Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Phantasia's Characters

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Phantasia's Characters op vr dec 20, 2013 10:35 am

Phantasia

avatar
Gold
Gold


Basis:
Naam:
Miyu "Myu" Kurosawa
Leeftijd:
23
Geslacht:
Vrouwelijk

Afkomst:
Familie:
Onbekend
Geboorteplaats:
Onbekend
Soort:
Mens

Innerlijk:
Karakter:
Miyu heeft volgens velen een zachtaardig karakter en ze zien haar niet eens in staat een vlinder te vangen. Ze glimlacht veel en lijkt bijna altijd opgewekt te zijn. Mensen maken haar zelden droevig of boos mee. Ze lijkt veel plezier te hebben in de dingen die ze doet, maar veel van deze dingen zijn alleen maar dingen die mensen aan de oppervlakte zien. Binnenin heeft Miyu veel diepere emoties schuilen, maar die laat ze bijna nooit aan anderen zien. Ze is ook lang niet zo onschuldig als ze van de buitenkant laat zien.
Relaties:
Valt op mannen.
Sterke lichamelijke punten:
Miyu heeft weinig tot geen sterke lichamelijke punten. Ze is vrij iel van bouw en bezit daarom maar weinig fysieke kracht in haar lichaam. Wel is ze vrij snel en behendig.
Sterke geestelijke punten:
Ze is geestelijk heel sterk. Ze doorziet mensen en hun bedoelingen snel en is vrij eenvoudig in het zeggen hiervan. Ze heeft geestelijk ook een heel groot uithoudingsvermogen.
Zwakke lichamelijke punten:
Ze heeft een vrij iele bouw en is daarom niet heel sterk. Ze wordt gemakkelijk aan de kant geschoven.
Zwakke geestelijke punten:
De reden dat Miyu niet praat, ligt volgens vele psychologen aan een blokkade in haar hoofd. Waarom ze die blokkade heeft gecreëerd is onbekend. Ook mist ze delen van haar geheugen.
Eigenaardigheden:
Miyu praat niet. Ze gebruikt vaak handgebaren, gezichtsuitdrukkingen, lichaamstaal en pen en papier om zichzelf uit te drukken. Volgens sommigen heeft ze heel lang geleden wel gepraat en is ze door een shock haar spraak kwijtgeraakt.

Uiterlijk:
Lengte:
1.72
Bouw van het lichaam:
Ze is vrij iel gebouwd.
Haar:
Ze heeft lange haren die tot haar middel komen. Ze draagt haar haren vaak los. Haar haren zijn een witblonde kleur.
Ogen:
Het is moeilijk te zeggen welke kleur de ogen van Miyu zijn en heel veel mensen kunnen er maar niet achter komen wat ze van haar oogkleur moeten vinden. Het is een mengeling tussen blauwig, groen en bijna goud.
Opvallendheden:
Mensen beschrijven haar uiterlijk als dat van een engel.

Kracht:
Kracht:
Onbekend
Extra kracht:
Onbekend
Wapens:
Ze gebruikt geen wapens.

Extra:
Miyu heeft vaak een notitieblok bij zich en een pen.

Spoiler:Laatst aangepast door Phantasia op di maa 11, 2014 8:33 am; in totaal 6 keer bewerkt

2 Re: Phantasia's Characters op za dec 21, 2013 1:17 pm

Phantasia

avatar
Gold
Gold


Basis:
Naam:
Cyril Sauveterre
Hij wordt door Erue ook wel Cy genoemd, maar zij is eigenlijk de enige die hem zo aanspreekt.
Leeftijd:
29
Geslacht:
Mannelijk

Afkomst:
Familie:
Hij ziet Erue als zijn familie, maar behalve dat is alles over zijn familie onbekend.
Geboorteplaats:
Hij is opgegroeid in een dorp in Frankrijk.
Soort:
Mens

Innerlijk:
Karakter:
Cyril is nogal eigenzinnig en behoorlijk in zichzelf gekeerd. Hij praat niet met veel mensen en is voornamelijk in zijn werkplaats te vinden. Hij komt zelden buiten en houdt ervan om alleen te zijn. Hij is om die reden niet goed in het communiceren met anderen, behalve met Erue. Wat zijn relatie met Erue precies is, is onbekend, maar het is duidelijk dat Cyril veel om haar geeft.
Relaties:
Valt op vrouwen.
Sterke lichamelijke punten:
Cyril is behoorlijk sterk en zou zich in een gevecht prima kunnen verdedigen. Hij is nog redelijk snel ook.
Sterke geestelijke punten:
Hij is intelligent en heel inventief. Hij komt snel met oplossingen voor problemen en vindt het leuk zichzelf uit te dagen met gedachtenspellen. Hij kijkt gemakkelijk door mensen heen.
Zwakke lichamelijke punten:
Hij is door een ongeluk een deel van zijn gehoor kwijtgeraakt en heeft daarom soms moeite om anderen te begrijpen.
Zwakke geestelijke punten:
Hij is niet heel sociaal en nogal eigenzinnig. Hij is heel fel als het om zijn creaties gaat en praat nogal eens zijn mond voorbij.
Eigenaardigheden:
Cyril wordt over het algemeen als vrij eigenaardig gezien om wat hij doet en hoe hij is.

Uiterlijk:
Lengte:
1.89
Bouw van het lichaam:
Hij is redelijk gespierd en heeft een sterke bouw.
Haar:
Cyril heeft donkerbruine haren die vaak in een warrig model zitten.
Ogen:
Hij heeft groene ogen met een soort goudachtige gloed erin.
Opvallendheden:
Cyril draagt behoorlijk opvallende kleding en accessoires.

Kracht:
Kracht:
Geen
Extra kracht:
Geen
Wapens:
Hij gebruikt wapens die hij zelf heeft gemaakt, maar ook hier maakt hij maar bijzonder weinig gebruik van.

Extra:
Cyril wordt vaak gezien met een jonge vrouw als hij over straat loopt. Ze is een steampunk angel waar hij in creatie het grootste aandeel in heeft gehad. Ze heeft weinig communicatievaardigheden en alles wat ze weet heeft ze van hem geleerd. Cyril is de enige met wie ze daadwerkelijk communiceert. Hij heeft haar de naam Erue gegeven. Haar naam betekent verlosser in het Latijn.Laatst aangepast door Phantasia op do jan 16, 2014 5:23 am; in totaal 2 keer bewerkt

3 Re: Phantasia's Characters op zo jan 12, 2014 3:17 am

Phantasia

avatar
Gold
Gold


Basis:
Naam:
Miche
Titel/bijnaam:
The Painter
Leeftijd:
Miche is geboren op de allereerste lentedag.
Geslacht:
Vrouwelijk

Afkomst:
Familie:
Onbekend
Geboorteplaats:
Er bestaan veel legendes rondom The Painter en zijn/haar bestaan. In één van deze legendes wordt er gesproken van een kersenbloesem die hoog op de top van een berg bloeit. The Painter zou uit de knop van deze kersenbloesem geboren zijn.
Soort:
Onbekend, hoewel The Painter als een soort godheid wordt gezien.

Innerlijk:
Karakter:
Miche is moeilijk om hoogte van te krijgen. Ze reageert vaak onvoorspelbaar en zet mensen daarmee op het verkeerde been. Ze is een goede leugenaar en weet mensen vaak om de tuin te leiden. Ze vindt het leuk andere mensen op de kast te jagen en te plagen. Het overgrote deel van de tijd houdt ze zich echter afgezonderd en is ze zwijgzaam. Ze zoekt graag de meest afgezonderde plaatsen op om haar tijd door te brengen en wordt maar zelden met een ander persoon gezien. Ze kan goed observeren, maar verliest zich ook snel in haar gedachten. Ze is sceptisch over de meeste dingen en heeft de neiging spottend of sarcastisch op anderen te reageren. Ze is nooit veel met anderen bezig, tenzij die haar interesse wekken.
Relaties:
De relaties die Miche aangaat zijn vaak oppervlakkig en kennen maar weinig diepgang. Ze verliest haar interesse in mensen snel en een persoon moet haar aandacht weten vast te houden, willen ze überhaupt in staat zijn een betekenisvollere relatie met haar aan te gaan. Miche geniet het leven en voelt er bijzonder weinig voor zich te binden aan een enkel persoon.
Sterke lichamelijke punten:
Miche is snel en lenig. Ze houdt van hoge plaatsen, die dichter bij de hemel zijn.
Sterke geestelijke punten:
Ze is een goede leugenaar en heeft een scherp observeringsvermogen. Bovendien heeft Miche een enorm grote en levendige fantasie.
Zwakke lichamelijke punten:
Miche is niet heel erg sterk en moet haar voordeel halen uit haar snelheid en lenigheid.
Zwakke geestelijke punten:
Miche verliest haar interesse in mensen ongelooflijk snel en mensen krijgen om die reden slecht hoogte van haar. Ze kan heel onvoorspelbaar reageren op bepaalde dingen. Buiten dat is Miche doodsbang voor grote hoeveelheden water. Ze gaat de zee, rivieren en meren om die reden uit de weg, ook de lokale fonteinen zijn geen groot favoriet bij haar. Ze is echter alleen bang voor deze hoeveelheden, dus voor een glas water zal ze niet gillend wegrennen, echt niet.
Eigenaardigheden:
Miche heeft een vogel die qua uiterlijk veel op een feniks lijkt die haar overal naartoe vergezeld.

Uiterlijk:
Lengte:
1.79
Bouw van het lichaam:
Miche is lang en slank. Ze heeft een vaag zandloperfiguur en volle, vrouwelijke vormen.
Haar:
Haar haren zijn zo wit als sneeuw.
Ogen:
Miche haar ogen lijken op het eerste gezicht grijs, maar van dichterbij is te zien dat haar ogen een vaal roze kleur hebben. Haar ogen lichten feller op als ze veel van haar kracht in één keer gebruikt of als ze onder invloed is van een hevige emotie.
Opvallendheden:
Miche draagt vaak een witte mantel die met gekleurde accenten is versierd. Ze draagt ook altijd een armband om haar pols: de armband is van speciale kralen gemaakt en kan alleen door The Painter worden gedragen (ook rondom dit sieraad bestaan veel geruchten en legendes).

Kracht:
Kracht:
(1) The Painter kan leven creëren en kan dit leven ook manipuleren.
Er zitten echter ook keerzijdes aan haar krachten en haar krachten zijn niet onbegrensd of onbeperkt.
(1) Miche haar krachten zijn heel breed en ze kan veel levende organismen scheppen, hier zit echter een beperking aan. Ze kan geen andere levensvormen scheppen. Ze kan het wel proberen, maar de wezens hebben geen vaste vorm, zijn hersenloos en kunnen om die reden niet functioneren in de maatschappij. Ze lossen op bij de aanraking van water. Miche gebruikt deze wezens echter wel voor haar eigen plezier en noemt ze "Splatters". Ze gebruikt ze meestal in een gevecht, omdat Splatters wel naar bevelen luisteren, hoewel ze soms in uitvoering tekort schieten.
(2) Haar krachten werken niet als de creaties niet uitsluitend met het penseel, het doek en de inkt gemaakt zijn (de drie elementen). Als de creaties in één van de elementen tekort komen, blijven het levenloze schilderingen.
Extra kracht:
Divino, de vogel van Miche, maakt het voor haar mogelijk banden te leggen met de spiritworld.
Wapens:
Ze gebruikt het penseel vaak als wapen. Het penseel is dan ook het enige van de drie elementen, die afzonderlijk van de anderen elementen gebruikt kan worden in een gevecht.

Extra:
Er zijn weinig mensen die de identiteit van The Painter kennen. Veel geruchten en legendes over The Painter kloppen om die reden niet met de werkelijkheid en zijn door mensen verzonnen verhaaltjes.Laatst aangepast door Phantasia op di maa 11, 2014 8:31 am; in totaal 1 keer bewerkt

4 Re: Phantasia's Characters op ma apr 14, 2014 1:34 am

Phantasia

avatar
Gold
Gold


Basis:
Naam:
Shiloh
Leeftijd:
Onbekend
Geslacht:
Vrouwelijk

Afkomst:
Familie:
Shiloh is een wees. Haar ouders zijn omgekomen bij een Yoma aanval op haar dorp.
Geboorteplaats:
Onbekend
Soort:
Claymore;
Claymore zijn half mens en half Yoma (een soort monster/demon).

Innerlijk:
Karakter:
Shiloh heeft een volgens veel mensen een donker aura om haar heen hangen. Ze heeft vaak een observerende blik in haar ogen en praat bijna niet met mensen tenzij dat echt nodig is. Ze lijkt koud en koelbloedig en staat er om bekend haar opdrachten snel af te handelen. Ze wordt snel door mensen uit de weg gegaan. Ze is sceptisch ingesteld en altijd op haar hoede.
Relaties:
Valt op mannen.
Sterke lichamelijke punten:
Doordat Shiloh half Yoma is, heeft ze bovenmenselijke snelheid en is ze velen malen sterker dan een gewoon mens.
Sterke geestelijke punten:
Claymore hebben een hele sterke geest. Ze worden ook wel beschreven als wezens met het lichaam van een monster, maar de gedachten van een mens. Claymore houden het evenwicht in hun lichaam door hun sterke geest.
Zwakke lichamelijke punten:
Claymore hebben bijna geen zwakke lichamelijke punten. Ze zijn sterker dan de gemiddelde mens en herstellen sneller van hun wonden. Ze zijn net als Yoma alleen om te brengen door vitale organen te beschadigen, zoals het hoofd en het hart. Hoe snel Claymore van hun wonden herstellen hangt echter ook voor een groot deel af van hun vechtstijl. Defensieve vechters herstellen veel sneller van hun wonden dan offensieve vechters. De meeste Claymore kunnen afgehakte ledematen weer met hun lichaam verbinden. Defensieve vechters kunnen verloren ledematen zelfs helemaal regenereren, hoewel beide handelingen bijzonder veel energie behoeven.
Het bovenlichaam van een Claymore draagt ook een stigma, een afzichtelijke vervorming dat de meeste mensen die het zien beangstigt. Het stigma zelf heeft de vorm van een grote verticale insnijding die zich vanaf de nek helemaal naar beneden naar de lies loopt. Zonder de hulp van hechtingen, zou het stigma openbarsten, waardoor de organen van de krijger bloot komen te liggen.
Zwakke geestelijke punten:
Claymore bezwijken uiteindelijk altijd onder hun monsterlijke verlangens. Hun geest houdt de kracht van het monster dat ze binnenin houden in bedwang en zorgt dat ze hun identiteit behouden, maar uiteindelijk groeien ze uit tot volbloed monsters met dezelfde monsterlijke honger en kracht. Als Claymore in kritieke toestand te veel kracht verbruiken, lopen ze een extra grote kans de grip op hun monsterlijke helft te verliezen. Een Claymore die de controle verliest en in een Yoma veranderd wordt ook wel een "Awakened Being" genoemd.

Uiterlijk:
Lengte:
Ongeveer 1.70.
Bouw van het lichaam:
Ze is lang en slank.
Haar:
Shiloh heeft lang zilverkleurige haar met enkele gouden plukjes aan de onderkant. Ze heeft een lok voor haar rechteroog om het litteken te verbergen dat is achtergebleven van een onplezierige ontmoeting met een Yoma.
Ogen:
Shiloh heeft net zoals elke andere Claymore zilverkleurige ogen (vandaar ook de bijnaam "silver-eyed witches/slayers").
Opvallendheden:
Ze heeft bijna altijd haar armor aan waardoor ze nogal opvalt.

Kracht:
Kracht:
Standard Claymore abilities include heightened physical strength, speed, durability and regeneration, limited shapeshifting and the ability to detect Yoma and other Claymores by sensing their Yoki. To further enhance these abilities, they access the powers of their Yoma half, releasing their Yoki.
Extra kracht:
Yoki Suppression, Acute Yoki Sensing en Quicksword.
Wapens:
Claymore zijn vernoemd naar de zwaarden die ze hanteren. Claymore swords are large double-edged swords of unknown weight and composition with sharpened hilts. No Claymore sword has ever been depicted broken or otherwise damaged. Het is zeldzaam om een Claymore te zien zonder haar zwaard. Wanneer een Claymore sterft, wordt haar zwaard gebruikt als haar graf marker.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum