: Een tikkie pezig. Zijn armen en borst zijn wel redelijk gespierd, door het werk in de smederij, maar verder heeft hij vooral de lange spieren die je ontwikkeld door bijvoorbeeld veel hardlopen. Daarnaast is hij aan de magere kant; hij komt namelijk niet snel aan en ze eten zelden overmatig vet of ongezond thuis.
Haar: Zijn haar is aan een kant weggeschoren en het is van nature rood, al verft hij het een fellere en donkerdere kleur.
Ogen: Donkergroen
Opvallendheden: Zijn haar is wat zijn uiterlijk betreft hetgeen dat het meest opvalt. Ook zie je hem vaker met een lach dan zonder.

Kracht: Hij is een healer. Het healen vergt zijn eigen energie, vandaar de conditietraining, en hij kan de kracht alleen aanwakkeren als hij zijn kristal om zijn hals draagt. Zonder lukt het hem niet, dus hij is enorm afhankelijk van het dingetje, dat ook aardig wat waard is. Hij is er dus behoorlijk voorzichtig mee en beschermend over.
Kracht: //
Extra kracht: //
Wapens: //
Extra: Sociel houdt van hardlopen, dingen creëren en ontwerpen en het fluitspelen begint hij ook steeds leuker te vinden. Zijn werk neigt het meeste naar autonome beeldende kunst en hij is meer in de weer met dingen als hout, aparte materialen en metaal dan met doek en verf, dat is weer niet echt zijn ding.

13 Re: Inge's characters op zo maa 09, 2014 8:44 am

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver

Basis
Naam: Iradel
Leeftijd: 23
Geslacht: Vrouwelijk

Afkomst:
Familie: Haar ouders, beiden Bosmer, kwamen beiden uit het leger, waardoor Iradel min of meer is opgegroeid tussen soldaten, mannen vooral, en behoorlijk haar mannetje heeft moeten staan om gerespecteerd te worden.
Geboorteplaats: Balmora
Soort: Bosmer (wood elf)

Innerlijk:
Karakter: Iradel is een dapper meisje, maar ze is ook naief. Ze weet eigenlijk amper wat er echt in de wereld te koop is en overschat zichzelf daardoor een beetje. Ze wil graag het juiste doen, maar in de praktijk is ze niet altijd zo'n heilige, waar bijkomt dat ze nog best zwart-witte beelden van goed en kwaad heeft.
Ze heeft veel doorzettingsvermogen en heeft veel drang zich te bewijzen. Stiekem lijkt het haar geweldig als iedereen weet wie ze is, mede omdat ze eigenlijk ook niet goed weet hoe het is om echt beroemd te zijn.
Haar vrouwelijkheid onderdrukt ze nogal. Haar is geleerd dat als je een vechter bent alles praktisch moet zijn, dus sinds ze in bij de wacht zit, houdt ze haar haar kort, draagt ze mannen armor en weigert ze onder te doen voor haar mannelijke collega's. Eigenlijk durft ze niet eens echt haar vrouwelijke kant meer te laten zien. Het voelt als zwakte. En dat terwijl het nog best steekt dat ze soms vluchtig voor een jongen wordt aangezien - zij het een nogal vrouwelijke jongen - of dat mensen er automatisch vanuit gaan dat ze door haar korte haar wel lesbisch MOET zijn omdat in hun ogen geen enkele zichzelf respecterende heteroseksuele vrouw er zo bij zou lopen.
Iradel heeft voor haar gevoel dus een hoop te bewijzen en er zijn ook nogal wat verwachtingen. Haar ouders willen het liefst dat ze uiteindelijk officier wordt, terwijl Iradel zelf stiekem al steeds langer gewoon de wereld wil verkennen, al wil ze tegelijkertijd haar ouders niet teleurstellen. Sommigen van haar collega's zien haar juist liever gewoon een brave huisvrouw worden.
Iradel heeft een beetje een kort lontje en is snel verveeld.
Relaties: Haar ouders heeft ze geen buitengewoon warme relatie mee; de verwachtingen drukken nogal zwaar op de jonge krijgster.
Sterke lichamelijke punten: Lenig, relatief snel (voor iemand met een zwaar armor en een tweehandig zwaard zeg maar). Daarnaast ziet, hoort en ruikt ze erg goed.
Sterke geestelijke punten: Haar lef.
Zwakke lichamelijke punten: Haar tengere elfenpostuur maakt haar minder weerbaar wanneer ze geraakt wordt en ze kan buitengewoon slecht tegen kou.
Zwakke geestelijke punten: Ze laat zich snel meeslepen door haar emoties
Eigenaardigheden: Voor een elf kan Iradel extreem weinig met magie. Verder dan een schram wegtoveren of een corrigerend vonkje uitdelen komt ze niet.

Uiterlijk:
Lengte: 1.50. Net.
Bouw van het lichaam: Voor een elf van haar soort is ze erg gespierd, maar ze is nog steeds vrij tenger qua frame.
Haar: Kastanjebruin. De lengte varieert van bijna kaal tot piekerig gemillimeterd.
Ogen: goudbruin
Opvallendheden: Ze is er klein, zelfs voor een Bosmer. Verder heeft ze qua haar en kleding niet het meest vrouwelijke voorkomen.

Kracht: Ze kan kleine beetjes energie afschieten en een piepklein beetje genezen, maar veel stelt het niet voor.
Kracht: //
Extra kracht: //
Wapens: Een tweehandig zwaard.
Extra: Iradel houdt van verkennen, ontdekken en het lijkt haar geweldig ergens als allereerste te komen.

14 Re: Inge's characters op wo maa 12, 2014 11:52 pm

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver

Basis
Naam: Alona Garcia
Leeftijd: 22
Geslacht: Vrouwelijk

Afkomst:
Familie: Alona's moeder was een prostituee en haar vader een engel, niet al te hoog in rang. Alona weet alleen de situatie van haar moeder en dat haar vader iets bijzonders moet zijn geweest door wat ze zelf kan. Haar moeder leeft niet meer, haar vader wel, maar als hij al werk op aarde doet is het ver weg zodat hij geen contact met haar kan zoeken. Alona is van deze twee dingen niet op de hoogte.
Geboorteplaats: //
Soort: half-engel

Innerlijk:
Karakter: Trots, eigenwijs, rebels en heeft geen enkele zelfreflectie. Alona heeft iets te compenseren en probeert dit doormiddel van het verkrijgen van macht en aandacht, zelfs als dat laatste negatief is. Ze neemt geen kritiek aan en houdt zichzelf voor dat ze beter is dan anderen. Ze is ijdel en verzorgt zichzelf goed. Ze is slimmer dan ze zelf denkt, maar doet niets met dat intellect.
Diep van binnen weet ze niet goed wie ze is, maar dat heeft ze inmiddels zover weggedrukt dat ze het zelf amper nog merkt. Ze is zeer zelfverzekerd over haar uiterlijk, trekt zich niets aan van kritiek (al zou ze het waarschijnlijk wel persoonlijk opvatten als ze het aannam, wat wel weer op onzekerheid duidt, maar dat is meer die onzekerheid die ze dus fanatiek ontkent door zichzelf doelbewust oppervlakkig te houden) en wéét dat ze een mooi lijf heeft en goed is in wat ze doet.
Alona's grootste angst is zichzelf. Als er iets is wat Alona angstvallig vermijd is het wel een spiegel voorgehouden krijgen en zichzelf tegen te komen.
Ze is snel jaloers op mensen die beter presteren dan zij. Ook als er iemand in de spotlight staat die niet Alona is. Het maakt niet uit waar, ze zal altijd dat knagende gevoel hebben van 'ík hoor daar te staan'. Verder houdt ze ook niet van meiden die er beter uitzien dan zij.
Waar ze echt gelukkig van zou kunnen worden zou een hechte band met iemand zijn, maar dat realiseert ze zich niet. Haar surrogaat geluk bestaat uit aandacht. Applaus, mannen die haar maar wat graag zouden willen, zij die het voor het kiezen heeft.. Dat gevoel van macht is waarmee ze de leegte in zich probeert te vullen.
Relaties: Met haar ouders heeft ze nooit contact gehad en die zoekt ze ook niet. In het weeshuis en de pleeggezinnen waar ze heeft gezeten heeft ze weinig stabiele, langdurige vriendschappen opgedaan, door haar moeilijke karakter.
Sterke lichamelijke punten: Ze is lenig en flexibel. Ook heeft ze een groot uithoudingsvermogen
Sterke geestelijke punten: Alona is een overlever. Ook al lijkt ze dat misschien niet
Zwakke lichamelijke punten: Haar lichaam is haar werk, doordat ze een danseres is. Als ze iets oploopt is ze werkloos.
Zwakke geestelijke punten: Haar gebrek aan zelfreflectie en het feit dat ze niet in staat is zichzelf onder ogen te komen.
Eigenaardigheden: Alona is al erg jong ontspoord.

Uiterlijk:
Lengte: 1.75
Bouw van het lichaam: C-cup, slank lichaam, licht aftekenende spieren.
Haar: Lang en gebleekt blond
Ogen: Donkerbruin
Opvallendheden: Haar sproeten, wellicht. Verder loopt ze er eigenlijk altijd goed verzorgd bij.

Kracht: Ten eerste heeft ze vleugels. Hiermee kan ze een beetje vliegen, maar veel stelt dat niet voor. Dit komt omdat ze veel kleiner zijn dan bij een volbloed engel, waardoor ze haar menselijke gewicht niet zo lang kunnen dragen.
Kracht: Ook is haar conditie en gezondheid enorm geboost door haar gemixte achtergrond. Griepjes en dergelijken lijken op magische wijze aan haar voorbij te gaan en ze houd het dansen zeer lang en makkelijk vol.
Extra kracht: Dit is niet zozeer een kracht als meer een nadeel, maar hoe meer Alona in zonder leeft, hoe meer haar krachten weggaan. Haar vleugels kon ze vroeger veel langer mee vliegen en dat had niet alleen te maken met het feit dat ze toen een stuk kleiner was. Ook was haar andere kracht toen waanzinnig veel sterker. Maar ze is een pad van zonde ingeslagen en dat wordt haar niet in dank afgenomen, ook al wordt er weinig moeite gedaan haar bij te sturen.
Wapens: Alona is in het bezit van een klein handpistooltje, gewoon, voor het geval dat. Toegegeven, dat wapen is wellicht niet helemaal veilig in haar temperamentvolle handen.
Extra: Alona werkt als danseres in een nachtclub. Ze woont anti-kraak.
Haar talenten zijn het dansen, waar ze zeer goed in is, leidinggeven, en het bedenken van nieuwe choreografieën. Ze is namelijk creatief en inventief.

15 Re: Inge's characters op za maa 15, 2014 11:54 pm

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver
Basis
Naam: Leona Tiragrius
Leeftijd: 24
Geslacht: Vrouwelijk

Afkomst:
Familie:
Vader: Caminus Tiragrius (Overleden - vermoord)
Moeder: Resa Tiragrius-Scinia - 58
Broertje: Martinus Tiragrius - 19
Zus: Pernille Tiragrius - 31

Van vaders kant:
Oom: Turanus Tiragrius - 64
Tante: Silvia Tiragrius-Prentus - 60
Neef: Claudius Tiragrius - 25

Van moeders kant:
Tante: Luciana Scinia - 49
Nicht: Vinicia Scinia (buitenechtelijk) - 19
Neef: Aldus Scinia (buitenechtelijk) - 21

Geboorteplaats: Anvil
Geschiedenis:
Van haar eerste tot haar zeventiende levensjaars maakte Leona niet veel bijzonders mee. Al vrij jong begon haar moeder, een elegante, gereserveerde, adellijke vrouw, haar de beginselen van de magie te leren die in hun familie vloeide.
Echter, in haar zeventiende levensjaar kwam ze achter haar vaders grote geheim. In Morrowind, ver weg, bleek haar vader zich van slaven te bedienen op de plantage waarvan hij de eigenaar was. Dit zorgde voor de nodige spanning binnen de familie, aangezien moeder Resa er ook van op de hoogte bleek.
Er brak een twee jaar durende periode aan waarin Leona amper nog met haar vader sprak. Echter, toen het langzaamaan beter leek te gaan wachtte de rijke Tiragrius familie een volgende klap.
Iemand had de Dark Brotherhood een contract gegeven. Op Caminus Tiragrius. Leon was net terug gekomen van een korte trip naar Leyawiin toen het gebeurd was, en ze was net te laat geweest om de dader te zien vertrekken. Maar het bloedbad was nog vers en zou voor altijd in het geheugen van de jonge vrouw gegrift staan.
Haar moeder, haar broertje en haar zus vertrokken naar haar tante van haar moeders kant, Luciana Scinia, maar Leona ging niet mee. Ze trok weg, te paard, om hier in Ultimate City uit te komen.
Soort: Mens

Innerlijk:
Karakter: Vroegwijs, zachtaardig, wantrouwend en onafhankelijk. Leona is in een nacht volwassen geworden door wat haar familie is overkomen. Het heeft haar met haar neus op de feiten gedrukt, laten inzien hoe hard de wereld kan zijn als je een prijs op je hoofd hebt.
Het 'verraad' van haar ouder door haar niets te hebben verteld over de slavenarbeid heeft haar vertrouwen in mensen nogal geschaad en hoewel ze zich zeker niet openlijk hostile gedraagt tegen iedereen die haar maar aankijkt is ze voorzichtig. Ze is niet graag afhankelijk van anderen en vraagt ook liever alleen hulp voor oppervlakkige dingen, zodat ze niet echt bij mensen in het krijt komt te staan.
Toch is het geen keiharde vrouw. Ze is meelevend en zacht in haar bewoordingen. Ze mag zich dan verraden voelen door haar moeder, diens opvoeding heeft ze wel te harte genomen. Ze gedraagt zich zoveel mogelijk als een dame, zoals geleerd, en doet haar best kennis en magie zoveel mogelijk te verspreiden.
Ook al heeft ze niet met al haar familieleden evenveel contact, toch is een van haar grootste angsten het kwijtraken van meer van hen. Ook moet ze niets van criminele activiteiten hebben omdat ze die onbewust associeert met het soort consequenties die haar vader heeft ervaren.
Relaties: Met haar moeder heeft Leona niet zo heel veel contact meer, en met haar tante en neef en nicht van haar moeders kant ook niet. Ze is wel wat naar haar familie van haar vaders kant toegetrokken en met haar broertje en haar zus heeft ze ook nog regelmatig contact.
Sterke lichamelijke punten: Leona is vrij lenig.
Sterke geestelijke punten: Onafhankelijk; ze kan voor zichzelf zorgen en staat met beide benen op de grond.
Zwakke lichamelijke punten: Ze heeft geen goede conditie en weinig spierkracht.
Zwakke geestelijke punten: Haar wantrouwen is lang niet altijd terecht en ze kan het verleden maar heel moeilijk laten gaan.
Eigenaardigheden: Leona stottert een beetje

Uiterlijk:
Lengte: 1.70
Bouw van het lichaam: Een tikje mollig
Haar: Rossig blond
Ogen: Lichtgroen
Opvallendheden: ze heeft een paar littekens in haar gezicht welke ze heeft opgelopen toen ze met haar broertje en haar zus in het bos speelde.

Kracht: Aarde-magie
Kracht: //
Extra kracht: //
Wapens: Een kleine dolk die van haar vader is geweest
Extra: Ze heeft een paard, AtronachLaatst aangepast door FuckYeahFrenchFries op zo maa 16, 2014 8:04 am; in totaal 6 keer bewerkt

16 Re: Inge's characters op zo maa 16, 2014 2:28 am

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver
CHARACTER WIP - Adrian Brunfaire


Basis
Naam: Adrian Brunfaire
Leeftijd: 28
Geslacht: Mannelijk

Afkomst:
Familie:
Geboorteplaats: Riverwood
Soort: Mens; Breton

Innerlijk:
Karakter: Adrian is voorzichtig rond mensen. Als Breton in het koude Skyrim, waar men niet zo enorm dol is op mages, is hij het nodige racisme gewend en weet hij dat je bepaalde dingen beter voor je kan houden.
Zelfs nu, in Ultimate City, is hij op zijn hoede. Echter, zodra hij weet dat hij met goed volk te maken heeft ontspant hij redelijk snel.
Hij is erg leergierig en wil altijd meer weten als het over magie gaat, of het nou goede is of niet. Ook zijn dingen als alchemie erg fascinerend voor hem en ook magische voorwerpen vindt hij boeiend. Hij verzamelt ze dan ook graag.
Relaties:
Sterke lichamelijke punten: Goed uithoudingsvermogen en bestand tegen koud weer
Sterke geestelijke punten: Open voor nieuwe dingen
Zwakke lichamelijke punten: Hij is geen fysieke vechter
Zwakke geestelijke punten: Te nieuwsgierig
Eigenaardigheden: Wat voor vorm van magie het ook is; Adrian wil er meer over leren, of hij er nou wat aan heeft of niet.

Uiterlijk:
Lengte: 1.75
Bouw van het lichaam: Pezig en slank
Haar: Roodbruin. Halflang. Heeft een korte baard.
Ogen: Grijsblauw
Opvallendheden: Hij draagt meestal een kap, ook al is zijn gelaat nog altijd goed zichtbaar

Kracht: Bepaalde dieren, met name hoevigen, zijn erg rustig en gehoorzaam bij hem.
Kracht: Hij houdt zich uit nieuwsgierigheid bezig met necromancy en ziet de gevaren er niet zo goed van in. Niet dat dit echt een kracht is, maar magie is het wel.
Extra kracht: IJs en water magie.
Wapens: Een zwaard in geval van nood - hij kan er niet echt mee omgaan, en een dolk voor praktische doeleinden.
Extra:

17 Re: Inge's characters op wo apr 02, 2014 2:26 am

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver


Basis
Naam: Troy Redoran
Leeftijd: 23
Geslacht: Mannelijk

Afkomst:
Familie: Zijn vader is arbeidsongeschikt en zijn moeder werkt als schoonmaakster op een middelbare school. Zijn zusje Emily is ernstig ziek, chronisch, maar ze kunnen haar medicatie amper betalen.
Geboorteplaats: Washington DC
Soort: Weerwolf

Innerlijk:
Karakter: Troy is zeer nuchter, realistisch ingesteld en eerlijk, vaak op het botte om af. Hij houdt absoluut niet van bullshit en is vroeg volwassen. Hij is verantwoordelijk en in staat voor zichzelf te zorgen.
Hij kan met weinig toe en is kordaat. Hij is bereid een hoop te doen om aan geld te komen en aangezien zijn familie op het spel staat maakt het hem niet eens echt uit waar dat geld vandaan komt. Ook is hij een keiharde werker en haalt hij zijn neus niet op voor mindere baantjes. Alles om maar goed rond te kunnen komen.
Hij is beheerst en heeft redelijk veel zelfvertrouwen, al weet hij dat hij als het erop aankomt weinig voorstelt.
Hoewel hij dus een redelijk stugge kerel is, is hij wel iemand die er plezier in schept gezellig met vrienden zo nu en dan op een zaterdag avond eens een biertje te gaan drinken in een bar.
Relaties: Troy heeft een aantal korte relaties gehad, maar doordat overleven en familie bij hem op de eerste plaats staan en hij dus weinig vrije tijd heeft is het telkens op niets uit gelopen en heeft hij het een beetje opgegeven.
Ook is Troy biseksueel, maar dit is iets waar hij zelf nog niet van bewust is.
Sterke lichamelijke punten: sterke spieren, zijn bovenlichaam in het speciaal en een goede balans.
Sterke geestelijke punten: Troy is zelfstandig en onafhankelijk
Zwakke lichamelijke punten: Doordat hij niet altijd zoveel te eten heeft als eigenlijk zou moeten is hij aan de magere kant voor iemand die vooral met illegaal boksen zijn geld verdient.
Zwakke geestelijke punten: Troy kan bot zijn en als hij iets bullshit vindt besteedt hij er geen tijd aan. Ook is hij niet erg open voor spirituele dingen.
Eigenaardigheden: Troy leeft erg zuinig en doordat hij al jong heeft moeten werken heeft hij niet zoveel van de middelbare meegekregen en is hij erg volwassen voor zijn leven.

Uiterlijk:
Lengte: 1.82
Bouw van het lichaam: Gespierd, maar niet op een sportschool manier; Troy's spieren zijn sterker dan ze lijken. Ook steken ze nogal scherp af tegen zijn huid door zijn ongezond lage vetpercentage.
Haar: Gemilimeterd, donkerbruin
Ogen: Donkerbruin
Opvallendheden: Troy draagt vaak goedkope, eenvoudige kleren. Vaak loopt hij in een joggingbroek en een hoodie rond.

Kracht: Elke volle maan veranderd hij in zijn weerwolfvorm en sluit hij zich op om te voorkomen dat hij schade aanricht.
Kracht: Hij is een stuk sterker dan een gewoon mens, iets wat zijn carrierekeuze wellicht verklaart. Noem het valsspelen, maar als je aan de grond zit moet je toch wat.
Extra kracht:  //
Wapens: Geen, maar op zich weet hij best raad met boksbeugels als je het ernaar maakt.
Extra: Troy leeft voor zover hij het zich kan veroorloven aardig gezond.

18 Re: Inge's characters op zo jun 15, 2014 2:17 am

FuckYeahFrenchFries

avatar
Silver
Silver
KAEL BROWN

Basis
Naam: Kael Mortimer Brown

Leeftijd: 23

Geslacht: Mannelijk


Afkomst:
Familie: Ouders: Mortimer Connor Brown en Alana Brown née Ulsley
Broers en zussen: Brenin Simon Brown (31), Carl Peter Brown(28) en Demelza Mary-Ann Brown (25)
Relatie: De verstandhouding met zijn ouders is erg onderkoeld, zijn vader in het speciaal. Met Demelza kan hij ook niet zo heel goed, maar hij en Brenin zijn altijd enorm close geweest. Carl ook wel, maar iets minder.
Stief-neef van Liv White.

Geboorteplaats:

Soort: Mens


Innerlijk:
Karakter: Al jong ontpopte Kael zich als een jongen met zowel een aardig temperament als ook een met een gevoel voor humor en de neiging zich dingen maar niet teveel aan te trekken.
Door lang de oogappel van zijn ouders te zijn geweest is hij met aardig wat zelfvertrouwen opgegroeid en zijn goede schoolresultaten en besef van zijn intellect maakten dat er alleen maar beter op.

Hij is een optimist. Hoeveel hij ook heeft geruzied met zijn ouders, hij blijft iemand die de zonnige kant van het leven in kan zien, die gewoon vooruit blijft kijken.
Hij is een tikkeltje omhooggevallen. Hij weet dat hij knap is, dat hij slim is en dat hij lef heeft en haalt daar aardig wat trots uit. Hij denkt eigenlijk een beetje dat hij kan doen en laten wat hij wil, aangezien hij toch is veranderd in de enfant terrible van de familie.

Hij is sociaal en houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan.
Door zijn wat flamboyante gedrag, dandy-achtige manier van kleden en vlotte babbel komt hij over als een womanizer, wat eigenlijk behoorlijk meevalt.
Kael durft best te flirten, en als hij genoeg op heeft komt het best voor dat hij na een avondje uit met iemand gezoend heeft die hij amper kent, maar zeker in een relatie is hij trouw. Vreemdgaan is voor hem iets onvergeeflijks.

Ook is hij een individualist. Hij gaat zijn eigen weg en doet wat hij wil en wat hij vindt dat goed voor hem is.
Hij kan de roep van avontuur maar moeilijk weerstaan en is ook dol op practical jokes, kattenkwaad uithalen en kickt op adrenaline.

Relaties: Op zijn 15e had Kael kort met Mary Hill,met wie het gewoon niet echt bleek te klikken. Dit was kort nadat hij uit de kast was gekomen als biseksueel en zijn ouders waren erg opgelucht dat hij met een meisje had.

Op zijn zestien kwam hij voor het eerst met een jongen thuis, genaamd Scott Rhoden, die als eerste vriendje de volle laag van Kael's ouders hun afkeer over zich heen kreeg, al was het indirect. Scott kon dit niet aan en is uiteindelijk vreemdgegaan om later het slachtoffer uit te hangen.

Kael's volgende vriend kreeg hij op zijn zeventiende. Montgomery Adelaide. Hij was net uit huis gegaan en moest daarom bij die jongen in huis komen. Dit was nogal veel van het goede dus toen Kael eenmaal weg kon ging hij zelf op kamers. Niet zo heel veel later liep hun relatie toch echt ten einde doordat ze uit elkaar gegroeid waren, wat mede kwam omdat Kael in korte tijd enorm veel volwassener was geworden door zijn situatie en Monty dat punt nog lang niet bereikt had.

Nog steeds in zijn zeventiende levensjaar kreeg Kael met Jill Frontman, een meisje waar hij het twee jaar mee uithield, maar met wie hij uiteindelijk toch steeds meer ruzie begon te krijgen door botsende ego's, waardoor ook dat stukliep.

Op zijn eenentwintigste kreeg hij met Adil Hafeez, en jongen die zelf niet religieus was maar uit een islamitisch gezin kwam dat niet erg blij was met de homoseksuele staat van hun zoon. Hun relatie was eigenlijk dan ook vooral gestoeld op herkenning. Ze hadden redelijk vergelijkbare achtergronden, maar dat veranderde naarmate ze langer samen waren.
Toen Adil ging studeren aan de andere kant van het land hebben ze besloten er een punt achter te zetten.

Sterke lichamelijke punten: Kael heeft een erg mooi koppie en is zich hiervan bewust. Ook beweegt hij zich met een elegante nonchalance.

Sterke geestelijke punten: Hij is goed in leren en scherpzinnig. Ook is hij erg sociaal.

Zwakke lichamelijke punten:
Kael's conditie is niet zo heel goed. Hij sport niet echt.

Zwakke geestelijke punten: Zijn roekeloosheid en arrogantie zorgen dat hij zichzelf erg overschat. Ook is hij vrij koppig.

Eigenaardigheden: Kael is niet makkelijk over zijn familie aan de praat te krijgen. Eigenlijk is hij sowieso aalglad als hij ergens niet over wil praten. Hij vertelt gewoon halve waarheden zodat mensen wel het gevoel krijgen dat hij ze in vertrouwen neemt, maar later zullen ze merken dat ze nog niet echt veel nuttige dingen weten.


Uiterlijk:
Lengte: 1.82

Bouw van het lichaam: Slank, snelle spijsvertering

Haar: Schouderlang, vrij dik, een klein beetje slag en heel donker van kleur.

Ogen: Zo donker dat ze bijna zwart zijn.

Opvallendheden:Hij heeft een tattoo op de binnenkant van zijn rechter onderarm met de tekst [Toujours Libre].


Kracht: //
Kracht: //

Extra kracht:
//

Wapens: //

Extra: Hij rookt.

Hobbies: Gitaarspelen, uitgaan, begint met schilderen

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum