Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

~ Lost and Found

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 ~ Lost and Found op zo dec 22, 2013 6:45 am

Phantasia

avatar
Gold
Gold

Cyril Sauveterre

In zijn ogen was een verwilderde blik zichtbaar; een vlaag van pure paniek schoot door zijn gelaatstrekken terwijl hij met zijn ogen de straten vluchtig scande. Hij kon het niet vinden, of beter hij kon haar niet vinden. Hij rende door de straten met een snelheid alsof hij door een wolf op de hielen werd gezeten, maar dat was niet waar. De weinige mensen die nog buiten waren, keken hem wat vervreemd na terwijl hij langs hen heen rende. "Shit. Shit. Shit." Hij vloekte en kwam op een open plein abrupt tot stilstand. Ook hier was nergens een spoor te bekennen van de persoon waar hij naar zocht en het werkte hem op de zenuwen dat hij haar nog niet gevonden had. Hij wreef in zijn handen en blies zijn wit weggetrokken vingertoppen met zijn adem wat warmte toe. Het was stervenskoud buiten en als hij naar de lucht keek, verschenen de eerste sterren al aan de hemel. Onder zijn voeten kraakte de sneeuw die vanmorgen vers gevallen was - al had hij zich dat niet gerealiseerd tot hij naar buiten was gegaan om haar te zoeken. "Erue." Zijn stem sneed door de stille avondlucht, maar hij kreeg geen antwoord. Ze was niet hier, maar hij wist niet waar ze anders nog kon zijn. Hij had haar overal gezocht en er waren nog maar weinig plekken over voor hem om haar te vinden. Bovendien waren dat de minder plezierige delen van de stad en hij hoopte met heel zijn hart dat ze van alle plaatsen, daar niet was. Hij slaakte een gefrustreerde schreeuw en ging met zijn handen door zijn haar. Hij ijsbeerde heen en weer, terwijl hij de kou die hem omvatte probeerde te vergeten. Het was misschien verstandig geweest een jas aan te trekken voor hij was vertrokken, maar dat was hij duidelijk vergeten. Hij trok de mouwen van zijn overhemd omlaag en keek om zich heen. "Godverdomme."

Haar blonde haren dansten op een koude winterwind terwijl ze zich met kleine passen door de sneeuw verplaatste. Om haar heen werd er gefluisterd en door guur uitziende mannen naar haar gewezen. Wat ze zagen was bijzonder. De jonge vrouw die door de sneeuw liep, was bijna een kunstobject zo mooi en bijzonder. Ze had een donkerbruine mantel om haar schouders geslagen die haar vleugels voor het menselijk oog verborgen, maar ze kon het niet helpen dat ze nog steeds erg opviel. Ze probeerde niet op de geluiden om haar heen te letten, maar hield haar blik in plaats daarvan strak op de straat gericht. Pas toen een sterk paar armen om haar lichaam werd geslagen, keek ze verschrikt op. "Kijk eens wat we hier hebben." De stem die ze hoorde was hees en rauw. Ze kon er geen gezicht aan koppelen, omdat zijn armen het haar onmogelijk maakten veel te bewegen en zich naar hem om te draaien. "Cy," piepte ze hulpeloos, terwijl ze probeerde los te komen. Behalve een geamuseerde gelach, haalden haar handelingen echter vrij weinig uit.

GERESERVEERD VOOR ORIELLA
Laatst aangepast door Phantasia op za jan 11, 2014 8:59 am; in totaal 1 keer bewerkt

2 Re: ~ Lost and Found op ma dec 23, 2013 1:13 am

Oriella

avatar
Priceless
Priceless

Emily schoof haar katana terug in de schede die aan de top op haar rug was vastgemaakt. Haar pistool deed ze terug in de houder die aan de zijkant van haar zij was vastgebonden. Ze keek naar de lichamen die op de grond lagen. Ze veegde met de rug van haar hand langs haar wang en keek naar het bloed op de rug van haar hand. Ze pakte een jas van een persoon op de grond lag waar zij haar handen aan afveegde. Ze rommelde wat in de zakken van de overleden personen en pakte waar zij voor kwam. Vervolgens keek ze weer naar de lichamen. Haar armen uitgestrekt en uit haar handen kwam een zee van vlammen die over de lichamen dansten. Het schitterende vuur die zich binnen mum van tijd verspreidde. Emily liep het huis uit om nog een laatste blik op het huis te werpen die langzaam in de vlammen op ging.

Zij trok over haar korte top waarbij je haar platte buik met lichte blokjes duidelijk zag een lange, zwarte jas die haar lichaam mooi afkleedt. Daarop wikkelde zij gauw een dikke, grijze sjaal. Onder haar jas droeg ze een strakke broek met beige laarzen. Haar katana stak een beetje uit maar het deerde niet want ze straalde schoonheid uit. De meeste mannen waren aangetrokken tot haar haast perfecte gezicht. Haar grote, blauwe ogen die soms door de licht inval grijs leken. Haar haren zo wit als sneeuw die zij gisteren had geverfd en haar welgevormde lippen die velen aan Angelina Jolie herinnerde. Haar witte lokken waren verbonden in twee staarten met een zwarte haarband afgewerkt. Niemand schonk hun aandacht op haar wapen. Mannen waren meestal lustobjecten die alleen naar het uiterlijk keken. Niet dat Emily dat uitmaakte want zij gebruikte haar  schoonheid vaak genoeg.

Ze besloot om verder te lopen door de sneeuw wat een schitterend beeld gaf. Alles zag er wit uit in de omgeving. Wanneer de zon er lichtjes op scheen schitterde de sneeuw als kleine diamantjes. Het was koud maar je kreeg er wel iets voor terug. Emily liep altijd met een tunnelvisie op. Zij keek recht vooruit en schonk nauwelijks aandacht aan haar omgeving. Aan de mensen om haar heen. Tot het moment zij langs een persoon die een meisje vast had die blijkbaar probeerde los te komen. Emily keek om zich heen maar de meeste personen liepen gewoon langs of merkte dit niet eens. Emily daar in tegen was heel goed in het lezen van lichaamstaal. Het meisje die engelachtige uitstraling had leek bang of wilde in ieder geval loskomen. Emily trok haar handschoen uit en rustte die op de schouder van de man. Haar hand straalde zoveel hitte uit dat het door de stof van zijn jas ging. Ze verbrandde hem maar liet haar grip op zijn schouder niet los. ”Zie je niet dat de dame geen behoefte aan je aanrakingen heeft? Dus ik adviseer je nu los te laten voordat je een derdegraads brandwond oploopt.” Haar stem klonk net zo koud als de temperatuur van vandaag. Haar blauwe ogen keken de persoon kil aan waar de meeste mensen wel kippenvel van kregen. Als haar blikken hadden kunnen doden had de persoon hier nu op de grond gelegen.3 Re: ~ Lost and Found op do jan 16, 2014 5:00 am

Phantasia

avatar
Gold
Gold

Cyril Sauveterre

Erue POV

Cyril had haar eens geleerd hoe angst voelde; beschreven met de emoties die ze toentertijd al wel kende. Hij had het noodzakelijk gevonden dat ze wist hoe echte angst voelde, want zonder de meest oprechte emoties, zou men ook nooit de best mogelijke werkelijkheden kunnen inzien. Zo had hij de noodzaak van angst beschreven en op dit moment, begreep Erue waar hij het over had gehad. Ze was er bijna zeker van dat het gevoel wat ze voelde door anderen omschreven zou worden als angst. Cyril had gevoeld dat angst voelde als onmacht; als willen, maar niet kunnen. Hij had gezegd dat angst soms verliezen was, en op andere momenten was het winnen. Het voelde echter alsof ze op dit moment een verlies leed. Iets anders wat haar was gezegd, was dat angst mensen soms tot actie dreef, en andere momenten alleen tot reactie. Erue maakte een hulpeloos geluid en sloeg haar goud gelegeerde hand om de arm van de man, en de snelheid waarmee zijn reactievermogen afzwakte, deed haar even vermoeden dat ze misschien tot enigszins een strijd leverde. Zodra ze de stem van een andere persoon hoorde, wist ze echter dat dat niet waar was en liet ze haar hand weer zakken. Erue probeerde haar lichaam uit de greep van de man te bevrijden zodra ze merkte dat de andere persoon, de aandacht van haar belager afleidde.

Het gezicht van de man was gericht op een jonge vrouw, maar hoewel ze beeldschoon was, was deze vrouw geen schoonheid op een engelachtige wijze. Ze had een bepaalde sfeer als kleed over haar schouders hangen, welke het onmogelijk maakte haar tot een mogelijk engelachtig wezen te rekenen. De vrouw bekeek de man met een blik die geen enkele temperatuur hield, behalve misschien ijskou, wat duidelijk botste met de handeling die ze op de man uitvoerde. Haar hand was door de kleding van de man gebrand, en maakte een brandafdruk op zijn huid. Het was bijzonder om de twee tegenstrijdigheden bij één persoon te kunnen zien, maar Erue genoot het moment niet om er naar te kijken en brak los uit de armen van de man. Ze glipte onder zijn armen door en dook naar de grond, in de veronderstelling dat dat op het moment één van de meest veilige plekken in de omgeving was. Op hetzelfde moment slaakte de man een schreeuw, zowel van pijn als van verontwaardiging, en even gaf hij de impressie alsof hij weer achter haar aan zou gaan. Zodra de man echter weer naar de onbekende vrouw keek, veranderde hij van houding en trok zich los van de hand die ze op zijn schouder had gelegd. Hij schold wat onverstaanbare vloekwoorden, waarna hij er vandoor ging. Erue kwam, nog versuft van haar val op de grond, weer overeind en keek naar de vrouw. Ze maakte een buiging die veel te formeel was voor de tijd waar ze in leefden, en stak haar goud gelegeerde hand naar voren. "Vergeef Erue."


4 Re: ~ Lost and Found op ma jan 20, 2014 9:53 pm

Oriella

avatar
Priceless
Priceless

De pupillen van Emily leken wel te dansen als een vlam. Het was apart om naar te kijken. Voor de man betekende dit dat hij geen spelletjes moest spelen. Emily vergaf niet snel personen en de vrouw hield stiekem wel van een gevecht. Van de adrenaline wat door haar lichaam gierde. Het heerlijke gevoel als je een gevecht had overwonnen. Stiekem hoopte zij dat de man de fout zou begaan. In het moment dat Emily had gehandeld bevrijdde het meisje zichzelf uit de greep van de man. Ze glipte onder zijn armen door en dook naar de grond. Het was voor Emily moeilijk voor te stellen dat je uit angst dit soort handelingen deed. Vluchten hoorde namelijk niet in haar woordenboek. Angst niet te evenmin. Op hetzelfde moment slaakte de man een schreeuw, zowel van pijn als van verontwaardiging, en even gaf hij de impressie alsof hij weer achter het meisje zou aan gaan. De grip van Emily daar in tegen werd iets harder. De hitte van haar vingers werden haast ondragelijk op de huid van de man. Ze ging gemakkelijk door de stof van zijn kleding heen. De man veranderde plotseling van houding en besloot er vandoor te gaan. Emily wilde achter de man aangaan maar besloot om bij het meisje te blijven. De slachtoffer in deze situatie. Wat had de man van haar gewild? De vrouw had zijn onverstaanbare vloekwoorden amuserend gevonden. Hij had natuurlijk niet gerekend op haar komst.
Emily’s pupillen zagen er gewoon weer uit als dat van een mens. Het leek wel of de situatie van daarnet niet meer had plaatsgevonden. Ze leek koel en afstandelijk. Je zag duidelijk verbazing op haar gezicht toen het meisje voor haar boog. Ze had toch niet veel gedaan? De aanvaller was ontsnapt. Haar aandacht viel op de goud geleerde hand. Apart dacht de dame bij zichzelf. Ze nam voorzichtig de hand van het meisje aan, bang om het te breken of te laten smelten. ”Er is geen enkele reden voor vergeving meisje. Je hebt niets misdaan. De man mocht jou niet zo maar tegen je wil vastpakken.” Ze schonk het meisje een vriendelijke glimlach. ”Dus Erue is jouw naam? Waar kom je vandaan? Je lijkt alles behalve menselijk.”5 Re: ~ Lost and Found op do feb 20, 2014 5:37 am

Phantasia

avatar
Gold
Gold

Cyril Sauveterre

Erue POV

Erue bekeek de vrouw met een fascinatie. Het vuur in de ogen van de persoon was al net zo snel uitgedoofd als dat het eerder was opgelaaid en de ogen kregen een grijzige kleur. Het licht viel op het gezicht van de vrouw en maakte haar ogen nog lichter van kleur dan anders. Erue rechtte haar rug toen ze merkte dat de persoon zich verbaasde over haar handelingen en ze probeerde zich de woorden van Cyril te herinneren. Hij had haar gezegd te mengen met de omgeving als ze buiten was; onopvallend gedrag te tonen. Door de reactie van de vrouw kreeg ze het idee dat ze iets fout deed en heel even bewoog ze haar goud gelegeerde hand, twijfelend of dat wel een goed iets was om te doen. Het was echter te laat om zich nog te bedenken toen de vrouw tegen haar begon te spreken en voorzichtig haar hand aannam. Haar voorzichtige behandeling stak scherp af met de handelingen die ze tegen de man had gebruikt en ook dit fascineerde Erue. Ze was niet gewend met andere mensen te spreken, omdat Cyril meestal het woord voor haar deed, maar Cyril was er nu niet. Dit besef zorgde ervoor dat Erue een droevige blik in haar ogen kreeg en haar hand voorzichtig loshaalde uit die van de vrouw. Ze liet haar hand omlaag vallen en keek naar de grond.
Erue keek pas weer omhoog toen de vrouw vroeg waar ze vandaan kwam en er kwam een hoopvolle blik in haar ogen, toen ze er aan dacht dat de vrouw haar misschien kon helpen haar huis terug te vinden. "Cyril," antwoordde ze. "Erue komt van Cyril. Ze moet Cyril vinden."6 Re: ~ Lost and Found op ma maa 17, 2014 11:06 pm

Oriella

avatar
Priceless
Priceless


Emily moest toegeven desondanks dat zij zelf een mutant was dat zij een meisje zoals deze nog nooit eerder had gezien. Erue was haar naam. Zij droeg een schoonheid wat niet van deze wereld was. Ook hoorde deze onschuldig meisje niet in de categorie mutanten. Waar kwam zij vandaan? De ogen fascineerde Emily nog het meeste. Zo rood als bloed of beter gezegd zo rood als de rode rozen. Dat viel meer in de plaats bij Erue omdat Emily bloed, geweld en pijn niet bepaald bij het meisje vond passen. Eerder lief, beleefd en zo mooi als een rode roos. Wanneer de trieste blik in de ogen van het meisje verscheen merkte Emily op dat ze lichtelijk ongerust begon te worden. Wat was er aan de hand? En waarom keek het meisje zo triest? "Cyril?" Herhaalde Emily verbaasd terwijl haar grijze ogen bedenkelijk naar de ander persoon keek. Haar mondhoeken gingen omhoog en opeens kreeg de dame zelf een hele, lieve uitstraling. "Ik wil je graag helpen om Cyril te zoeken Erue. Van welke richting kom je gelopen? Misschien als wij terug gaan komen wij deze Cyril wel tegen moet gelopen?"Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum