Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Nicolette's Characters

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Nicolette's Characters op zo jan 12, 2014 6:31 am

Nicolette

avatar
Newbie
Newbie
" />

Voornaam: Cira Naila
Achternaam: Rollin
Titel/bijnaam: Schaduw/Shadow
Vader en moeder: Bria en Sivilia, haar vader komt uit het midden oosten en haar moeder uit Italië. Haar vader is als leerjongen naar Italië gegaan, sindsdien zijn ze samen. Sivilia kreeg haar dochter al op jonge leeftijd en hoewel Bria wilde dat ze als behoorlijke dame, evenals haar moeder, op zou groeien viel het oog van de Fajro al gauw op hun dochter.
Woont in: Waar ze werkt
Geboortedatum:  3 augustus, inmiddels 20 jaar
Ras/soort: Mens
Sterrenbeeld: Leeuw
Lengte: 1.65 m
Gewicht:  60 kg
Lichaamsbouw: Slank en lenig
Kleur ogen: Hertenbruine ogen
Haar kleur: Meestal te herkennen aan haar roodbruine haarkleur maar veranderd als het nodig is

Krachten en specialiteiten: Haar snel- en lenigheid. Ze is behendig en let goed op, tevens is ze goed getraind in omgang met wapens.
Zwaktes: Psychisch is ze wel sterk maar lichamelijk heeft ze wat zwakke punten, waaronder haar enkels, polsen en middenrif.
Geaardheid: Valt voornamelijk op mannen.
Persoonlijkheid: Cira is een jongedame die in de bloei van haar leven is, toch straalt ze niet. Haar ouders zijn mensen die goed opgeklommen zijn in de Italiaanse hiërarchie. Ze zijn rijk en willen het allerbeste voor haar hoewel ze niet in zien dat ze nu bezig is met het allerbeste van haar leven. Ze is gericht op haar werk, als assasin heeft ze genoeg te doen want iedereen heeft het wel op iedereen voorzien. Ook is ze dol op reizen, graag gaat ze naar het geboorteland van haar vader. De reis kan lang duren maar het is het er altijd waard. Cira voelt er een goede connectie mee. Ze is een vurig type, toch is ze iemand die niet altijd snel haar mond open trekt. Ze heeft die neiging wel maar leert steeds meer eerst  na te denken, haar vrienden helpen haar daarbij. Hoewel Cira niet iemand is die erg graag hulp aan neemt probeert ze het wel. Vaak is ze echter te ongedurig en geeft ze het op. Ze houdt er niet van als iets haar niet lukt waarvan ze weer dat het niet nodig is of toch niet zal lukken. Met andere dingen daarentegen zal je haar niet snel zien opgeven. Ze is een doorzetter en misschien is dat ook wel waarom de Fajro haar in dienst heeft genomen. Ze is altijd klaar voor een nieuwe tak in haar leven, open voor vanalles. Bijna alles dan, Cira wijst mensen en contact met mensen graag af. Ze is niet zo van het praten en leuk doen, iets dat haar ouders maar moeilijk kunnen accepteren.
Hobby’s: Reizen en dingen zien.
Houdt van: Bezig zijn.
Houdt niet van: Wachten op dingen.
Relaties: Heeft ze weinig, geen tijd en geen zin om er tijd in te steken. Hoewel haar ouders er werk van maken haar aan de verloofde te krijgen
Vrienden: Enkele vrienden heeft ze, die ze kan vertrouwen.
Vijanden: Iets teveel om op te noemen, het is een waslijst die haar probeert te vinden.
Eigendommen: Alles wat ze bij zich en op zich draagt. De grote dingen zijn bij haar ouders of bij kleine huisjes van haar in Egypte en Italië
Huisdier: Heeft ze niet.
Orde: De Fajro, staat voor vuur, dat is ook hun symbool

Verleden:

Cira is opgegroeid in Italië als dochter van een rijke koopman en zijn vrouw. Ze heeft een goede jeugd gehad, vaak was ze buiten te vinden. Aan het bekijken hoe andere kinderen speelden, vanuit de schaduwen zodat niemand haar kon zien. Ze hield zich altijd op een afstand. In haar jeugd vereenzaamde ze daardoor, ze had niemand omdat ze ook niemand toestond. De warme hand werd haar toegereikt door de Fajro.

“Harder! Sneller! We kunnen je nog zien! Je bent te langzaam!” Daar kwamen de klappen weer, ontwijken kon ze niet, deze moest ze aanvaarden. Ze was niet goed genoeg geweest tijdens haar training. Met pijn in haar ogen keek ze haar meester aan en boog. “Ik zal doorgaan heer, tot de zon weer op komt.” Cira hield haar woord.

Al gauw groeide ze bij de Fajro uit tot een gedoodverfde assasin, ze leerde haar prooi kennen, raakte op goede voet bij hem als het nodig was en doodde het dan, onverwachts. Om nooit meer terug te keren. Weinig vrouwen houden het maar goed uit bij de Fajro, de meesten trekken zich terug op de achtergrond, houden zich bezig met de administratie en het geld. Het is een harde wereld voor een jong meisje maar haar meester beschermt haar.

“Ga nu Schaduw, het is tijd om te gaan.” “Maar meester, u kunt me nu niet wegsturen! Er moest altijd iemand bij u blijven!” Tranen welden op in haar ogen, de enige persoon van wie ze echt gehouden had nu achter laten? “Het is een bevel Cira.” Rillingen schoten door haar lichaam terwijl hij haar echte naam uitsprak. Stapjes zette ze achteruit waarna ze wegrende. Ze liet hem zijn laatste adem uitblazen.

Ze leefde goed, leerde en al gauw mocht ze werken. Wanneer ze wilde want de Fajro stond toe dat ze reizen maakte naar het Midden Oosten, waar zij dan voor hun wat zaakjes kon regelen. Tegelijkertijd werd dat de eerste keer waar Cira een gebroken hart kreeg, de arme meid. Verliefd op een jongen die gedoemd was om te sterven in haar armen, maar ze kon het niet. Ze liet hem lopen in de Droge Zee, zijn eigen hongersdood te gemoed als hij geen karavaan vond op tijd.

“Naila, kom terug nu. Het is tijd om te gaan. Je vader wacht op je. Hij is helemaal hierheen gekomen om je te halen, je kan hem nu niet laten wachten prinses.” “Maar Rafagi..” “Je moet gaan.” Stil deed ze haar sluier weer voor. “Beloof je dat je op me zult wachten?” “Eindeloos, net zoals de Droge Zee.” Met die woorden nam ze afscheid, hoewel haar hat het niet wilde toegeven wist haar hoofd dat het waar was. Ze zou hem niet opnieuw zien.

Inmiddels is ze daar al overheen, ze zet zich volledig in voor de Fajro en leeft voornamelijk alleen. Ze probeert contact met mensen te vermijden en blijft zeer op zichzelf.

Spoiler:2 Re: Nicolette's Characters op ma jan 13, 2014 3:34 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless
Wauw Nicolette!
Zeker weten goedgekeurd! Very Happy

Veel plezier op deze site.3 Re: Nicolette's Characters op ma jan 13, 2014 4:01 am

Nicolette

avatar
Newbie
Newbie
Thanks :3

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum