Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Cliff Light Join

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Cliff Light Join op do jul 04, 2013 9:23 am

J1nte1


Newbie
Newbie

Voornaam: Cliff
Achternaam: Light
Titel/bijnaam: 'Het oog'
Vader en moeder: Meneer en Mevrouw Light
Woont in: buiten de rand van de stad, in the middle of nowhere, waar zijn ouders een boederij hebben.
Leeftijd: 188 jaar
Geboortedatum: 06-04-1825
Ras/soort: Vampier
Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 2,10m
Gewicht: 114 kilo
Lichaamsbouw: Gespierd bovenlijf
Kleur ogen: Grijs en groen (hij heeft twee verschillende kleuren ogen)
Haar kleur: Donker rood
Haar style: Donker rood, wilde haren, net iets over de oren heen. En vaak doet hij er heel veel gel in om het strak naar achteren te krijgen, alleen zijn rode haren zijn vaak zo onhandelbaar dat het vaak omhoog piekt. Achterin heeft hij een klein paardenstaartje dat vast in gemaakt met een groen elastiekje en voor heeft hij twee losse plukjes die voor zijn ogen hangen.

Kleding: Cliff Light draagt een zwarte colbert van wol, gemaakt van zijn zelf gefokte schapen. Die hij 'speciaal' gras laat eten waardoor het wol van de schapen een intens zwarte kleur hebben. Onder zijn zwarte colbert draagt hij een groen, linnen hemd, die hij van zijn zelf geplante en geoogste vlas heeft gemaakt.

Zijn broek is van hetzelfde materiaal gemaakt als zijn hemd, zelfde groene kleur en is een wijde, luchtige broek. Schoenen heeft hij niet, maar zo af en toe draagt hij oude, traditionele klompen die zijn vader altijd aan had.

Cliff draagt om zijn gespierde brede nek een ketting, die gemaakt is van zwarte, gevlochten leren touwtjes. Aan de ketting hangt een koperen medaillon, met daarin het as van meneer en mevrouw Light. Het koperen medaillon heeft een vorm van een oog. Zijn medaillon heeft een speciale waarde voor hem en daarom heeft hij het medaillon een naam gegeven, namelijk; "de Cliff-hanger"

Krachten en specialiteiten: Als hij iemand bijt, krijgt die persoon een markering in zijn nek in de vorm van oog. En de persoon die hij bijt krijgt spierwit haar, zodat hij zijn uit eindelijke doel kan volbrengen; de enige persoon op de wereld zijn met rood haar. Hij kan ook met dieren praten.
Zwaktes: Hij kan niet tegen regen, als er druppels op zijn huid vallen dan brand dat. Door de regen krijgt hij zweren en blaren.
Bijzonderheden: Drinkt bloed bij mannen die op zijn evenbeeld lijken, want hij wil de enige zijn met rood haar.
Geaardheid: Hetero
Persoonlijkheid: Cliff is de barmhartige Samaritaan onder de vampiers. Hij houdt mensen liever op afstand, want niemand is te vertrouwen. Als hij mens of dier in nood ziet, helpt hij ze meteen behalve roodharige mannen.
Hobby’s: messen slijpen, dieren praten, door de natuur wandelen, bomen klimmen, bergen beklimmen, heel hard rennen en springen
Houdt van: De natuur, vrouwelijke aanrakingen
Houdt niet van: Mannen, paardenbloemen, mensen met rood haar, wortels
Relaties: heeft hij niet.
Vrienden: zijn huisdier; Tyra, is zijn steun en toeverlaat. Zij is zijn enige vriend, de rest van de wereld houdt hij op afstand.
Vijanden: Roodharige mannen boven de 18 jaar. (de leeftijd van een persoon kan hij aan voelen door het bloed dat door de aderen stroomt)
Eigendommen: Boerderij, al het vee, huisdier
Wapens: Heeft een pijl en boog die hij zelf maakt met het speciale hout, van de eikenboom in zijn tuin, die al meer dan 400 jaar bestaat. Hij heeft ook altijd een dagger bij zich, die in het metaal een eeuwen oude gif stof zit, waardoor je langzame dood zal sterven.
Huisdier: Hij heeft een sandy kleurige fret genaamd Tyra en zij zit vaak op zijn schouder met haar staart om zijn nek heen.

Verleden: Cliff komt uit een arm, boeren gezin. Het gezin bestond uit zijn vader, meneer Light of ook wel Theodore Light en zijn moeder, Claries Light (Thorn, haar meisjes naam). Toen Cliff 4 jaar oud was werden zijn ouders vermoord door een roodharige man en Cliff heeft alles zien gebeuren. Een paar weken hebben zijn ouders dood voor de boerderij gelegen tot die hete dag in het voorjaar. Er woedde een bosbrand en zijn ouders gingen op in het vuur. het as van zijn ouders heeft hij bij elkaar geraapt en in een zelf gemaakte koperen medaillon (vorm van een oog )gestopt, zodat zijn ouders altijd over hem konden waken.

Hij is alleen in de natuur opgegroeid met het boerderij als onderkomen, maar qua familie was hij als enige over. Hij moest zichzelf alles leren.Laatst aangepast door J1nte1 op vr jul 05, 2013 6:58 am; in totaal 1 keer bewerkt

2 Re: Cliff Light Join op do jul 04, 2013 9:49 pm

M0nstahr

avatar
Admin
Admin
Tot nu toe een sterk verhaal en zeker goedgekeurd. Welkom bij de club! Veel plezier met RPGen

-Het beheer van UFhttp://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum